FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2017, 10:19

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 12 jun 2017, 10:22

samoposmatram je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Nasi klubovi rade veoma lose sa mladim igracima. Svi bi htjeli da na mladim igracima zarade neke milione a da nista u njih ne uloze. E tako ne moze. Pa Zeljo u dvije sezone nije dao sansu niti jednom junioru i prvom timu i onda su menadzeri krivi sto djeca napustaju klub. Evo kad ste spomenuli Zubana i Hrapu, Mujagic ide iz kluba jer nikad nije dobio sansu a u klubu su ljuti na njih dvojicu zato sto Mujagic nije potpisao ugovor. Tako ce biti iduce godine i sa Zericem. Gledajuci proslost oni su donijeli Zelji veliki novac za nase uslove sa svojim igracima. Vjerujem da bi Zeljo i na Mujagicu i na Zericu zaradio i vise nego na Bajicu i Hadziahmetovicu da su dobili sansu da zaigraju za prvi tim. I nije to samo u Zelji problem nego u svim nasim klubovima. Neko je gore napisao za Buducnost znaju gdje im je mjesto al da znaju zaraditi novac. Znaci imaju neki cilj. E kad i mi budemo znali sta nam je cilj onda ce nas fudbal krenuti naprijed.
Zeljo je imao plan i gurao je najbolje igrace iz omladinskog pogona, dok je Osim bio u klubu. U tom periodu su se i prodali kvalitetni igraci.
Dodje nove uprava, daj nama mi znamo bolje. Supacka prica Zeljo familija ulaganje u omladinski pogon ovo ono. A onda otjerase Sadikovice, Memiju, Beganovica i Mujagica.

Izvlakusa za upravu je i dalje mi znamo odgovorno poslovati i izgradili smo stadion od DONACIJA.
Ti navijac Zelje? Jesi ako sam ja momak Sandre Afrike.
Životni saputnik! 1921

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jun 2017, 10:23

Zeljo92 je napisao/la:E cuj od donacija, kakav glupan u pm.
Vidi majmuna, odma se nasao uvredjen.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jun 2017, 10:26

Eisenbahner1921 je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Nasi klubovi rade veoma lose sa mladim igracima. Svi bi htjeli da na mladim igracima zarade neke milione a da nista u njih ne uloze. E tako ne moze. Pa Zeljo u dvije sezone nije dao sansu niti jednom junioru i prvom timu i onda su menadzeri krivi sto djeca napustaju klub. Evo kad ste spomenuli Zubana i Hrapu, Mujagic ide iz kluba jer nikad nije dobio sansu a u klubu su ljuti na njih dvojicu zato sto Mujagic nije potpisao ugovor. Tako ce biti iduce godine i sa Zericem. Gledajuci proslost oni su donijeli Zelji veliki novac za nase uslove sa svojim igracima. Vjerujem da bi Zeljo i na Mujagicu i na Zericu zaradio i vise nego na Bajicu i Hadziahmetovicu da su dobili sansu da zaigraju za prvi tim. I nije to samo u Zelji problem nego u svim nasim klubovima. Neko je gore napisao za Buducnost znaju gdje im je mjesto al da znaju zaraditi novac. Znaci imaju neki cilj. E kad i mi budemo znali sta nam je cilj onda ce nas fudbal krenuti naprijed.
Zeljo je imao plan i gurao je najbolje igrace iz omladinskog pogona, dok je Osim bio u klubu. U tom periodu su se i prodali kvalitetni igraci.
Dodje nove uprava, daj nama mi znamo bolje. Supacka prica Zeljo familija ulaganje u omladinski pogon ovo ono. A onda otjerase Sadikovice, Memiju, Beganovica i Mujagica.

