Laku noc raja, uhvatiti makar sat vremena sna, i onda na obaveze.
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Samo kad uporedim one tekme kad sa Mexikom i Argentinom kad isfrustriran zbog poraza i lose igre citav dan nenaspavan i mrzovoljan budes, i ovo.
Prijatelju,u obe ove utakmice mi smo imali debelo manji posjed od protivnika i samo na mahove smo uspjeli loptu drzati duze i igrati.Ne moze se cijelu utakmicu lopta pustiti protivniku i stalno jurit za njom,to trosi nase igrace.Rustem je napisao/la:Treba Miske malo mrdnuti guzom i prici...a ne zavlaciti se cekati nesto dok drugovi lome vratove u def.. i of hem nisu protivnici L rep. da imas toliki posjed o cemu ti pricas...drummer je napisao/la:Miske mora igrati,to je sto puta prozvakano.Pogotovo u ovoj novoj formaciji u kojoj nemamo posjed kao sto smo imali prije.Treba nekad umiriti igru,razvuci malo loptu,drzati je u nogama,uhvatiti protivnika u sevu.
Pa ne mozemo samo jurcati i igrati napade sa 5,6 dodavanja i stalno gubiti lopte,takav ritam bi nas ubio i to niko ne bi izdrzao.
Ovo je potpuno novi stil u kojem ima dovoljno ekslozivnih igraca ali takodje treba i rutiner kakav je Miske.
Cak i protiv Argentine gdje nam posjed nije ni vazan ipak treba nekad malo stati na loptu,razvuci protivnika,iznervirati ga.
Eto ti i jedne nase mane koju sam ja vidio u ove dvije utakmice.Igrali smo iskljucivo jednostavne napade sa 5,6 dodavanja i brzo gubili lopte.
Da nije igrao Misimovic,to bi bilo jos i gore.
O tome se pise mjesecima prije Egipta mnogo prije, prije....valjda je kamikaza sracunala 2+2.reptile je napisao/la:Besic gigant!![]()
Spahic, SEO, Hajrovic, Dzeko![]()
![]()
Ova formacija se ne smije mijenjati!![]()
![]()
![]()
![]()
Ervin Zukanovic
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Odmah nakon afere Zukanović sam napisao da Seo ide na stopera ako se Bičakčić ne oporavi, jednostavno Salihović nije igrač za klupe, a ovako smo/su svi zadovoljni, vuk sit ovce na broju.Ajax je napisao/la:Pa ako se sjecas to sam i ja tebe pitao mogu i da potrazim moj post dva dana prije tekme. Sta mislis bili poceli sa Seom na stoperu umjesto Sunjica. A Salihovic normalno na ljevog beka gdje je bolji nego zadnji vezni. Jedino me cudi Pape da nije zamjenio Pjanica poslje 60 min i uveo Medunjanina. Nepotrebna kocka po meni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Misimovica od pocetka protiv Nigerije i Irana, ali niposto protiv Argentine.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sta mislite bil moglo ovako ostati, da Salihaga preuzme ljevu stranu a Kola na stopera umjesto Bicakcica? Ja nemam nista protiv.Virtu4l je napisao/la:Odmah nakon afere Zukanović sam napisao da Seo ide na stopera ako se Bičakčić ne oporavi, jednostavno Salihović nije igrač za klupe, a ovako smo/su svi zadovoljni, vuk sit ovce na broju.Ajax je napisao/la:Pa ako se sjecas to sam i ja tebe pitao mogu i da potrazim moj post dva dana prije tekme. Sta mislis bili poceli sa Seom na stoperu umjesto Sunjica. A Salihovic normalno na ljevog beka gdje je bolji nego zadnji vezni. Jedino me cudi Pape da nije zamjenio Pjanica poslje 60 min i uveo Medunjanina. Nepotrebna kocka po meni.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:Misimovica od pocetka protiv Nigerije i Irana, ali niposto protiv Argentine.
