gledo sam samo prvo polovrijeme i bio je solidan.don_burza je napisao/la:Jal neko gleda tekmu? Kako igra Spaha?
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Principatus
- Kontakt:
Dobro da moze vec sad igrati, ipak je to bolna povreda, treba nam u onoj formi kao protiv Grcke.
Falio im je protiv Hannover, a ionako su svi mislili dace mali Hannover odmah skinuti gace, nista od toga.
Falio im je protiv Hannover, a ionako su svi mislili dace mali Hannover odmah skinuti gace, nista od toga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hannover je zato danas skinuo gace, samo mi je njihova pobjeda falila za dobitak na kladionici.Principatus je napisao/la:Dobro da moze vec sad igrati, ipak je to bolna povreda, treba nam u onoj formi kao protiv Grcke.
Imao Schalke, Stoke i PSG i onda glupi Hannover odigra 1:1 sa Mainzom
bice bolje drugi put... nadam se
- nero.piroman
- Kontakt:
solidan Spahic veceras, Malaga losa, ono malo sto je imao posla odradio dobro
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Spaha napravio foul, iz tog slobodnog Cazorla zabija za 1:2 . Po meni nije bilo faula 
Spaha skrivio slobodnjak, Cazorla golcina!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
jel dobro taj nad kojim je napravljen faul ?Goalgetter je napisao/la:Spaha napravio foul, iz tog slobodnog Cazorla zabija za 1:2 . Po meni nije bilo faula
Thomas Müller - Fußballgott
- Principatus
- Kontakt:
Sve ok, uspjeli su sve naci, prisivaju mu upravo ruke i noge.don_burza je napisao/la:jel dobro taj nad kojim je napravljen faul ?Goalgetter je napisao/la:Spaha napravio foul, iz tog slobodnog Cazorla zabija za 1:2 . Po meni nije bilo faula
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ma da u europskim utakmicama se igra sa vise zari. Hannover moze biti srecan sto uopste nastupa u toj klasi. No nadam se dace tako nastaviti, imaju nasih mladih reprezentativaca.calcio je napisao/la: Hannover je zato danas skinuo gace, samo mi je njihova pobjeda falila za dobitak na kladionici.
Sto se tice kladionice kod mene nista bolje. Taman se danas dvoumio da stavim novca na City i na to dace biti vise od dva gola. Ali posto sam vec stavio na BiH rekoh sebi u zadnjoj sekundi, bolje je da ne pocnem ponovo pretjerivati. Samo da sam to dugme stisnuo...umjesto onog X gore u desnom cosku.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma krivo mi jer sam pogodio ove "teske" utakmice a ovu "laku" promasio.Principatus je napisao/la:Ma da u europskim utakmicama se igra sa vise zari. Hannover moze biti srecan sto uopste nastupa u toj klasi. No nadam se dace tako nastaviti, imaju nasih mladih reprezentativaca.calcio je napisao/la: Hannover je zato danas skinuo gace, samo mi je njihova pobjeda falila za dobitak na kladionici.
Sto se tice kladionice kod mene nista bolje. Taman se danas dvoumio da stavim novca na City i na to dace biti vise od dva gola. Ali posto sam vec stavio na BiH rekoh sebi u zadnjoj sekundi, bolje je da ne pocnem ponovo pretjerivati. Samo da sam to dugme stisnuo...umjesto onog X gore u desnom cosku.
I ja sam se danas dvoumio oko Tottenham - Man city i Zaragoza-Real, rekoh sam sebi "imam osjecaj da bi moglo biti iznenadjenja bolje preskoci ove dvije utakmice"
City pobjedio 5:1 a Real Madrid 6:0
aaa igro Spaha,dobro je ,imo sam šuhvu da se neće oporavit do Bjelorusije....ovi ostali su nadoknadivi..
- Goalgetter
- Kontakt:
Zipa Spahe sto daje ''oprezne'' izjave pred utakmicu sa Bjelorusijom
.
