Premijer liga BiH - aktuelno

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 23 mar 2026, 13:08

19vendetta87 je napisao/la:
23 mar 2026, 12:56
Combattente87 je napisao/la:
23 mar 2026, 12:46
A Bogami neće ni ostatak evrope muslimansku državu u svojoj blizini tako da je nećete nikda ni dobiti ;) što prije to shvatite biće vam lakše !
Eto ti je ispod Srbije, s cak 98% muslimana.
Kosovo Republika Boga mi 98% Muslimanska ?
Albanija 65% ..

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 23 mar 2026, 13:15

GrbavicaHrammm je napisao/la:
23 mar 2026, 12:35
Kako mozes biti protiv drzave u kojoj si rodjen? Ako ti ne odgovara i ne volis drzavu u kojoj si rodjen, pa napusti je bolan, mucis samo druge narode koje postuju i vole domovinu. Iskoristavas na najgori nacin drzavu , psujes je, himnu ne postujes, zasto samo ne napustis

Pojmovi ustase i chetnici su ogroman teret i vezani su samo za genocid i podjele. Ne razumijem kako to podrzava covjek koji ima razum?
U moru debilizama ovo vam je možda i najveći, čuj što ne napustiš....
Pa što bi mi napuštali nešto gdje živimo vjekovima?
Ne želimo da poštujemo državu gdje muslimani kolo vode i to je to, ne vidim šta vam nije jasno !? Isto i Hrvati, neće da im muslimani odlučuju i to je to..A Bogami neće ni ostatak evrope muslimansku državu u svojoj blizini tako da je nećete nikda ni dobiti ;) što prije to shvatite biće vam lakše !
Ne pravi se degenerik dobro znas da su Bošnjaci najugroženiji a bosanski hrvati iako skoro manjina drže više značajnijih funkcija od Bošnjaka. Isto je i sa bosanskim srbima. Jedino Bošnjaci kad se sve institucije u državi zbroje imaju 16% manje funkcija od brojke koje imaju u drzavi. Ne glumite žrtve bezveze činjenice su neumoljive. Jedino su Bošnjaci ugroženi.

Neće muslimansku državu? A hoće genocidan narod koji drži dio okupirane teritorije na granicama evrope po nalogu Putina i Moskve?
BRATSTVO GRAČANiCA

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 23 mar 2026, 13:16

Brundoo je napisao/la:
23 mar 2026, 00:13
Zovu nakvu benjaminu da ih zastiti :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Sreca da vas nisu prosli vikend ovako napali, koliko vas je bilo, ugasili bi vas.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 23 mar 2026, 13:17

slika
Prkosna,slobodna,ponosna! :bih:
Fk Željezničar.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2026, 13:19

A Bogami neće ni ostatak evrope muslimansku državu u svojoj blizini tako da je nećete nikda ni dobiti ;) što prije to shvatite biće vam lakše !
:rol:

Wagner96
Kontakt:

Post Postao/la Wagner96 » 23 mar 2026, 13:21

Na osnovu pročitanog, imam novi prijedlog za BiH terene, nek se Bošnjacima islamske vjeroispovijesti u slučaju s njihove strane izazvanog verbalnog konflikta strogo yebe mater osmansko-teroristička, ne vidim kako bi im to trebalo smetat jer se nebi trebali osjećat prozvano.

Nije fer da ih se naziva pogrdnim imenima a isto nije fer da ostanu bez vlastitog povijesnog totalitarističkog naziva samo zato što su im preci bili u zajedničkom :salut:
Samo Široki!

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 23 mar 2026, 13:23

Bice ovo duga pauze :D

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 23 mar 2026, 13:25

Wagner96 je napisao/la:
23 mar 2026, 13:21
Na osnovu pročitanog, imam novi prijedlog za BiH terene, nek se Bošnjacima islamske vjeroispovijesti u slučaju s njihove strane izazvanog verbalnog konflikta strogo yebe mater osmansko-teroristička, ne vidim kako bi im to trebalo smetat jer se nebi trebali osjećat prozvano.

