Prejako
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
[youtube][/youtube]
Prejako
Prejako
Inter Milan's president Erick Thohir has confirmed they're main targets this summer are Man City's Edin Dzeko and Chelsea's Fernando Torres
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nek citao o ovome ?
http://nzmne.****/2014/04/bravo ... jenja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nzmne.****/2014/04/bravo ... jenja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Promijenio sam malo anketu, cisto da osvjezimo.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
____________Bardi
_____Ranocchia_Vidić_Juan
D'Ambro_Kova_Taider_Hernanes_Mbaye
_________Palacio_Džeko
Out : Samir 20,Guarin 15,Samuel,Mudy,Kuzmanovic 3,Mariga,Milito,Zanetti
In : Džeko 20,jak zadnji vezni za prve postave 15-20,rezervni stoper,jos jedan veznjak tipa Parolo,vratit Mbayea i Bardia.
I nista ti vise ne treba. Jos da WM stvarno planira promjenit formaciju pa da se normalno igra.
Nako ja malo...
_____Ranocchia_Vidić_Juan
D'Ambro_Kova_Taider_Hernanes_Mbaye
_________Palacio_Džeko
Out : Samir 20,Guarin 15,Samuel,Mudy,Kuzmanovic 3,Mariga,Milito,Zanetti
In : Džeko 20,jak zadnji vezni za prve postave 15-20,rezervni stoper,jos jedan veznjak tipa Parolo,vratit Mbayea i Bardia.
I nista ti vise ne treba. Jos da WM stvarno planira promjenit formaciju pa da se normalno igra.
Nako ja malo...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ja sam glasa za Edina iako nebi ima nista protiv Hernandeza za kojeg mislim da bi malo vise odgovara Icardiu kao partner u napadu.
Ne sviđa mi se ovo sta se sve vise i vise spominje Morata. Momak je losiji od Icardia i nebi volio da Mauro ispasta zbog nekog spanjolca kojeg bi cekali barem pola sezone da se prilagodi na Serie A, a i pitanje je bili se ikad prilagodio.
Ne sviđa mi se ovo sta se sve vise i vise spominje Morata. Momak je losiji od Icardia i nebi volio da Mauro ispasta zbog nekog spanjolca kojeg bi cekali barem pola sezone da se prilagodi na Serie A, a i pitanje je bili se ikad prilagodio.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Cak i da dodje Dzeko (a nece nadam se) ne moze igrati ispred Icardija. Iduca sezona je Maurova, naravno pod uslovom da bar malo sazri, dodje sebi, i da ga povrede zaobidju.
@Trito, mogu igrati oba, zasto ne ? Ali ne vjerujem da ce doci Morata, ipak je najrealnija opcija Chicharito.
@Trito, mogu igrati oba, zasto ne ? Ali ne vjerujem da ce doci Morata, ipak je najrealnija opcija Chicharito.
Call the coroner!
Ma nisam mislia da nebi mogli igrat zajedno nego bi trebalo imat "muda" za stavit 2 tako mlada napadaca da nam predvode ekipu, ja bi ipak nekog tko je malo iskusniji na vecoj sceni (Dzeko ili Hernandez kad su vec na anketi
)
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
neće ti link, pa evo da kopiram...Scarpini je napisao/la:Nek citao o ovome ?
http://nzmne.****/2014/04/bravo-thohir-na-ljeto-se-mijenja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako prenosi Corriere dello Sport, Erick Thohir, sprovodi akciju koja će ući u istoriju italijanskog fudbala.
U suštini, indonežanski tajkun očekuje odgovor iz Goldman Sachs-a o zatraženom kreditu od 250 Miliona Eura, koje će omogućiti finansiranje kluba, oslobađajući se tako Moratijevih dugova kod italijanskih banki.
Potom ce stvoriti kompaniju zvanu INTER BRAND, koja će biti kontrolisana 100% od strane FC Intera, koja će mu omogućiti da ima kredite.
Nova kompanija će tada imati brend menadzment i sve ekonomske tokove od dva glavna sponzora: Pirelli i Nike. INTER BRAND će tako imati puno primanja, a manje troškova kako bi bili poželjniji kod banaka i tako bili u mogućnosti da lako dobijaju kredite. Tako da Thohir, za razliku od Moratija, će biti obavezan davati svoje garancije.
Zbog velikih gubitaka poslednjih nekoliko godina,Inter je imao ozbiljnih problema da održi finansije, dok ce to sa firmom INTER BRAND biti mnogo lakše. Očekuje se da konačno zatvaranje ovog projekta stigne prije ljeta.
Dakle, velika akcija, kako finansijska, tako i komercijalna, koja garantuje veliku sposobnost Ericka u ovoj oblasti.
S druge strane,takva operacija u italijanskog fudbalu nikad nije bila sprovedena i Inter će ući u Istoriju italijanskog fudbala.
#Ausilio OUT
Kova daje go danas 
koji debil u pmIcardi tweeted his relationship with Wanda started September 2012, Wanda split up with Maxi November 2013.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A to je danas utakmica..super, sutra ne bi mogo gledat
Kovacic ce danas da podere
Kovacic ce danas da podere
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Danas se nadam pobjedi, mada mislim da ce biti jako tesko izvuci i bod.
Evo i crno bijeli cigani se ukljucili u dovodjenje Dzeke.
U anketi, po meni, Chicharito broj 1. jer ako Icardi ovako nastavi, mi vec od iduce sezone imamo igraca slicnog Dzeki u napadu.Dva sidrasa ne mogu nikako u sastav, jedan bi morao ispastati. A gdje cesh jalijasha na klupu pa prejak je majke mi. A sa druge strane Chicharito bijesan i zeljan dokazivanja.
Sto se tice clanka o Thohiru i ulaganjima reci cu samo -I told you so-! Gdje su skeptici da likujem malo ?!
Evo i crno bijeli cigani se ukljucili u dovodjenje Dzeke.
U anketi, po meni, Chicharito broj 1. jer ako Icardi ovako nastavi, mi vec od iduce sezone imamo igraca slicnog Dzeki u napadu.Dva sidrasa ne mogu nikako u sastav, jedan bi morao ispastati. A gdje cesh jalijasha na klupu pa prejak je majke mi. A sa druge strane Chicharito bijesan i zeljan dokazivanja.
Sto se tice clanka o Thohiru i ulaganjima reci cu samo -I told you so-! Gdje su skeptici da likujem malo ?!
Amar Osim selektor BiH
Ja ocekujem 'ebeno tesku utakmicu, ne sjecam se kad smo ih zadnji put tamo dobili.
Treba napomenit da sudi smrad Rocchi kuknjava
Treba napomenit da sudi smrad Rocchi kuknjava
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Interista02
- Kontakt:
Ja sam mišljenja da ako onaj smrad od sudije ne bude sr.ao da ćemo ih glat uzeti. Kova i Hernanes mi nekako daju sigurnost a Icardi nikad bolji.
2 u hendikepu 
Ima li neki link dobar gdje gledate, yebo ga arena sport 5 
Call the coroner!
http://www.feed2all.eu/watch/254919/1/w ... milan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja gledam ovdje, slika je ok.
ja gledam ovdje, slika je ok.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Samir haman opet u superman mode-u 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.