-
Elmar78430
- Kontakt:
Tako i treba, kapitenski nema sta.Goalgetter je napisao/la:Zipa Spahe sto daje ''oprezne'' izjave pred utakmicu sa Bjelorusijom.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
jaooo legende nase..opet je odigrao fenomenalno(izgleda da jedino tako i zna)
samo steta je sto ga nema u Zenici..
samo steta je sto ga nema u Zenici..
ZZ
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tokom razgovora sa kapitenom našeg državnog tima u njegovom glasu moglo se osjetiti da ga nešto tišti...
“Malo je zbog kartona, zbog činjenice što neću igrati u Zenici, ali i zbog svega što se danas dešavalo. Pročitao sam na forumu mnogo ružnih stvari o meni i Kenanu Hasagiću. Sve me to duboko potreslo! Zašto meni koji bi za ovaj dres dao sve!? Razmišljao sam o svemu... Moram prespavati, naspavati se i pokušati to zaboraviti. Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako“, govorio je Spahić, a na našu konstataciju da je veća satisfakcija kada cijeli stadion, bez obzira koliko on prima gledalaca, skandira njegovo ime, uz duboki naklon, odgovorio je:
“Sreća pa postoje iskreni navijači. Sreća pa imam dečke (reprezentativci, op.a) koji su uz mene. Sreća je što imam porodicu koja me također podržava i u najtežim trenucim. Sreća da su tu moji iskreni prijatelji. Jer da nije njih...ja se nadam da nije na ss.ba
“Malo je zbog kartona, zbog činjenice što neću igrati u Zenici, ali i zbog svega što se danas dešavalo. Pročitao sam na forumu mnogo ružnih stvari o meni i Kenanu Hasagiću. Sve me to duboko potreslo! Zašto meni koji bi za ovaj dres dao sve!? Razmišljao sam o svemu... Moram prespavati, naspavati se i pokušati to zaboraviti. Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako“, govorio je Spahić, a na našu konstataciju da je veća satisfakcija kada cijeli stadion, bez obzira koliko on prima gledalaca, skandira njegovo ime, uz duboki naklon, odgovorio je:
“Sreća pa postoje iskreni navijači. Sreća pa imam dečke (reprezentativci, op.a) koji su uz mene. Sreća je što imam porodicu koja me također podržava i u najtežim trenucim. Sreća da su tu moji iskreni prijatelji. Jer da nije njih...ja se nadam da nije na ss.ba
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nadam se da Kenan Bajramovic ne cita forum 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Onda su i ostali reigstrovani tu, pa brane jedni druge. Moderni način team buildinga.Bosniacum Lilium je napisao/la: “Sreća pa postoje iskreni navijači. Sreća pa imam dečke (reprezentativci, op.a) koji su uz mene. Sreća je što imam porodicu koja me također podržava i u najtežim trenucim. Sreća da su tu moji iskreni prijatelji. Jer da nije njih...ja se nadam da nije na ss.ba
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
and mravac 2Dylan Dog je napisao/la:Nadam se da Kenan Bajramovic ne cita forum
Danas je bas legenda spominjao kad je neko napisao da je mjerna jedinica za glupost dobila ime po Kenanu Bajramovicu,1kbBosniacum Lilium je napisao/la:and mravac 2Dylan Dog je napisao/la:Nadam se da Kenan Bajramovic ne cita forumsta pisu o covjeku...ni kriv ni duzan
ali postovi o bajramovicu, show kad citam
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joj svasta na ovom forumu mozes procitat' i vidjetDylan Dog je napisao/la:Danas je bas legenda spominjao kad je neko napisao da je mjerna jedinica za glupost dobila ime po Kenanu Bajramovicu,1kbBosniacum Lilium je napisao/la:and mravac 2Dylan Dog je napisao/la:Nadam se da Kenan Bajramovic ne cita forumsta pisu o covjeku...ni kriv ni duzan
ali postovi o bajramovicu, show kad citam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.