Nije fer da ih se naziva pogrdnim imenima a isto nije fer da ostanu bez vlastitog povijesnog totalitarističkog naziva samo zato što su im preci bili u zajedničkom :salut:
Isto tako nije fer da živiš u državi koju ne prihvataš, a da pri tome države po želji imate u komšiluku/susjedstvu
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 23 mar 2026, 13:25

Argentina je napisao/la:
23 mar 2026, 13:07
Vendetta, ljudi pisali post u kojem pitaju zasto neko slavi reintegraciju koja nije vojnicki osvojena, a pricao o kosovakom boju koji je poraz se slavi i pretvara u pobjede😂

E cuj nece drzavu u srcu Evrope , a medjunarodna zajednica i Ameri aminovali (nije niko od ovih ovdje), a isti ti su na sud poslali koljace koji su oni napravili. Jedino sto zapad nije htio je velika Srbija. Ignorisi nebulozna i neargumentovana pisanja.
Decko, ima li podataka? :geek:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 mar 2026, 13:30

Dvije, jedna 98%, druga pored odmah sa preko 60%, i to vodeći.

Treća ima sastav 40%, a ova naša preko 51%, gdje držimo veće centre i infrastrukturu glavnu. Nek snove snivaju da nema. Malo pomalo.

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 23 mar 2026, 13:37

MikiPirs je napisao/la:
22 mar 2026, 18:15
Posto vidim da si se kao qurva ucutao, sto vi obicno i radite, da ti pomognem, ne moras traziti podatke evo ja cu za tebe:
https://chatgpt.com/share/69c0220c-0c58 ... 23613e831a
I vi pricate o nekom etnickom ciscenju Bosnjaka i Hrvata u Republici Srpskoj, kako se onda ovo u FBIH zove sto ste uradili?
Tek sad vidim ovo, evo ja ću da ti odgovorim koristeći činjenice i podatke, kako ti to voliš:

Za "etničko čišćenje" Srba u FBiH se obrati nasljednicima ovoga ovdje, znaš i ti o kome se radi:
Zadatak ove Republike i prvi strateški cilј da se mi odvojimo od muslimana i Hrvata i nema niko pravo da zasniva strategiju Srpskog Sarajeva na ostanku u zajedničkoj državi. Tako da je isklјučena bilo kakva opasnost ili želјa sa kopčom i rešenjem Sarajeva mi želimo da ostanemo sa muslimanima i Hrvatima.
Niko ne može sada novo rješenje praviti da ostanemo skupa niti to lјudi u Sarajevu žele, odnosno narod niti želi rukovodstvo Sarajevo, ali je jedna manjkavost naših poslanika koji vide opasnost, da bi ako ostanemo u MHF, da bi Sarajevo bila kopča unije.
Ima samo jedan problem gdje ćemo sada lјude iseliti, da se kaže iselićemo ih tu i tu, na taj i taj način. Treba nam vrijeme, jer je ovo iznenađenje jer ni u jednoj varijanti ništa nije predviđeno.
Zato nam treba i vrijeme za političko rješenje i konačno razlaz i na kraju krajeva najbolјe rešenje da se Sarajevo iseli i da se naše lokacija da se smjeste lјudi i da se mi i tu ako imamo opasnosti sa tom kopčom konačno raskopča."
Pogledaj izvještaj UN-ovog Vijeća sigurnosti:
According to the UN Security Council's "Final Report (1994)", Bosniaks engaged in "grave breaches of the Geneva Conventions and other violations of international humanitarian law" but they did not engage in "systematic ethnic cleansing".
A za neko etničko čišćenje Bošnjaka i Hrvata slobodno se žali Haškom tribunalu, mada sumnjam da će ti upaliti:
Karadžić je osuđen za genocid počinjen na području Srebrenice 1995. godine i za progon, istrebljenje, ubistvo, deportaciju, nečovječna djela (prisilno premještanje), terorisanje, protivpravne napade na civile i uzimanje talaca.
Between 700,000 and a 1,000,000 Bosniaks were expelled from their homes from the Bosnian territory held by the Serb forces. Another **** estimates that at least 750,000 Bosniaks and a smaller number of Croats were expulsed from these areas. Additionally, around 30,000 Romani were also ousted. Methods used to achieve this included coercion and terror in order to pressure Bosniaks, Croats and others into leaving Serb-claimed areas.
admin je napisao/la:
11 feb 2026, 07:56
Kakvih užasa na ovoj temi već duže vrijeme. Izvinjavam se sto sam je zapostavio, gledacu da to ispravim.
Navrati i ovdje malo da vidiš kakvih pacijenata ima, gledaj da i to ispraviš. Počni od genocidaša što edituje i postavlja slike vrhovnog genocidaša na forumu. Ili trebam postaviti link neke utakmice da dođeš?

