ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Vala Sinneru niko nije kriv što se sinoć patio sa McDonaldom. Trebao ga je dobiti u dva seta kako Bog zapovijeda i mirna Bosna.. al eto.
Mada jest ofirno ovo pravljenje rasporeda pa ih donekle razumijem.
Mada jest ofirno ovo pravljenje rasporeda pa ih donekle razumijem.
The saddest thing in life is wasted talent.
Mec su poceli iza 00:00h.
Sramota da se ovo desi, po kojem osnovu i Djokovic i Rune dobiju vise vremena za odmor iako su njihovi mecevi daleko prije zavrseni?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Tenis je jedini sport na svijetu u kojem mec moze poceti iza ponoci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma niđe veze, slažem se s tobom. Pogotovo za Đokovića. Samo kažem da je Sinner imao priliku da puno ranije bude u krevetu.
Apsolutna sramota, nek se stide **** francuska, još jednom su to pokazali
Čovjek završio meč u 3 ujutro, dok je lego to je 5 sati svanulo već, i ne dobije noći termin
Nek se povukao baš mi je drago, popišaj se debilima u usta.
Čovjek završio meč u 3 ujutro, dok je lego to je 5 sati svanulo već, i ne dobije noći termin

Nek se povukao baš mi je drago, popišaj se debilima u usta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I sad do 19:30h bez mečeva. Pišam im se u organizaciju.
Hurkacz - Dimitrov sutra. To će biti zanimljivo. Obojica u top formi.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Zverev bi haman mogao ostati bez zavrsnog, lik od gotovog napravi sebi veresiju 

Kakav je ovo bolesnik(u pozitivnom smislu

4-4 u trećem, Griekspor vratio brejk poslije duple Novaka, i onda se ovo desilo, zvižduci i aplauzi na duplu... od tad do kraja meča 8-0 u poenima za Novaka i finito.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Griki je jučer odličan meč odigrao. Sitnice su odlučivale pobjednika. Svaka čast na onom nivou. 

Oštetiše Novaka pofino na 5-4 15:30 u drugom setu.
ovaj đoković je stvarno iznimno nesimpatična pojava
Čim izgubi set odmah ide duža pauza, pa se čudi što ga niko ne voli. Totalno nesportski da se protivniku uništi ritam. I godinama to radi. Svađe s publikom, grimase i provokacije su već postale njegov ritual. Nije mi jasno kako neko može navijati za ovog idiota.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Nemojte života vam. Nagrnuti će da vas optuže da ga mrzite jer je Srbin.. dovoljno su tema pokvarili.IceTea je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:28Čim izgubi set odmah ide duža pauza, pa se čudi što ga niko ne voli. Totalno nesportski da se protivniku uništi ritam. I godinama to radi. Svađe s publikom, grimase i provokacije su već postale njegov ritual. Nije mi jasno kako neko može navijati za ovog idiota.

Ma meni je i Džumhur odvratan k'o pacov, ja kažem kako jest.scholsey je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:34Nemojte života vam. Nagrnuti će da vas optuže da ga mrzite jer je Srbin.. dovoljno su tema pokvarili.IceTea je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:28Čim izgubi set odmah ide duža pauza, pa se čudi što ga niko ne voli. Totalno nesportski da se protivniku uništi ritam. I godinama to radi. Svađe s publikom, grimase i provokacije su već postale njegov ritual. Nije mi jasno kako neko može navijati za ovog idiota.![]()

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
I tom istom Kecamovicu bi sa tim ponasanjem pronasao 1000 mana da ima Novakovu karijeru. Zna se sta tebi najvise smeta.IceTea je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:39Ma meni je i Džumhur odvratan k'o pacov, ja kažem kako jest.scholsey je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:34Nemojte života vam. Nagrnuti će da vas optuže da ga mrzite jer je Srbin.. dovoljno su tema pokvarili.IceTea je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:28
Čim izgubi set odmah ide duža pauza, pa se čudi što ga niko ne voli. Totalno nesportski da se protivniku uništi ritam. I godinama to radi. Svađe s publikom, grimase i provokacije su već postale njegov ritual. Nije mi jasno kako neko može navijati za ovog idiota.![]()
Što se Srbije tiče, onaj Kecmanović mi je ok teniser, kulturica, fin, miran, a dobar igrač. Ovaj se ne zna ponašat jbt, isto životinja neka, uvijek isto. Normalno da će biti najomraženiji.
Ako misliš na to da je fejk goat, ne smeta mi. Svi znaju da je klasični nabijač statistike u najslabijoj konkurenciji u historiji tenisa.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Šta sve ispogađa Griša u TB, kakav meč. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.