Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Volis ga ti i srbi.
ako i ikad stigne Novaka po GS titulama ostat ce zapisano da ga je u 20. godini dobio 36. godisnji Novak u ovakvom jednom mecu, za RG je imao izgovor u povredi
Uz meč Nadal-Đoković u Madridu 2009 svakako najbolji meč u 3 odigrana ikad. Sve što tenis može da ponudi. Tačno je svejedno ko je pobjedio, nema ko nije uživao vjerujem. Gospodari tenisa.bodi123 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 02:35Ono kad ti je potpuno svejedno ko će dobit meč, samo se diviš šta likovi rade i navijaš da što duže traje, da ne završi. I svaki poen doživljavaš kao film za sebe. Za mene su obojica pobjednici. Novak... goat, ne treba dalje od toga ići.
Ali ovaj nivo na kojem Alcaraz igra je bolestan, znači bolesno kompletan teniser sa 20 godina, kompletniji u ovim godinama se nije rodio. Ludilo šta su odigrali.
Nagledao sam se svega i svačega, svakakvih vratolomija i rokačina, ovo je definitivno ako ne najbolji, onda među 2-3 najbolja bo3 meča što sam u životu pogledao. Aferim majstorima, nit šta dodat više, nit oduzet.
DelPo-Nadal OI u Riu, nezaboravno.
Br 1 ikad je po meni Roger i Delpo iako ovaj moze u taj kosIceTea je napisao/la: ↑21 avg 2023, 02:43Uz meč Nadal-Đoković u Madridu 2009 svakako najbolji meč u 3 odigrana ikad. Sve što tenis može da ponudi. Tačno je svejedno ko je pobjedio, nema ko nije uživao vjerujem. Gospodari tenisa.bodi123 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 02:35Ono kad ti je potpuno svejedno ko će dobit meč, samo se diviš šta likovi rade i navijaš da što duže traje, da ne završi. I svaki poen doživljavaš kao film za sebe. Za mene su obojica pobjednici. Novak... goat, ne treba dalje od toga ići.
Ali ovaj nivo na kojem Alcaraz igra je bolestan, znači bolesno kompletan teniser sa 20 godina, kompletniji u ovim godinama se nije rodio. Ludilo šta su odigrali.
Nagledao sam se svega i svačega, svakakvih vratolomija i rokačina, ovo je definitivno ako ne najbolji, onda među 2-3 najbolja bo3 meča što sam u životu pogledao. Aferim majstorima, nit šta dodat više, nit oduzet.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.