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 23 mar 2026, 13:44

Stroj1946 je napisao/la:
23 mar 2026, 10:30
Reintegracija Grbavice što obilježavaju i ističu je nešto najdebilnije i ponizno za grad i građane Sarajeva, iz razloga što je Grbavica prošla 90ih strašne stvari i obilježavati nešto što je dobijeno dogovorom i to nepovoljno po Bošnjake cjelokupno, je opet ponižavajuće. Nije se dobilo borbom i osvajanjem, nego dogovorom.
Fakt. Argentina na aparatima.
Argentina je napisao/la:
23 mar 2026, 13:07
.
Vidiš da ovu činjenicu može napisati i neko ko nije Srbin. Šta je onda odgovor?

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 23 mar 2026, 13:45

Strelcevina je napisao/la:
23 mar 2026, 08:53
BiHSportman je napisao/la:
23 mar 2026, 07:39
Lazarov je napisao/la:
23 mar 2026, 07:25

Dođi kao gospoda ko sto ste i dolazili dosada, nista vam falilo nije, uprava i prijatelji kluba ko domaćini, neka potvrdi to i vaš vjerni fanatik i zastupnik.Koliko ste dobri i humani bili da su vas počeli prvo mlatit vaši iz Sarajeva, gledali smo svi nismo ćoravi! Ne stvaraj ratnu psihozu, i moli Boga da je sve prošlo kako i je!
P.s i ne smeta mi nista Reintegracija, nije mjesto ni vrijeme u Širokom, jok vi niste znali da ce vas ovi iz NS prekidat
Prvo su nas ustaše počele udarat. Naši su smirivali.
Prvo su vas vaše balije koje su vas dopratile počele udarat, nije lijepo lagati...
Valjda sam vidio ko je prvi počeo udarat dok sam se borio da izvučem živu glavu.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 23 mar 2026, 13:48

successminator je napisao/la:
23 mar 2026, 13:37
MikiPirs je napisao/la:
22 mar 2026, 18:15
Posto vidim da si se kao qurva ucutao, sto vi obicno i radite, da ti pomognem, ne moras traziti podatke evo ja cu za tebe:
https://chatgpt.com/share/69c0220c-0c58 ... 23613e831a
I vi pricate o nekom etnickom ciscenju Bosnjaka i Hrvata u Republici Srpskoj, kako se onda ovo u FBIH zove sto ste uradili?
Tek sad vidim ovo, evo ja ću da ti odgovorim koristeći činjenice i podatke, kako ti to voliš:

