FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretan ti rodjendan voljeni klube!!!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... esu/256262
PERVERZIJAAA!!!
Sretan rođendan moje Sarajevo
PERVERZIJAAA!!!
Sretan rođendan moje Sarajevo
4.10.2009.
@Škoro "Ljubav je i kad sa Vidikovca prvo pogledom tražiš Koševo."
Ovo je tako tačno da ni sam do sad nisam to provalio. Jedna od rijetkih navika koja se proteže otkad me sjećanje služi. S koje god kote da pogledam na grad, odmah oči put Koševa. Tako će bit i kad (ako) napravimo svoj stadion.
Nek je stoput uknjižen na državu, tu sam ostavio svoje djetinjstvo, prvu 'nebebsku' sreću i suze, prvi put čuo srce kako kuca 200 puta u minuti. Toliko puta se osjetio brutalno živim, i brutalno mrtvim. Bez Sarajeva i Koševa, život je nepotpun. 1946
Ovo je tako tačno da ni sam do sad nisam to provalio. Jedna od rijetkih navika koja se proteže otkad me sjećanje služi. S koje god kote da pogledam na grad, odmah oči put Koševa. Tako će bit i kad (ako) napravimo svoj stadion.
Nek je stoput uknjižen na državu, tu sam ostavio svoje djetinjstvo, prvu 'nebebsku' sreću i suze, prvi put čuo srce kako kuca 200 puta u minuti. Toliko puta se osjetio brutalno živim, i brutalno mrtvim. Bez Sarajeva i Koševa, život je nepotpun. 1946
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- TobeYarabi
- Kontakt:
sretan ti 71 rodjendan BORDO MANGUPE 1946 FKS <3
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Medu top 3 u zadnjih 20 godina sigurno. Meni se posebno sviđa ovaj što su ga neki proglasili pišanjem na historiju kluba.TobeYarabi je napisao/la:
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Dres je pravi sex, samo ne svidja mi se zlatni font na bordu dresu.
Nadam se da ce na kraju biti ovi.

Nadam se da ce na kraju biti ovi.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Joj al ga dulja pristaviMortemHz je napisao/la:
Kontam da je sastaviti ove s klipa, ugasili bi ligu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
Al' ovaj crni dres kida 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Hilmo, daj stavi anketu da vidim sta raja misli
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Dulja voli grbavu njivu više nego na Hasetu igrati. 
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Joj al ga dulja pristaviMortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kontam da je sastaviti ove s klipa, ugasili bi ligu
Imo si ih sve pa jedva na jedvite jade
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
100% brate. Ja s rajom na Trebeviću prije par dana, prvo pogled leti ka onim zelenim stolicama. Jest vala, koliko god on pravno bio gradski, on je u suštini naš. Nosi ime po našoj legendi, tribina nosi ime po pokojnom Vedranu, zastava iznad juga koja je tu non stop, pa i ono SARAJEVO na istoku je godinama bilo ispisano bordo stolicama.uNbx je napisao/la:@Škoro "Ljubav je i kad sa Vidikovca prvo pogledom tražiš Koševo."
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
skoroalen je napisao/la:100% brate. Ja s rajom na Trebeviću prije par dana, prvo pogled leti ka onim zelenim stolicama. Jest vala, koliko god on pravno bio gradski, on je u suštini naš. Nosi ime po našoj legendi, tribina nosi ime po pokojnom Vedranu, zastava iznad juga koja je tu non stop, pa i ono SARAJEVO na istoku je godinama bilo ispisano bordo stolicama.uNbx je napisao/la:@Škoro "Ljubav je i kad sa Vidikovca prvo pogledom tražiš Koševo."
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Valja čekati na debi u ovim dresovima, načekati ćemo se..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jaoo dresovaaa
Po meni onaj bordo u top dva svih vremena! Zlatni detalji su vrh vrhova.
Ja jucer dosadjujem raji kako mi je uskoro rodjendan, od sad im pricam i sta zelim
Po meni onaj bordo u top dva svih vremena! Zlatni detalji su vrh vrhova.
Ja jucer dosadjujem raji kako mi je uskoro rodjendan, od sad im pricam i sta zelim
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Od malena za sva vremena, sretan ti rodjendan prva i najveca ljubavi 
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Osttribine
- Kontakt:
Rekoh da se citiram vezano za dresove, mocni su vala sto jest jestOsttribine je napisao/la:Predlazem da sacekate na bordo dres, mnogo je boljiMemara je napisao/la:Crni Nike dres s ljiljanom i zvanično u prodaji!
Prvi kontigent dresova treće garniture za sezonu 2017/18 stigao je u Bordo Fan shopove! Dostupan u svim veličinama, u oba Fan shopa i Bordo kućici na ljetnom marketu ispred BBI centra!
- robertkosar
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.