Ervin Zukanovic
Može to ostati, ali treba ih dobro uigrati. Nije sve bilo baš tako sjajno i bajno, možda zbog ovih hokejaških izmjena, pa se sve poremetilo. Kolašincu vjerujem mnogo više u odnosu na Bičakčića ili Šunjića, mnogo su spori, a Seo je kao britva, ne kalkuliše i ne pametuje, kad je prpa lopta ide na tribine, prosto k'o pasulj.DonCorleone je napisao/la:Sta mislite bil moglo ovako ostati, da Salihaga preuzme ljevu stranu a Kola na stopera umjesto Bicakcica? Ja nemam nista protiv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako vec zelite izbaciti Misketa,ono sto bi se optimalno moglo napraviti je staviti Lulica na njegovo mjesto a Salihovica na lijevo krilo,medunjanin nikako,ni pod razno,samo ce ugusiti kreativnost Pjanica.
A lule bi tu bio izuzetno opasan plus sto bi nam sredina i defanzivno bila cvrsca.
Ali i dalje sam za Misketa.
A lule bi tu bio izuzetno opasan plus sto bi nam sredina i defanzivno bila cvrsca.
Vraca se Bicakcic koji je uigran na toj poziciji i sa Spahom. Ako hoce da ostane Salihovic u timu, miske mora vani. Jedino da ostavi Kolasinca na klupi ali nije valjda tako lud!?!DonCorleone je napisao/la:Sta mislite bil moglo ovako ostati, da Salihaga preuzme ljevu stranu a Kola na stopera umjesto Bicakcica? Ja nemam nista protiv.Virtu4l je napisao/la:Odmah nakon afere Zukanović sam napisao da Seo ide na stopera ako se Bičakčić ne oporavi, jednostavno Salihović nije igrač za klupe, a ovako smo/su svi zadovoljni, vuk sit ovce na broju.Ajax je napisao/la:Pa ako se sjecas to sam i ja tebe pitao mogu i da potrazim moj post dva dana prije tekme. Sta mislis bili poceli sa Seom na stoperu umjesto Sunjica. A Salihovic normalno na ljevog beka gdje je bolji nego zadnji vezni. Jedino me cudi Pape da nije zamjenio Pjanica poslje 60 min i uveo Medunjanina. Nepotrebna kocka po meni.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ma nek igra tko hoce, samo bih zelio vidjeti ovu smirenost, borbenost, kao sto su igrali ove dvije prijateljske. I ne sumnjam da ce htjeti i duplo bolje, al me strah da im se noge ne odsjeku pa to sve bude nategnuto. Ne zelim da im se stvori nervoza, jer ja cu sigurno biti.
Haha sto se bacaju igraci po neprirodnim pozicijama samo da bi se naslo mjesta za omiljene igrace..cuj Lulica na poziciju od Misketa?! Tobe jarabidrummer je napisao/la:Ako vec zelite izbaciti Misketa,ono sto bi se optimalno moglo napraviti je staviti Lulica na njegovo mjesto a Salihovica na lijevo krilo,medunjanin nikako,ni pod razno,samo ce ugusiti kreativnost Pjanica.