Za "etničko čišćenje" Srba u FBiH se obrati nasljednicima ovoga ovdje, znaš i ti o kome se radi:
Zadatak ove Republike i prvi strateški cilј da se mi odvojimo od muslimana i Hrvata i nema niko pravo da zasniva strategiju Srpskog Sarajeva na ostanku u zajedničkoj državi. Tako da je isklјučena bilo kakva opasnost ili želјa sa kopčom i rešenjem Sarajeva mi želimo da ostanemo sa muslimanima i Hrvatima.
Niko ne može sada novo rješenje praviti da ostanemo skupa niti to lјudi u Sarajevu žele, odnosno narod niti želi rukovodstvo Sarajevo, ali je jedna manjkavost naših poslanika koji vide opasnost, da bi ako ostanemo u MHF, da bi Sarajevo bila kopča unije.
Ima samo jedan problem gdje ćemo sada lјude iseliti, da se kaže iselićemo ih tu i tu, na taj i taj način. Treba nam vrijeme, jer je ovo iznenađenje jer ni u jednoj varijanti ništa nije predviđeno.
Zato nam treba i vrijeme za političko rješenje i konačno razlaz i na kraju krajeva najbolјe rešenje da se Sarajevo iseli i da se naše lokacija da se smjeste lјudi i da se mi i tu ako imamo opasnosti sa tom kopčom konačno raskopča."
Pogledaj izvještaj UN-ovog Vijeća sigurnosti:
According to the UN Security Council's "Final Report (1994)", Bosniaks engaged in "grave breaches of the Geneva Conventions and other violations of international humanitarian law" but they did not engage in "systematic ethnic cleansing".
A za neko etničko čišćenje Bošnjaka i Hrvata slobodno se žali Haškom tribunalu, mada sumnjam da će ti upaliti:
Karadžić je osuđen za genocid počinjen na području Srebrenice 1995. godine i za progon, istrebljenje, ubistvo, deportaciju, nečovječna djela (prisilno premještanje), terorisanje, protivpravne napade na civile i uzimanje talaca.
Between 700,000 and a 1,000,000 Bosniaks were expelled from their homes from the Bosnian territory held by the Serb forces. Another **** estimates that at least 750,000 Bosniaks and a smaller number of Croats were expulsed from these areas. Additionally, around 30,000 Romani were also ousted. Methods used to achieve this included coercion and terror in order to pressure Bosniaks, Croats and others into leaving Serb-claimed areas.
admin je napisao/la:
11 feb 2026, 07:56
Kakvih užasa na ovoj temi već duže vrijeme. Izvinjavam se sto sam je zapostavio, gledacu da to ispravim.
Navrati i ovdje malo da vidiš kakvih pacijenata ima, gledaj da i to ispraviš. Počni od genocidaša što edituje i postavlja slike vrhovnog genocidaša na forumu. Ili trebam postaviti link neke utakmice da dođeš?
30+ godina vi te ljude niste vratili na svoja mjesta odskle su otjerani, i da je tacno ovo sto sada palamudis, mozes li nam objasniti stanje u opstinama kao sto su Drvar, Grahovo, Glamoc gdje si vecina Srbi gdje ljudi nemaju osnovne stvari za zivot npr Drvar doktora 24/7… daj molim te, mani se te uloge zrtve i pogledajte se u oci i priznajte stvari onakve kakve jesu, istietali 96% stanovnika i kao “samo otisli” oni koji su ostali oni se vode kao nestale, sto ne izvices taj podataka.

Poenta, budi samo malo realan i sve ok ;)

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 23 mar 2026, 13:50

siroki1991 je napisao/la:
23 mar 2026, 09:49
GrbavicaHrammm je napisao/la:
23 mar 2026, 09:05
Niko nije pjevao gazi ustashe sto je najgore ..

Nema ih 5% u BiH ali drze nas ko stoku i rade sta zele
Daj ne seri molim te. Bio sam na stadionu.

Manijaci su pola utakmice pjevali “jeb.. Siroki , Siroki maleni”… a kada su poceli sa pjevanjem “Gazi Ustase” i zasuli novi travnjak bakljama tek tada je domaca publika reagirala (i to dio Sjevera, ne Skripari) sa “gazi Balije”. Iako ne znam koga s time provocirate, djedovi vam ginuli u ustasama ali ajde…

Znaci citam portale i ne mogu vjerovati kako podlo i lazlno izvjestavanje od strane tzv bosnjackih medija:

1) Prekid nije bio zbog nas jer: Nama ne smeta natpis, mi smo cirilicne ploce poskidali i u Zupaniji Zapadnohercegovackoj ih i nema
2) Sluzbeni spiker je na zahtjev sluzbenih osoba Manijake upozorio barem 5-6x da spuste transparent da se utakmica ne prekida (dovoljno puta)
3) Prvo su u kavez usle plave beretke (sarajevaka policija) i tuca je pocela sa njima i tek onda je (nakon pocetka tuce) kao pojacanje usla specijalna ZHZ i primirila situaciju
4) U medijiskim izvjestajima se nigdje ne spominje: niti skandiranje manijaka (1.poceli) niti bakljada, niti da su prvi poceli sa tucom protiv SARAJEVSKE policije, nego samo izvjestaji da bi prosjecni Bosnjo zakljucio “ustase prebile neduzne navijace”
Nitko ne radi na rusenju ove drzave kao vi i vasi mediji…
Toliko ih je spiker upozoravao da su naposljetku domaći gledatelji zvizdali spikeru da je dosadan..ali ajde reci ti to Sa medijima. Mogu stavljat sta hoće ali su Manijaci jucer minus sebi zakucali žestoki, i nista nece postići! Politički čin, bespotreban u Širokome, a sad ce ih oderat kaznom

