Auuu ne primjetih to, iako ne vidim razloga da se na šurovanje sa "zemuncima" kontrira sa gazi ustashe, ali eto...Brundoo je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:37Manjejaci pomenuli cetnike skripari im šuknuli sa parolom u vezi brace zemunaca. Popisase se po njima njihovi športskiLazarov je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:34Koje parole?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:29
Nakon njihove parole , tad su Manijci krenuli i sa ustashama, prije toga su samo chetnici bili.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
To Gazi Ustaše je pod upitnikom, ja nisam čuoRigoletto je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:27Zahvaljujem![]()
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Pjevalo se nek mirisu avlije kod prvog prekida.
Fk Željezničar.
Vehlez ku.rko od ekipe. 
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nisam ni ja cuo gazi ustashe, al moramo Brundi vjerovati , ipak je on ustasha, jer je danas uz njih bio
Sta su ti ustashe sad krive? Asu tvoji iz Sa su ti prvi doletjeli u kavez, udaranje policajca? Svi su krivi samo vi niste! Citava publika u Širokom vas je smatrala iole normalnom i nikad problema nije bilo, danas citava uprava i prijatelji Želje u klubskome kafiću sjedila i prije i poslije utakmice, nitko im A nije rekao! Ponasaj se normalno i bit ce normalno!BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:37Do sada sam korektan bio. Samo da poručim svim ustašama. Da se nadam da će doživit ovo što dam danas u Širokom.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Prvi simptomi mozdanog udaraSHZ82 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:34**** majku i ovim sugama iz Veleza.
ovaj Soahic je morao dobiti zuti za naoucavanje loptom Elezia, oa kao nevin izvinjava se, sad davi Gojkovica **** mu familiju konolet. Nukicu smecaru iz Tuzle Citya **** mrtvu mater.
**** im Ibro Rahimic majku i on nesta siri ruke, **** mu suzu sto je pustio kad je bod osvojio sa zrinjsklm
Pobjeda Sarajeva ih boli vise nego batine od športskih 
Prve provokacije su pocele iza naseg dijela tj. pored, nekog degenerika sa duksericom. Poginuo majci na rukama amin zajedno sa delegatom, ove necu ni komentarisati nek pjevaju mi hrvati, saka jada.Lazarov je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:43Sta su ti ustashe sad krive? Asu tvoji iz Sa su ti prvi doletjeli u kavez, udaranje policajca? Svi su krivi samo vi niste! Citava publika u Širokom vas je smatrala iole normalnom i nikad problema nije bilo, danas citava uprava i prijatelji Želje u klubskome kafiću sjedila i prije i poslije utakmice, nitko im A nije rekao! Ponasaj se normalno i bit ce normalno!BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:37Do sada sam korektan bio. Samo da poručim svim ustašama. Da se nadam da će doživit ovo što dam danas u Širokom.
Fk Željezničar.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
HahahahahaDirektorcic je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:44Prvi simptomi mozdanog udaraSHZ82 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:34**** majku i ovim sugama iz Veleza.
ovaj Soahic je morao dobiti zuti za naoucavanje loptom Elezia, oa kao nevin izvinjava se, sad davi Gojkovica **** mu familiju konolet. Nukicu smecaru iz Tuzle Citya **** mrtvu mater.
**** im Ibro Rahimic majku i on nesta siri ruke, **** mu suzu sto je pustio kad je bod osvojio sa zrinjsklm
Ti si naša ljubav jedina!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:46HahahahahaDirektorcic je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:44Prvi simptomi mozdanog udaraSHZ82 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:34**** majku i ovim sugama iz Veleza.
**** im Ibro Rahimic majku i on nesta siri ruke, **** mu suzu sto je pustio kad je bod osvojio sa zrinjsklm![]()
J*** i tebi usput gdje god sta imasDirektorcic je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:44Prvi simptomi mozdanog udaraSHZ82 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:34**** majku i ovim sugama iz Veleza.
BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:37Do sada sam korektan bio. Samo da poručim svim ustašama. Da se nadam da će doživit ovo što dam danas u Širokom.

