FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nit onda, nit sad veliki, osim u ocima nasih navijaca, putujem, vjeruj mi puno Jugom, i nasi klubovi nisu nikome veliki, nego ono joj nekad u deset godina u vrh upadnu Zeljo, Sarajevo,Velez, onda odmah sljedece sezone u donjem dijelu tabele i tako tavorenje, ali eto da ne skrecemo sa teme, kad nabrajas navijace, tribine, mentalitet i to, samo Hajduk na ovim prostorima je velik, jer je to ideologija, zakletva svake kuce u Dalmaciji, svake zene i muskarca, clan je porodice, ne do 20 te godine nego do groba, uz Zvezdu naravno, koja je opet mega gigant zbog LS, ovo ostalo vjeruj mi...
Normala braca, nama je najveći sve i da je go qrac. Znamo mi dobro da nismo nikad bili u rangu gore pobrojanih.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
RichmanBiH
- Kontakt:
@keno ne znam gdje putujes ali po zgu splitu bgu vole se prisjecati utakmica sa nama itd. Trenutno smo organizacijski 5-6 klub lige i sa slabim naznakama da ce se to promjeniti skoro.
UPRAVA NAPOLJE!
Jel zna neko gdje će u Tk naši bit uoči susreta sa Slobodom 
Trebali bi Mellainharis004 je napisao/la:Jel zna neko gdje će u Tk naši bit uoči susreta sa Slobodom
U hotelu Mellain a u pola 5 imaju trening na stadionu Proleteraharis004 je napisao/la:Jel zna neko gdje će u Tk naši bit uoči susreta sa Slobodom
Petrović i FK Sarajevo, zašto strateg Tuzlaka 'ne voli' tim sa Koševa
Osam utakmica, pet poraza i tri remija bilans su Petrovića sa ekipama koje je vodio u utakmicama protiv Sarajeva. Petrović je sa ekipom Radnika igrao protiv Bordo tima pet puta, a doživio je četiri poraza i jedan remi uz gol razliku 12:1 u korist Bordo tima.
Početkom prošle sezone je stigao na Grbavicu, a u tri derbija koliko je vodio Plave, ostvario je učinak od dva remija i jednog poraza, a interesantno je da u sva tri susreta Željezničar nije postigao pogodak, dok je Sarajevo samo u onom posljednjem iz maja ove godine postiglo pogodak i ostvarilo pobjedu. Ukupna gol razlika od 13:1 kontra njegove ekipe i bilans kakav je ostvario u međusobnim duelim govori o tome koliko mu Sarajevo 'ne leži' kao protivnik. Da li će sa Slobodom uspjeti prekinuti 'crni niz' ostaje da se vidi.
Osam utakmica, pet poraza i tri remija bilans su Petrovića sa ekipama koje je vodio u utakmicama protiv Sarajeva. Petrović je sa ekipom Radnika igrao protiv Bordo tima pet puta, a doživio je četiri poraza i jedan remi uz gol razliku 12:1 u korist Bordo tima.
Početkom prošle sezone je stigao na Grbavicu, a u tri derbija koliko je vodio Plave, ostvario je učinak od dva remija i jednog poraza, a interesantno je da u sva tri susreta Željezničar nije postigao pogodak, dok je Sarajevo samo u onom posljednjem iz maja ove godine postiglo pogodak i ostvarilo pobjedu. Ukupna gol razlika od 13:1 kontra njegove ekipe i bilans kakav je ostvario u međusobnim duelim govori o tome koliko mu Sarajevo 'ne leži' kao protivnik. Da li će sa Slobodom uspjeti prekinuti 'crni niz' ostaje da se vidi.
Jel neko zna kakvo je stanje sa povredama i kartonima za sutra ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Svi su u konkurenciji osim povrijedjenog kapitena Mihojevica.
Sad je do Husa koga ce gurnuti u 18, i u pocetni.
Pavlovic - Hodzic, Novakovic, Ivetic, Bekic - Stanojevic, Saric - Hebibovic, Rahmanovic, Velkoski - Ahmetovic.
Klupa: Adilovic, Kadusic, Adukor, Radovac, Lelic, Andjusic, Hadzic.
Otprilike.
Pavlovic - Hodzic, Novakovic, Ivetic, Bekic - Stanojevic, Saric - Hebibovic, Rahmanovic, Velkoski - Ahmetovic.
Otprilike.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jesul Said i/ili Crnkic u timu za sutra?
muhamedhulk je napisao/la:Svi su u konkurenciji osim povrijedjenog kapitena Mihojevica.
Otprilike.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nadam se da ce Rahmanovic na klupu, a Velkoski na 10-ku... znam da su i krila uzasna, ali je onaj zasluzio hladjenje zbog partija u zadnje vrijeme.muhamedhulk je napisao/la:Svi su u konkurenciji osim povrijedjenog kapitena Mihojevica.
Otprilike.
Obzirom i da je Adukor igrao ove dvije prijateljske na stoperu, ne bi me iznenadilo da zaigra umjesto jednog od ove dvojice, nebitno kojeg jer su obojica losi
- TobeYarabi
- Kontakt:
a herica ko yebe?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Izbaci Radovca
Zaboravio ga...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Pavlovic,Bekic,Hodzic,Novakovic,Adukor,Heric,Stanojevic,Saric,Hebibovic,Velkoski,Ahmetovic.mozsa ovako probati mada je Krste zavala na lijevom krilu.poslije probati u zavisnosti od rezultata sa Rahmanom Micom Pericom ili Saidom a moguce i da gigant Crnkic uskoro konkurise
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- TobeYarabi
- Kontakt:
Poćeraj danas.
- belosevic23
- Kontakt:
Objavise ovaj sponzorisani clanak o Djokanovicu na klixu, a jos dosta lopovluka ima u akademiji. Licno mi je pricao otac jednog momka kojeg su zvali u akademiju, naravno dosao je da bi nakon nekog perioda njegovom ocu trazili novac. Kaze on nit je imao nit je zelio dati novac za to da njegov mali igra jer je "obicni" covjek. Mali je presao u Zelju i igra trenutno za reprezentaciju.
Hajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Orangina85
- Kontakt:
Ko mu je trazio? Naslusao sam se ja takvih prica i kad dodjes da cujes konkretno ko, kako i sta...odjednom muk. Ne moras reci koje dijete je u pitanju vec samo ko je trazio pare?belosevic23 je napisao/la:Objavise ovaj sponzorisani clanak o Djokanovicu na klixu, a jos dosta lopovluka ima u akademiji. Licno mi je pricao otac jednog momka kojeg su zvali u akademiju, naravno dosao je da bi nakon nekog perioda njegovom ocu trazili novac. Kaze on nit je imao nit je zelio dati novac za to da njegov mali igra jer je "obicni" covjek. Mali je presao u Zelju i igra trenutno za reprezentaciju.