Nepristojna goveda.VolimTz je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:01Ja kontam da oni mrze Islam ali ne znam kako ne vide da su Turci ljudi koji piju na smrt, ubise one bijele rakijetine, plus imaju najjeftinije bordele u Europi. Dzaba ih mrze realno.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:06I evo ga opet.![]()
Jbo majku daoce Turke zbrisat kakav virus ili nuklearni rat.
Samo da vama dvojici bude lakse![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sigurno nisi ovako zamišljao ovu temu, did u.Facasplaca je napisao/la: ↑07 dec 2008, 19:01Ovdje cemo pricati i...jednostavno zajebancija.
Sta ima novo kod vas?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zajebani ovi izbori za demokratu u SAD, ima finih imena, Sanders, Biden, Bloomberg. Evo nakav cetvrti vodi u Iowa.
Kod nas vlada čisti debilizam u saobraćaju, prestrojavanje bez žmigavca, vožnja u kontra smjeru,oduzimanje prava prednosti,neispravna vozila, vožnja iznad ograničenja, vožnja ispod ograničenja.Evo ovo zadnje mi je najgore kad retard ispred mene vozi 30 kmph gdje je ograničenje 50kmph jednostavno bi zapalio njega i auto.
Ukratko ljudi kod nas ne znaju voziti i kraj priče.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:25Kod nas vlada čisti debilizam u saobraćaju, prestrojavanje bez žmigavca, vožnja u kontra smjeru,oduzimanje prava prednosti,neispravna vozila, vožnja iznad ograničenja, vožnja ispod ograničenja.Evo ovo zadnje mi je najgore kad retard ispred mene vozi 30 kmph gdje je ograničenje 50kmph jednostavno bi zapalio njega i auto.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jel Gabbie Carter next big thingOsim13 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:18Sigurno nisi ovako zamišljao ovu temu, did u.Facasplaca je napisao/la: ↑07 dec 2008, 19:01Ovdje cemo pricati i...jednostavno zajebancija.
Sta ima novo kod vas?
Nullius in verba
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne znam sta su se uzyebali s tim imenima na Fb. Ubi neko pare na budalama 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
jolicnikola
- Kontakt:
jel se sjeća neko one nagradne igre: MB mega broj, mjenja život tvoj
sjecas li se ti igre o sisuljijolicnikola je napisao/la: ↑05 feb 2020, 00:30jel se sjeća neko one nagradne igre: MB mega broj, mjenja život tvoj
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VUKU GOAT
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Free my boy!
Glede poticaja npr. u malinarstvu dovoljno je proizvodjacima dostaviti sadnice te podici cijenu otkupa na 2.2 KM.Bh. poljoprivredna zemljišta su mnogo manje pokrivena žitaricama nego što je to bilo prethodnih godina, a sadilo se i dosta manje povrća i industrijskog bilja. Najveći pad zabilježen je u sadnji i proizvodnji duhana, a sve je manje i malina.
U sektoru stocarstva, regulisati uvoz fus robe koja obara otkupnu cijenu domaceg i kvalitetnijeg mesa. Sve stocare obezbjediti osnovnom mehanizacijom.
Dva - tri poteza koji bi "preko noci" mogli uroditi plodom. Time bi jacali seljaka i ljudima koji posjeduju zemljiste pruzili alternativu pored slabo placenih poslova.
Zastita domacih proizvoda je prioritet svake normalne zemlje. Uz to, svaka opcina mora napraviti plan razvoja ruralnog turizma.
Prije dvije godine grupa njemackih motorista me pita zasto po selima opcine Konjic nema nekog organizovanog vodica, smjestaja i cega vec. Ljudi su cak imali u planu posjetiti jednu stariju crkvu sa 50-ak ucenika.
Ovo nije izolirani slucaj, obzirom da sam informisan kako su njemacki turisti u Mostaru postavljali slicna pitanja.
Poznato kako je ova opcina bogata i historijskim spomenicima.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 feb 2020, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 61 gost.