Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
a mangava cekeravla te tezga a mangava cekerava ve mangava cekiralve be
® GONGASHI POWERHOUSE ®
"Plivaju"
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ahhhahahahahaha šta kae ona iz SNSD populizam ovo za službena auta, kamo sreće da se bavimo socijalnim pitanjima 

Pa hajde futo raspala pozabavi se J*** ti sestru
Pa hajde futo raspala pozabavi se J*** ti sestru
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Marsal
- Kontakt:
Rekonstruisana je dole pruga i Sarajevo-Čapljina se putuje ispod 2 sata i 30 minuta.
Još satić do mora i eto ga. Valjalo bi da urade Stolac-Neum magistralu što su počeli, ne bi skratilo vrijeme ali bi vožnja bila duplo ugodnija.
A ove bajke ne vrijedi komentarisat. Željeznica se namjerno uništava zarad autobusnog i kamionskog lobija.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
To je tačno. Pogledati samo kakvi lopovi drže te firme.Marsal je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:12Rekonstruisana je dole pruga i Sarajevo-Čapljina se putuje ispod 2 sata i 30 minuta.
Još satić do mora i eto ga. Valjalo bi da urade Stolac-Neum magistralu što su počeli, ne bi skratilo vrijeme ali bi vožnja bila duplo ugodnija.
A ove bajke ne vrijedi komentarisat. Željeznica se namjerno uništava zarad autobusnog i kamionskog lobija.
samo preko svitave, adrenalinska voznja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Novi draft potencijalnih političkih uhljeba. Stranka socijaldemokratske akcije
Ugodno se vozit, dok nema migranata. Al vrijeme vožnje se popravilo, otprilike 2 sati i 15 minuta. Jednom sam do Zavidovića iz Sarajeva išo 8 sati. Palo stablo negdje kod Kaknja, mislim znam i ja da je vukojebinaMarsal je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:12Rekonstruisana je dole pruga i Sarajevo-Čapljina se putuje ispod 2 sata i 30 minuta.
Put od Čapljine do Metkovića je brutalno ugodan za vozit. Sumnjam da će ta magistrala Neum Stolac ić uz moju omiljenu dionicu za vožnju, uz Bregavu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Marsal
- Kontakt:
@Dex
Moj rekord od Mostara do Sarajeva je 6 sati vozom. Pao im napon na kontaktnoj mreži
A najduže što sam putovao najkraću relaciju je Zenica - Vitez 4 sata i 20 minuta. Kreno busem 20 do 4, suha cesta, poče neka snježina padat grudve umjesto pahulja... Zastoji do Boga. Izašao u Ahmićima oko 8 sati, prespavo kod jarana i sutra se vratio kući. Nisam ni stigo na relaciju gdje sam išao, odustao
Moj rekord od Mostara do Sarajeva je 6 sati vozom. Pao im napon na kontaktnoj mreži
A najduže što sam putovao najkraću relaciju je Zenica - Vitez 4 sata i 20 minuta. Kreno busem 20 do 4, suha cesta, poče neka snježina padat grudve umjesto pahulja... Zastoji do Boga. Izašao u Ahmićima oko 8 sati, prespavo kod jarana i sutra se vratio kući. Nisam ni stigo na relaciju gdje sam išao, odustao
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Smradine. SDP će popraviti rezultat u Tuzli sada kad je ovaj Bijedić ****, a Komšić dokazao da je smradina.
II:15-23 (il dok se ne završi, ranije naravno, nema produžavanja)
I:7-15
II:15-23 (il dok se ne završi, ranije naravno, nema produžavanja)
Nullius in verba
Suti, hoce Marsal da te prijavi sta sve radis na poslu, pa da ti preuzme radno mjesto 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kome jarane
Penaltiky je napisao/la:Mene jedan degen prijavio da sam otvorio industrijsku masinu za hlađenje i hladim pive u oplati, kace ovaj mrtav ladan, pa nećemo tople pit btj.Marsal je napisao/la: I kod mene slično, dvojica poslovođa, jedan ti broji uzdahe, a drugog boli krac samo sve uradi do pola 3.
Zavisi, u pravilu 1/2/1/2 ali skoro nikad se ne radi 5 dana 2, nego obično 3-4 2 smjena i 1-2 1
Pa vikend je slobodan
800-850
Dala dvojica otkaze skoro. Nije mi frka
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.