https://www.facebook.com/pages/Crazy-Ba ... 0053790623" onclick="window.open(this.href);return false; 
- DonCorleone
- Kontakt:
Medunjanin i Pjanic imaju veci radius kretanja bez lopte nego Pjanic i Misimovic, tako da bi protiv jacih reprezentacija igrao sa igracima koji imaju veci radius kretanja, a kombinacija ima dosta. Samo Medunjanin ne usporava igru koliko ti zaista mislis, problem je bio u kombinaciji Medo-Miske-Pjana, tada je to tako izgledalo, ali sa rastrcanim krilima bi Medunjanin bio puno jaci.drummer je napisao/la:Ako vec zelite izbaciti Misketa,ono sto bi se optimalno moglo napraviti je staviti Lulica na njegovo mjesto a Salihovica na lijevo krilo,medunjanin nikako,ni pod razno,samo ce ugusiti kreativnost Pjanica.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 04 jun 2014, 06:24, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Pa trebalo bi da bude tako. Jedino me brine sto Zukanovic ima mnogo vise iskustva od Kolasinca kao stoper. Zna se postavit. Rijetko dobija kartone. Kolasinac mi ponekad djeluje malo brzopleti previse igra na snagu a protivnici to nekad iskoriste i odglume gori faul nego sto jeste. Naravno da je SEO bolji ii igrac za sljedecih 10 godina. Ali mozda bi i u ovom trenutku Zukanovic mogao pomoci. Ali sad sta je tu je. Nadam se da ce Spahic i Bicakcic odigrati bar prve dvije bez problema.Virtu4l je napisao/la:Odmah nakon afere Zukanović sam napisao da Seo ide na stopera ako se Bičakčić ne oporavi, jednostavno Salihović nije igrač za klupe, a ovako smo/su svi zadovoljni, vuk sit ovce na broju.Ajax je napisao/la:Pa ako se sjecas to sam i ja tebe pitao mogu i da potrazim moj post dva dana prije tekme. Sta mislis bili poceli sa Seom na stoperu umjesto Sunjica. A Salihovic normalno na ljevog beka gdje je bolji nego zadnji vezni. Jedino me cudi Pape da nije zamjenio Pjanica poslje 60 min i uveo Medunjanina. Nepotrebna kocka po meni.
Ako si gledao utakmice Lazia onda si vidio da je Lulic igrao i tu,na mjestu ofanzivnog veznog,poluspica.Ako ne vjerujes mozes pitati onog tuzlaka sto navija za LazioARGUMENT je napisao/la:Haha sto se bacaju igraci po neprirodnim pozicijama samo da bi se naslo mjesta za omiljene igrace..cuj Lulica na poziciju od Misketa?! Tobe jarabidrummer je napisao/la:Ako vec zelite izbaciti Misketa,ono sto bi se optimalno moglo napraviti je staviti Lulica na njegovo mjesto a Salihovica na lijevo krilo,medunjanin nikako,ni pod razno,samo ce ugusiti kreativnost Pjanica.
Lulicu ni jedna ofanzivna pozicija nije neprirodna,to je univerzalan igrac.
A da mi je Miske omiljen igrac,to jest,nikad to nisam ni krio.
ARGUMENT je napisao/la:Haha sto se bacaju igraci po neprirodnim pozicijama samo da bi se naslo mjesta za omiljene igrace..cuj Lulica na poziciju od Misketa?! Tobe jarabidrummer je napisao/la:Ako vec zelite izbaciti Misketa,ono sto bi se optimalno moglo napraviti je staviti Lulica na njegovo mjesto a Salihovica na lijevo krilo,medunjanin nikako,ni pod razno,samo ce ugusiti kreativnost Pjanica.
Ma jarane Lulic u Laziu nije Lulic u repki..iskreno, sa onom bezopasnosti i neprimjecnosti kao veceras on mora biti sretan da bude u prvih 11, a kamol da igra neke neprirodne pozicije..on ima srecu sto ima te neke stare zasluge, kako je neprodoran i kako su mu centarsutevi.bezopasni, ja mislim da bi Salihovic na njegovoj poziciji odigro dva puta bolje, iako je sporiji.drummer je napisao/la:Ako si gledao utakmice Lazia onda si vidio da je Lulic igrao i tu,na mjestu ofanzivnog veznog,poluspica.Ako ne vjerujes mozes pitati onog tuzlaka sto navija za LazioARGUMENT je napisao/la:Haha sto se bacaju igraci po neprirodnim pozicijama samo da bi se naslo mjesta za omiljene igrace..cuj Lulica na poziciju od Misketa?! Tobe jarabidrummer je napisao/la:Ako vec zelite izbaciti Misketa,ono sto bi se optimalno moglo napraviti je staviti Lulica na njegovo mjesto a Salihovica na lijevo krilo,medunjanin nikako,ni pod razno,samo ce ugusiti kreativnost Pjanica.
Ali i dalje sam za Misketa.![]()
Lulicu ni jedna ofanzivna pozicija nije neprirodna,to je univerzalan igrac.
A da mi je Miske omiljen igrac,to jest,nikad to nisam ni krio.
Samo mojih 11 protiv ekipe kao sto je Argentina i nema zime 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.