Publika na pecari nije imala pojma šta je pisalo na tom transparentu, nit je ikoga 1 % vrijedjalo i brigalo za grbavicu i te vaše spike... jedino je se čulo gazi ustaše, je*** vam m***, i slične glupostiPablo11 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:45Prve provokacije su pocele iza naseg dijela tj. pored, nekog degenerika sa duksericom. Poginuo majci na rukama amin zajedno sa delegatom, ove necu ni komentarisati nek pjevaju mi hrvati, saka jada.Lazarov je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:43Sta su ti ustashe sad krive? Asu tvoji iz Sa su ti prvi doletjeli u kavez, udaranje policajca? Svi su krivi samo vi niste! Citava publika u Širokom vas je smatrala iole normalnom i nikad problema nije bilo, danas citava uprava i prijatelji Želje u klubskome kafiću sjedila i prije i poslije utakmice, nitko im A nije rekao! Ponasaj se normalno i bit ce normalno!BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:37Do sada sam korektan bio. Samo da poručim svim ustašama. Da se nadam da će doživit ovo što dam danas u Širokom.
Jesul se pomirili ovi sa športskim znal se šta?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Ali na netu nema podataka da su rovovi oko Sarajeva bili potpuno iskopani još u novembru 1991. godine od strane JNA. Barikade 2 marta se nisu desile zbog mučki ubijenog svata nego zbog rezultata referenduma. Chat gtp je alat, ali ako ga koristiš bez razumjevanja supstance, od tebe može napraviti samo kretena.MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:38Cova, na linku ti sve objasnjeno, nema potrebe da ulazimo u raspravu, sve fino pise a nisu velikosrpski mediji, neko podatci pokupljeni sa interneta i objedinjeni na jedno mjestoaddebisi je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:33Sta je pjesnik citaj cetnik htio reci?!? Mozda da su zapoceli bosnjaci muslimani rat opsadom glavnog grada svoje domovine(tj sebe) vojskom JNA, koja je vec napala i druge drzave, koje su glasanjem izabrale nezavisnost, zajedno sa ostalim srpskim stanovnistvom koje je do tada živjelo skupa, ne kontam bgmi, i sad ovi nenaoruzani zapoceli rat protiv jedne od jacih vojski tog vremena, i to tako sto ih pozvali dodjite na brda okolo nas da mi ne mozemo nigdje a vi nas rokajte 4 godine, bas mudonje ovi bosnjaci muslimani, i opet pobjedili ahhaha, toliko vam je krivo da nemate ni muda ni hrabrosti barem priznati ono sto svi znamo nego izmisljate neke teorije zavjere sa vjerovatnocom od 0.0001 posto da bi ispali vi neke zrtve i skinuli ljagu sa svog imena, covjek meni postavlja ovdje chatgpt razgovor jer je nepismen i glup da napise bilo sta... guzicu ne pere poslije velike nuzde, hoda usranih gaca, poklopi se legendo neces meni na nas forum doci i objasnjavati da ste neke zrtve, nego niste htjeli da zivite u Bosni i Hercegovini kao sto i danas ne zelite ali se morate pomiriti sa cinjenicom da ste ipak Bosanci i HercegovciMikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:12
Dobro je sto zivimo 2026. pa imputiranje krivice samo na jednu stranu nece proci
https://chatgpt.com/share/69c03e2a-38ac ... f7ca83da32… Opusti se cir ces dobiti
Da, ja nemam problem da sam dio Bosne i Hercegovni, naprativ ja sam ponosan Bosanac![]()
Nekad mi se čini da Trampova administracija donosi odluke na osnovu cht gtp. I ti si dobrim stopama krenuo.
Inače svat (ne volim taj termin srpski, bio mi je sugrađanin) nije prva žrtva, u Sarajevu se pušakaralo već od januara 1992. godine. Ima tih podataka i na internetu samo ih treba izvući iz novinarskih članaka. Zanimljiva priča o dječaku koji je raznesen u predgrađu Sarajeva još u februaru 1992. godine. Neću reći ime, jer ono je od svega najmanje bitno, a nije uvijek ni referentno za počinioca.
Najzanimljivije od svega mi podatak kako neki vrlo aktivni organizatori martovskih barikada i danas žive i rade u mrskom Sarajevu, nije ih uspio zajebati ni pokojni Krajšnik da Sarajevo zamjene Vlasenicom.
