Kakva odbrana i kakav nastup mvp-a.
Hvala Oklahoma.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Cestitke OKCu.Zasluzili su i oni ovu titulu svakako.SGA MVP.lumani je napisao/la: ↑23 jun 2025, 04:10jbg ,povreda je bas ruzna tu se slazem ...a ne znaci da bi sa njim dobili ili prosli bolje..Cestitamo OKCNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 jun 2025, 04:02Ne sjecam se da sam nesto puno pisao o njima i cinjenica jeste da su bili najbolji tim tokom sezone, ali ovo sto je IND uradila u POu kao autsajder se vidi jednom u 20 godina.Plus ova povreda Haliburtona koja ce ih osakatiti i za cijelu narednu sezonu...E zato je nepravda.![]()
prosle su ispali bezveze ,a evo ih sada
![]()
![]()
![]()
Mislio sam da ti bar cijenis pravu kosarku.
Kolega, mislim da znamo ko je najbolji košarkaš iz draft klase 2018, medju prvima smo prepoznali
Znas da ja nikad ne fulam.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 jun 2025, 04:49Kolega, mislim da znamo ko je najbolji košarkaš iz draft klase 2018, medju prvima smo prepoznali![]()
Treci najbolji sg ikada.
Buranija je to sve za DurantaTripleThreat je napisao/la: ↑23 jun 2025, 18:07To se govorilo i za ovu sezonu, posebno nakon povrede Tatuma, pa ih umalo Pacersi ne klepiše na njihovom terenu.
Tebra ni sam ne vjerujes u to sto pises.alemsa je napisao/la: ↑23 jun 2025, 19:41Buranija je to sve za DurantaTripleThreat je napisao/la: ↑23 jun 2025, 18:07To se govorilo i za ovu sezonu, posebno nakon povrede Tatuma, pa ih umalo Pacersi ne klepiše na njihovom terenu.
Jaci nas trio od njihovog KD-Amen-Turcin
Pacersi ih odveli u 7, rijesava to Durant u 6.Mogli je napisao/la: ↑23 jun 2025, 19:59Tebra ni sam ne vjerujes u to sto pises.alemsa je napisao/la: ↑23 jun 2025, 19:41Buranija je to sve za DurantaTripleThreat je napisao/la: ↑23 jun 2025, 18:07
To se govorilo i za ovu sezonu, posebno nakon povrede Tatuma, pa ih umalo Pacersi ne klepiše na njihovom terenu.
Jaci nas trio od njihovog KD-Amen-Turcin![]()