Momak iz krajine sa zutom majicom otjeran sa juga da bi se cetnici iz zemuna osjecali ugodno.
Pitaj nekoga sa te tribine neka ti objasne kako je doslo do toga.
Momak iz krajine sa zutom majicom otjeran sa juga da bi se cetnici iz zemuna osjecali ugodno.
Jesu i oni otjerani?

Ne znam.
Mogu ti ja reći da lažeš bio sam na tekmi na jugu na meču gdje se navodno dovodili četnici ahahaha, može i slika karte priv javi se..pa ćeš dobiti i sliku adnana šeraka kod vas, kunde, benje delalića..
Prvo- ne lazem jer znam imena i krajisnika koji je zbog majice otjeran i ovoga drugoga sto je popio samar samo sto je rekao koji ce nam kurrac oni (zemunci) na tribini.Riquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 02:43Mogu ti ja reći da lažeš bio sam na tekmi na jugu na meču gdje se navodno dovodili četnici ahahaha, može i slika karte priv javi se..pa ćeš dobiti i sliku adnana šeraka kod vas, kunde, benje delalića..
Sta odgovaras ovom, mene bi sramota bilo nakon ovog derbija progovoriti nesto o sceni. Odavno losije horde nisu izgledale, parole apsolutni promasaj, indirektno se vode zemuncima(koji nikad nisu bili na utakmici) vec par godina, svaki derbi im se svodi na to. Da ne spominjemo medjusobne tuce svako malo. Navijanje blaga katastrofa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 02:43Mogu ti ja reći da lažeš bio sam na tekmi na jugu na meču gdje se navodno dovodili četnici ahahaha, može i slika karte priv javi se..pa ćeš dobiti i sliku adnana šeraka kod vas, kunde, benje delalića..
samo spid samo hors to je njihov...Pablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:40Sta odgovaras ovom, mene bi sramota bilo nakon ovog derbija progovoriti nesto o sceni. Odavno losije horde nisu izgledale, parole apsolutni promasaj, indirektno se vode zemuncima(koji nikad nisu bili na utakmici) vec par godina, svaki derbi im se svodi na to. Da ne spominjemo medjusobne tuce svako malo. Navijanje blaga katastrofa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 02:43Mogu ti ja reći da lažeš bio sam na tekmi na jugu na meču gdje se navodno dovodili četnici ahahaha, može i slika karte priv javi se..pa ćeš dobiti i sliku adnana šeraka kod vas, kunde, benje delalića..
Sve je jasnoRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:41samo spid samo hors to je njihov...Pablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:40Sta odgovaras ovom, mene bi sramota bilo nakon ovog derbija progovoriti nesto o sceni. Odavno losije horde nisu izgledale, parole apsolutni promasaj, indirektno se vode zemuncima(koji nikad nisu bili na utakmici) vec par godina, svaki derbi im se svodi na to. Da ne spominjemo medjusobne tuce svako malo. Navijanje blaga katastrofa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 02:43
Mogu ti ja reći da lažeš bio sam na tekmi na jugu na meču gdje se navodno dovodili četnici ahahaha, može i slika karte priv javi se..pa ćeš dobiti i sliku adnana šeraka kod vas, kunde, benje delalića..
100% ispravno razmisljanje.

Boli ovo od veceras. Uff..Brundoo je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:48Sve je jasnoRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:41samo spid samo hors to je njihov...Pablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:40
Sta odgovaras ovom, mene bi sramota bilo nakon ovog derbija progovoriti nesto o sceni. Odavno losije horde nisu izgledale, parole apsolutni promasaj, indirektno se vode zemuncima(koji nikad nisu bili na utakmici) vec par godina, svaki derbi im se svodi na to. Da ne spominjemo medjusobne tuce svako malo. Navijanje blaga katastrofa.![]()
Jebbo vam vucic mattere glupe. Takvi ko vi (sa obje strane) govore da je kod nas bio samo gradjanski rat, da se ne zna ko je pucao na Sarajevo, ko je odgovoran za Markale itd.
Jebbali vam zemunci najmilije
VidimPablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 04:09Boli ovo od veceras. Uff..
Kontakt je bio, znači da je faul.luckystrike je napisao/la: ↑05 apr 2026, 04:03Sarajevo je bolje otvorilo i imalo neke 'slučajne' gol šanse i da su Elezi, Gojković ili Carlos bili prisebniji ne bi se uopšte pisalo o poništenom golu.
Što se tiče faula, na prvu sam imao osjećaj da ga nije bilo. Na drugu, nakon pregledanog snimka mi djeluje opravdana odluka. Mujkić igra prvi loptom, a Odinaka se baš zaletio kao sivonja i zbog toga je i najmanji kontakt dovoljan za prekršaj.
Ono što me najviše buni jeste njegovo valjanje nakon starta, ako nije bilo kontakta zašto je on ostao ležati?
Opet, razumijem željovce, i mi bi da je situacija obratna isto govorili.
Ne razumijem ni u kom slučaju ove koji 7ebu majke i djecu i žele pogibiju drugima. Baš ste duboko zaglibili u svom jadu i bijedi i nadam se da ćete uskoro izaći iz tog ćemera.
Sve u svemu tanka utakmica, tanak sudija, tanko navijanje.
Šta si ti vidio što on nije ?Lokomotifa je napisao/la: ↑05 apr 2026, 08:10Ne bavim se inače konama, ali gledam ovog Marija Cvitanovića i ne mogu da vjerujem kakav je frajer demagog, mogao bi hladno politikom se baviti. Svi vidimo jedno, a on priča drugo i upakuje to u neku priču koja na prvu djeluje smisleno, ali kad zagrebeš frajer pojma nema, samo lupeta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.