Ma ti si jedna obicna **** sa poremecajem ličnosti, trebas lijecenje, a da si nepismen dokazao si, sa ovim podatci...MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:38Cova, na linku ti sve objasnjeno, nema potrebe da ulazimo u raspravu, sve fino pise a nisu velikosrpski mediji, neko podatci pokupljeni sa interneta i objedinjeni na jedno mjestoaddebisi je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:33Sta je pjesnik citaj cetnik htio reci?!? Mozda da su zapoceli bosnjaci muslimani rat opsadom glavnog grada svoje domovine(tj sebe) vojskom JNA, koja je vec napala i druge drzave, koje su glasanjem izabrale nezavisnost, zajedno sa ostalim srpskim stanovnistvom koje je do tada živjelo skupa, ne kontam bgmi, i sad ovi nenaoruzani zapoceli rat protiv jedne od jacih vojski tog vremena, i to tako sto ih pozvali dodjite na brda okolo nas da mi ne mozemo nigdje a vi nas rokajte 4 godine, bas mudonje ovi bosnjaci muslimani, i opet pobjedili ahhaha, toliko vam je krivo da nemate ni muda ni hrabrosti barem priznati ono sto svi znamo nego izmisljate neke teorije zavjere sa vjerovatnocom od 0.0001 posto da bi ispali vi neke zrtve i skinuli ljagu sa svog imena, covjek meni postavlja ovdje chatgpt razgovor jer je nepismen i glup da napise bilo sta... guzicu ne pere poslije velike nuzde, hoda usranih gaca, poklopi se legendo neces meni na nas forum doci i objasnjavati da ste neke zrtve, nego niste htjeli da zivite u Bosni i Hercegovini kao sto i danas ne zelite ali se morate pomiriti sa cinjenicom da ste ipak Bosanci i HercegovciMikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:12
Dobro je sto zivimo 2026. pa imputiranje krivice samo na jednu stranu nece proci
https://chatgpt.com/share/69c03e2a-38ac ... f7ca83da32… Opusti se cir ces dobiti
Da, ja nemam problem da sam dio Bosne i Hercegovni, naprativ ja sam ponosan Bosanac![]()
A sto se tice ovih tvojih podataka i to nista ne kontam, sta pokusavas dokazati, sta je tvoj argument, pojasni ako i ti znas sta zelis reci, svako normalan zna da je izvrsena agresija nad nezavisnom medjunarodno priznatom republikom BiH, multietnickom, od strane domacih pravoslavaca iskoristenih od strane Srbije radi stvaranja velikosrpske drzave sto naravno i hvala Bogu nije se desilo... a ti Bosanac branis agresore na svoju zemlju???
Ma ti si meni hit, agresija od domacih stanovnika? Pa ti si fakultetaddebisi je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:05Ma ti si jedna obicna **** sa poremecajem ličnosti, trebas lijecenje, a da si nepismen dokazao si, sa ovim podatci...MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:38Cova, na linku ti sve objasnjeno, nema potrebe da ulazimo u raspravu, sve fino pise a nisu velikosrpski mediji, neko podatci pokupljeni sa interneta i objedinjeni na jedno mjestoaddebisi je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:33
Sta je pjesnik citaj cetnik htio reci?!? Mozda da su zapoceli bosnjaci muslimani rat opsadom glavnog grada svoje domovine(tj sebe) vojskom JNA, koja je vec napala i druge drzave, koje su glasanjem izabrale nezavisnost, zajedno sa ostalim srpskim stanovnistvom koje je do tada živjelo skupa, ne kontam bgmi, i sad ovi nenaoruzani zapoceli rat protiv jedne od jacih vojski tog vremena, i to tako sto ih pozvali dodjite na brda okolo nas da mi ne mozemo nigdje a vi nas rokajte 4 godine, bas mudonje ovi bosnjaci muslimani, i opet pobjedili ahhaha, toliko vam je krivo da nemate ni muda ni hrabrosti barem priznati ono sto svi znamo nego izmisljate neke teorije zavjere sa vjerovatnocom od 0.0001 posto da bi ispali vi neke zrtve i skinuli ljagu sa svog imena, covjek meni postavlja ovdje chatgpt razgovor jer je nepismen i glup da napise bilo sta... guzicu ne pere poslije velike nuzde, hoda usranih gaca, poklopi se legendo neces meni na nas forum doci i objasnjavati da ste neke zrtve, nego niste htjeli da zivite u Bosni i Hercegovini kao sto i danas ne zelite ali se morate pomiriti sa cinjenicom da ste ipak Bosanci i Hercegovci… Opusti se cir ces dobiti
A sto se tice ovih tvojih podataka i to nista ne kontam, sta pokusavas dokazati, sta je tvoj argument, pojasni ako i ti znas sta zelis reci, svako normalan zna da je izvrsena agresija nad nezavisnom medjunarodno priznatom republikom BiH, multietnickom, od strane domacih pravoslavaca iskoristenih od strane Srbije radi stvaranja velikosrpske drzave sto naravno i hvala Bogu nije se desilo... a ti Bosanac branis agresore na svoju zemlju???
Trenutno korisnika/ca: 2sb1996, Argentina, Bing [Bot], boki86, GrbavicaHrammm, Jet2Holiday, Maestro^^, MikiPirs, PapakIzSa, Wagner96 i 49 gostiju.