Wagner96
Kontakt:

Post Postao/la Wagner96 » 23 mar 2026, 13:50

Uniited je napisao/la:
23 mar 2026, 13:25
Wagner96 je napisao/la:

Isto tako nije fer da živiš u državi koju ne prihvataš, a da pri tome države po želji imate u komšiluku/susjedstvu
Prihvaćam li BiH? Da
Besmislenu nametnutu himnu bez teksta? Ne
Još besmisleniju zastavu bez emocije? Ne, da je pravljena na sličnom temelju kao bivša zastava FBiH, svatko bi je poštovao.
Jel BiH država u kur.u? Apsolutno
Čija? Moja, tvoja, naša.

LP
Samo Široki!

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 23 mar 2026, 13:53

E gledaj kako se upalila ergela nacionalističkih torova u ovoj napaćenoj zemlji.

Nećete vječno sijati mržnju i uništavati ovu zemlju i to samo zato što ste nepismeni i što se vama ovlada za šaku ispraznih etno-nacionalističkih obećanja, što sami sebe lažete, što sami sebi krojite historiju kakvu vi mislite da je ona bila, jer eto, vašim etno-nacionalnim torovima to odgovara, a sveukupnom puku punom ovaca je sve doboro - jer šahovnica, trobojka i slično, bude taj nekakav ponos. Sve čovjek konta, pa valjda će se dohavizat, valjda će početi koristiti te svoje, etnonacionalistčke ograničene mozgove, ali evo, ne još.

Nadam se da je pravda jača od vaših šovinističkih ispada, od vaših ispraznih floskula o zaštiti ovog ili onog naroda.

Fudbal ili ti ga nogomet će pobijediti sve vaše etno-nacionalističke, šovinističke i kakve sve ne principe - a država će konačno prodisati, punim plućima, kako i treba da diše, a ne da je guše vaši zaostali motori devedesetih, četrdesetih i ranijih vijekova.

Valjda će, nepismena etno-nacionalistička garda raznih naroda dospijeti do dvadeset i prvog vijeka, pa neće više brojati krvna zrnca, nego će gledati da svi nekako napredujemo, da imamo plate kako nam i dolikuje, da imamo svi struju i vodu, da imamo normalne živote bez straha od bilo čega, da nam nove generacije ne budu zadrte.

Znam da je ovo možda zabluda ljudi koji su operisani od vaših ideja o nekakvim kvazi para-državama, o vašim nekakvim snovima kojim vas uče vaši očevi i djedovi. Gadite mi se vala, na svim tim vašim jezicima. Čisto, moji bosanci i hercegovci, uvijek ćeto to i biti - jučer, danas i sutra - i na vijeke vijekova.

SRETAN DAN REINTEGRACIJE GRBAVICE, SA ZAKAŠNJENJEM!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 23 mar 2026, 13:56

Wagner96 je napisao/la:
23 mar 2026, 13:50
Uniited je napisao/la:
Wagner96 je napisao/la:

Prihvaćam li BiH? Da
Još besmisleniju zastavu bez emocije? Ne, da je pravljena na sličnom temelju kao bivša zastava FBiH, svatko bi je poštovao.
Čija? Moja, tvoja, naša.

LP
Ebo ti praljak najblize u porodici sto nemas.
Fk Željezničar.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 14:00

Admir74 je napisao/la:
23 mar 2026, 13:16
Brundoo je napisao/la:
23 mar 2026, 00:13
Zovu nakvu benjaminu da ih zastiti :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Sreca da vas nisu prosli vikend ovako napali, koliko vas je bilo, ugasili bi vas.
Hvala Širokom :rol: :rol: :rol: :rol:

slika

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 23 mar 2026, 14:03

Wagner96 je napisao/la:
23 mar 2026, 13:50
Uniited je napisao/la:
Wagner96 je napisao/la:

Prihvaćam li BiH? Da
Čija? Moja, tvoja, naša.

LP
Tacno si napisao, sve je to istina. I gore je.
A radi li iko ista da se to popravi ili se samo drzava muze i koristi? Mislim da treba od sebe krenuti. Za pocetak osuditi stvari koje jesu za osudu i ne ponasati se "mene ne dira, sta me briga".
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rigoletto, since1948, StarmoCity, Tuce11 i 33 gosta.