Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ti navijac Zelje? Jesi ako sam ja momak Sandre Afrike.samoposmatram je napisao/la:Zeljo je imao plan i gurao je najbolje igrace iz omladinskog pogona, dok je Osim bio u klubu. U tom periodu su se i prodali kvalitetni igraci.maldini3 je napisao/la:Nasi klubovi rade veoma lose sa mladim igracima. Svi bi htjeli da na mladim igracima zarade neke milione a da nista u njih ne uloze. E tako ne moze. Pa Zeljo u dvije sezone nije dao sansu niti jednom junioru i prvom timu i onda su menadzeri krivi sto djeca napustaju klub. Evo kad ste spomenuli Zubana i Hrapu, Mujagic ide iz kluba jer nikad nije dobio sansu a u klubu su ljuti na njih dvojicu zato sto Mujagic nije potpisao ugovor. Tako ce biti iduce godine i sa Zericem. Gledajuci proslost oni su donijeli Zelji veliki novac za nase uslove sa svojim igracima. Vjerujem da bi Zeljo i na Mujagicu i na Zericu zaradio i vise nego na Bajicu i Hadziahmetovicu da su dobili sansu da zaigraju za prvi tim. I nije to samo u Zelji problem nego u svim nasim klubovima. Neko je gore napisao za Buducnost znaju gdje im je mjesto al da znaju zaraditi novac. Znaci imaju neki cilj. E kad i mi budemo znali sta nam je cilj onda ce nas fudbal krenuti naprijed.
Dodje nove uprava, daj nama mi znamo bolje. Supacka prica Zeljo familija ulaganje u omladinski pogon ovo ono. A onda otjerase Sadikovice, Memiju, Beganovica i Mujagica.
Izvlakusa za upravu je i dalje mi znamo odgovorno poslovati i izgradili smo stadion od DONACIJA.
Vidi majmuna, odma se nasao uvredjen.Zeljo92 je napisao/la:E cuj od donacija, kakav glupan u pm.
Jesam i ponosan na to. Samo pokusaj mi zabraniti.Eisenbahner1921 je napisao/la:Ti navijac Zelje? Jesi ako sam ja momak Sandre Afrike.samoposmatram je napisao/la:Zeljo je imao plan i gurao je najbolje igrace iz omladinskog pogona, dok je Osim bio u klubu. U tom periodu su se i prodali kvalitetni igraci.maldini3 je napisao/la:Nasi klubovi rade veoma lose sa mladim igracima. Svi bi htjeli da na mladim igracima zarade neke milione a da nista u njih ne uloze. E tako ne moze. Pa Zeljo u dvije sezone nije dao sansu niti jednom junioru i prvom timu i onda su menadzeri krivi sto djeca napustaju klub. Evo kad ste spomenuli Zubana i Hrapu, Mujagic ide iz kluba jer nikad nije dobio sansu a u klubu su ljuti na njih dvojicu zato sto Mujagic nije potpisao ugovor. Tako ce biti iduce godine i sa Zericem. Gledajuci proslost oni su donijeli Zelji veliki novac za nase uslove sa svojim igracima. Vjerujem da bi Zeljo i na Mujagicu i na Zericu zaradio i vise nego na Bajicu i Hadziahmetovicu da su dobili sansu da zaigraju za prvi tim. I nije to samo u Zelji problem nego u svim nasim klubovima. Neko je gore napisao za Buducnost znaju gdje im je mjesto al da znaju zaraditi novac. Znaci imaju neki cilj. E kad i mi budemo znali sta nam je cilj onda ce nas fudbal krenuti naprijed.
Dodje nove uprava, daj nama mi znamo bolje. Supacka prica Zeljo familija ulaganje u omladinski pogon ovo ono. A onda otjerase Sadikovice, Memiju, Beganovica i Mujagica.
Izvlakusa za upravu je i dalje mi znamo odgovorno poslovati i izgradili smo stadion od DONACIJA.
Necu ja nista objasnjavati i ulaziti u diskusiju stobom i pri tome kvariti temu. Ja znam tvoj stav i ti znas moj stav. Ostace na tome.Zeljo92 je napisao/la:Objasni od kakvih donacija?
Ne možeš je pokvariti više nego što već jesi. Objasni nam od kakvih donacija?samoposmatram je napisao/la:Necu ja nista objasnjavati i ulaziti u diskusiju stobom i pri tome kvariti temu. Ja znam tvoj stav i ti znas moj stav. Ostace na tome.Zeljo92 je napisao/la:Objasni od kakvih donacija?
Lendric, Ugljesa....irfo je napisao/la:Mogli bi neki prvotimci od prosle godine past danas na ljekarskom, cujem da je neke uhvatila tzv. "kurcobolja"
Jesam li duzan odgovoriti?Virtu4l je napisao/la:Ne možeš je pokvariti više nego što već jesi. Objasni nam od kakvih donacija?samoposmatram je napisao/la:Necu ja nista objasnjavati i ulaziti u diskusiju stobom i pri tome kvariti temu. Ja znam tvoj stav i ti znas moj stav. Ostace na tome.Zeljo92 je napisao/la:Objasni od kakvih donacija?
Mogu ti "polu" staviti ispred i to je to. Ako ti se ne sviđa, samoproglasi seVirtu4l je napisao/la:Jel' me to nazva amaterom majke ti
Jest to neki uspjeh. Kao kada bi se hvalio da ti je ninfomanka popušila na obaranju svjetskog rekorda u pušenju što većem broju mužjaka u jednom danuVirtu4l je napisao/la:Znamo i ti i ja da bih ja bio Jorge Mendes za Deju Nikolica
Cuj ne znas odakle. Ovakvi dolaze iz dva tabora. Violinini puleni i clanovi strukture koja zeli otjerati trenutnu upravu. Ili onaj mentalni sklop "navijaca" koji je fulio profesiju pomislivsi kako klub postoji kako bi on lijecio svoje frustracije udarajuci po njemu, nista ne valja i sve je apsolutno crno a pobjedi i golu se i ne raduju ovakvi specijalno. Neka bira u koju skupinu ce se svrstati, svejedno mi.Virtu4l je napisao/la:Naravno da nisi, vec imam formirano misljenje o takvima kao ti. Samo ne znam odakle toliko pakosti i zla u vama.
Izvini visoki predstavniku zeljine dijaspore, jer sam grijesan i oprosti mi kad neznam sto cinim.Virtu4l je napisao/la:Naravno da nisi, vec imam formirano misljenje o takvima kao ti. Samo ne znam odakle toliko pakosti i zla u vama.