Sto je ciljao blato jeb...ga smotana!Prijedor je napisao/la:

Sto je ciljao blato jeb...ga smotana!Prijedor je napisao/la:

Ti prika duže pratiš ovaj forum , pa da te podsjetim...Od sandžaklija smo izgubili kući jer im je sudac Bjelica omogućio pobjedu u 89 minuti... Mi smo tada znali da bi ti bodovi mogli biti presudni , jer gdje bi bili oni a gdje mi sada sa tim bodo(m)vima. Od tada Bjelica nije sudio Vitezu , i od tada Oljimpikušu ne gotivimo , već sam prije negdje spomenuo da mi ne zaboravljamo onoga tko nam pomogne (npr.Čelik), a pogotovu one druge ( npr. Travnik. Oljimpikuša) i sve vraćamo! Ali OK , dobit ćemo Slaviju i Bog nas blagoslovio! Vama čestitke na osvojenom prvenstvu !johnnyyK je napisao/la:Mislim da bi vas na kraju mogao koštati ispadanja onaj poraz od Olimpika kući.Ako ne dobijete Slaviju kući, a vas Borac dobije u zadnjem kolu, te Olimpik pobjedi Travnika, mislim da vi ispadate...Sve u svemu valjalo bi pobijediti Slaviju i onda 99% ostajete u društvu najboljih...
Puno sreće u ova zadnja 2 kola...

Ako Bog da brate...cestitke i vama na zasluzenojohnnyyK je napisao/la:Čestitke na današnjoj pobjedi, izgleda da se i dogodine vidimo ...

Vitez ispada samo u slucaju da izgubi od Borca 1-0 ili 2 gola razlike uz pobjedu Olimpica na Kosevu.GixUltras1947 je napisao/la:Kakva je sad situacija? Dobili su ovo kolo i Borac i Vitez i Olimpic. I sad kako Vitez treba odigrat u BL u slucaju da Sarajevo pusti Olimpicu, ali opet Sarajevo treba bodove za Europu?
Kod njih je punac radio u tri smjene.Sjeti se Travnika,Sirokog,Celika metarskih ofsajda i penala .I naravno jucer ponisteni gol Mladosti je samo dodatak statisticiwhite1950 je napisao/la:Ako Bog da brate...cestitke i vama na zasluzenojohnnyyK je napisao/la:Čestitke na današnjoj pobjedi, izgleda da se i dogodine vidimo ...
osvojenoj tituli,bez "punaca" i slicnih radnji

Jesi li siguran da znas definiciju rijeci ''zvanicno'' ?white1950 je napisao/la:Kad ih provale zvanicno da su namještali
kao što su sarajlije onda ću mozda promijeniti
misljenje,do tada za mene su NO.1
Ne zvanično jesteMortemHz je napisao/la:Jesi li siguran da znas definiciju rijeci ''zvanicno'' ?white1950 je napisao/la:Kad ih provale zvanicno da su namještali

Ono što sam vidio na tv-u,za mene je više negoMortemHz je napisao/la:Jesi li siguran da znas definiciju rijeci ''zvanicno'' ?white1950 je napisao/la:Kad ih provale zvanicno da su namještali

flek1950 je napisao/la:Ne zvanično jesteMortemHz je napisao/la:Jesi li siguran da znas definiciju rijeci ''zvanicno'' ?white1950 je napisao/la:Kad ih provale zvanicno da su namještali

Boze budi sutra uz nas,msm da smo zasluzili da ostanemo...tko ce docekati sutra uh
 Boze budi sutra uz nas,msm da smo zasluzili da ostanemo...tko ce docekati sutra uh  
zlajci je napisao/la:Sretno danas vittezani pa da se poslije 90 minuta zajedno radujete sa svojim domacinima.
Ove sezone u jednoj od 3 nase najturbulentnije sedmice smo upravo gostovali kod vas i bar na toj tekmi odmorili mozak. Fin klub, dobri i vrijedni ljudi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.