Evo odgovoriti cu ti ja na to pitanje u vezi srednjoskolaca iz NS. Srednjoskolci su bili savrseno docekani od strane domacina i provodili su vrijeme zajedno, obilazili grad itd.Vorovus je napisao/la: ↑24 mar 2026, 02:12Ako je tako, smiješno je onda da ti nekome prebacuješ nešto za Cazin kad su upravo navijaci tvog kluba tako nesto vec napravili prema ljudima koji su sigurno jos manje u ultra prici od ovih.
I dalje nisi odgovorio zasto su napadnuti srednjoškolci iz NS?
To gore su slike od prije 10 i vise godina, danas ih se ne moze skupiti 15 da odu na gostovanje, izgledaju isto kao ovi.Za ove vidiš da su u nekoj furci iako je ih je malo.
Ko je spominjao historiju, znamenitosti, kulturu, ljepote glupko?I molim te da ne poredimo više Sarajevo i Banjaluku kao gradove, u smislu civilizacije, historije, znamenitosti, kulture, ljepote i sl.. Neugodno je stvarno.
Pricamo o primitivizmu, nazivima ulica po nacistima, bezbjednosti, toleranciji...
Medjutim, dok su bili u posjeti jednom sarajevskom muzeju, naisli su na sliku pampersa, i par njih je na storije stavilo istu tu sliku iz muzeja i natpis “HEROJ
Nedugo zatim su bili polomljeni.
Ovu informaciju znam jer sam iz prve ruke vidio screenshot istog storija.
Sve u svemu, ubleho jedna klasicna, nemoj se bezveze pravit pametan kad pojma nemas.
LP