Izvlakusa za upravu je i dalje mi znamo odgovorno poslovati i izgradili smo stadion od DONACIJA.
Ti navijac Zelje? Jesi ako sam ja momak Sandre Afrike.
Jesam i ponosan na to. Samo pokusaj mi zabraniti.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 jun 2017, 10:29

Objasni od kakvih donacija?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 jun 2017, 10:30

Da vas cujem, koga bi najbolje bilo izvuc u prvom pretkolu?
Nesto po mogucnosti ne previse daleko :hmmmmm:
ja bih reko predstavnik san marina bi mozda najbolje rjesenje bio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 jun 2017, 10:38

Mogli bi neki prvotimci od prosle godine past danas na ljekarskom, cujem da je neke uhvatila tzv. "kurcobolja"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jun 2017, 10:39

Zeljo92 je napisao/la:Objasni od kakvih donacija?
Necu ja nista objasnjavati i ulaziti u diskusiju stobom i pri tome kvariti temu. Ja znam tvoj stav i ti znas moj stav. Ostace na tome.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2017, 10:44

Necu ja nista objasnjavati i ulaziti u diskusiju stobom i pri tome kvariti temu. Ja znam tvoj stav i ti znas moj stav. Ostace na tome.
Ne možeš je pokvariti više nego što već jesi. Objasni nam od kakvih donacija?
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jun 2017, 10:45

Bravo za zapažanja Virtu, pogotovo za dio oko mladih. To je jedini ispravan i samoodrživ put koji klubu konačnici za par godina može dovesti na zelenu granu. Žalosno je da to vidi nekolicina navijača amatera a "stručnjaci" u klubu ne, čak šta više rade protiv svih rezona.

Dokle god polovnjaci budu ispred naših mladih sa primanjima po pet, deset puta većima od tih istih mladih dragulja, dešavati će nam se zadnje dvije sezone. Dovedi, otjeraj. Nema kostura, plana, strategije, cilja.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 jun 2017, 10:55

irfo je napisao/la:Mogli bi neki prvotimci od prosle godine past danas na ljekarskom, cujem da je neke uhvatila tzv. "kurcobolja"
Lendric, Ugljesa....
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2017, 10:56

Jel' me to nazva amaterom majke ti :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jun 2017, 10:58

Virtu4l je napisao/la:
Ne možeš je pokvariti više nego što već jesi. Objasni nam od kakvih donacija?
Jesam li duzan odgovoriti?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2017, 11:00

Naravno da nisi, vec imam formirano misljenje o takvima kao ti. Samo ne znam odakle toliko pakosti i zla u vama.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jun 2017, 11:05

Virtu4l je napisao/la:Jel' me to nazva amaterom majke ti :lol:
Mogu ti "polu" staviti ispred i to je to. Ako ti se ne sviđa, samoproglasi se :kafa:

Da se nadovežem na naš sportski segment. Mi ne pravimo tim, mi krpimo rupe. Uvijek nam nešto fali i sva energija se troši da se to nadomjesti a Uslovi, ugovori, dužina, primanja, sve ide na štetu kluba. Disbalans i manjak vizije kao posljedicu ima jako puno negativnih strana a kao najgoru bih stavio ono o čemu si pričao i o čemu ja pričam već duži period, gubitak mladih iz našeg Op.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2017, 11:10

Znamo i ti i ja da bih ja bio Jorge Mendes za Deju Nikolica :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jun 2017, 11:15

Virtu4l je napisao/la:Znamo i ti i ja da bih ja bio Jorge Mendes za Deju Nikolica :kafa:
Jest to neki uspjeh. Kao kada bi se hvalio da ti je ninfomanka popušila na obaranju svjetskog rekorda u pušenju što većem broju mužjaka u jednom danu :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jun 2017, 11:20

Virtu4l je napisao/la:Naravno da nisi, vec imam formirano misljenje o takvima kao ti. Samo ne znam odakle toliko pakosti i zla u vama.
Cuj ne znas odakle. Ovakvi dolaze iz dva tabora. Violinini puleni i clanovi strukture koja zeli otjerati trenutnu upravu. Ili onaj mentalni sklop "navijaca" koji je fulio profesiju pomislivsi kako klub postoji kako bi on lijecio svoje frustracije udarajuci po njemu, nista ne valja i sve je apsolutno crno a pobjedi i golu se i ne raduju ovakvi specijalno. Neka bira u koju skupinu ce se svrstati, svejedno mi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2017, 11:21

Ima li to takmicenje neki websajt?
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jun 2017, 11:21

Virtu4l je napisao/la:Naravno da nisi, vec imam formirano misljenje o takvima kao ti. Samo ne znam odakle toliko pakosti i zla u vama.
Izvini visoki predstavniku zeljine dijaspore, jer sam grijesan i oprosti mi kad neznam sto cinim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 26 gostiju.