FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

maldini3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la maldini3 » 19 jun 2017, 18:50

SlevinKelevra je napisao/la:Treba malo vise razmisljati pragmaticno, a ne srcem. Mi vecinom razmisljamo srcem, kunemo se u neke likove, a vako malo, neko od tih istih likova nam ga zavali u dupe do jaja.
Dok su nam najbolji igraci na terenu 'prolaznici', koji se na Grbavici zadrze sezonu dvije, nase nazovi 'legende' ispijaju sokice po Ferhadiji, a svaki mjesec im kapne 10 prosjecnih bh plata.
Ako nam taj isti Lendric kojeg ovdje branite nije stavio u dupe do jaja niko nikad nece. Samo je problem sto to neko vidi a neko ne vidi. A veliko je pitanje zasto je tako. Jel bas ne vidi ili mu je neko rekao da to ne vidi
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 19 jun 2017, 18:52

Dali moze gotal igrati drugu utakmicu protiv zete, ili mora cekati da se prodje Zeta pa da igra ??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jun 2017, 18:57

MocMahale444 je napisao/la:
Mislis na one sto im je bordo brod je isplovio 1946? pa naravno zato ih je Sablja sastavio s zemljom.

Jedan od Ljen-cu-ga iz Zete je cak i rekao " ajde bre, ajde bre, ajde daj Zeljeznicar bre" sto dovodi do zakljucka da se radi o vrlo samouvjerenim igracima Zete.

Dok Salko odgovara, najtezi moguci protivnik ali za nijansu smo bolji. Ta ce Zeta u tom smislu.
Hajde Slavko zasviraj im kolo da ih pisnemo i trolamo nakon izbacivanja :kafa:
Mislim na spomenute, naravno. Takvu dozu bahatosti ćeš rijetko negdje drugo vidjeti.

Da smo sa nivoom fudbala pali qurcu za uši, jesmo, al' mislim da nam još uvijek crnogorski klubovi ne mogu tako lako prijetiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 jun 2017, 19:02

maldini3 je napisao/la: Ako nam taj isti Lendric kojeg ovdje branite nije stavio u dupe do jaja niko nikad nece. Samo je problem sto to neko vidi a neko ne vidi. A veliko je pitanje zasto je tako. Jel bas ne vidi ili mu je neko rekao da to ne vidi
Ja sam vec rekao sta mislim o tome, i koliko je i on ispao kreten, ali mi nismo u situaciji da se samo tako odreknemo nekog ko nam je prebitan, bilo isao, bilo ostao.
U poredjenju s onim sto je Bekric jutros uradio, Lendricev incident je nista! Boli me qurac i da je Miso Smajlovic ako on saceka da se odmakne k'o hinja, i onda hladno kaze da se na terenu igralo na svoju ruku. Pa, ajde da osvojismo titulu, pa nidje veze, vec je izgubili na apolutno nevjerovatan nacin. :puke:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2017, 19:03

Da je taj isti Lendric kaznjen kad je trebalo do onog protiv Radnika ne bi ni doslo. On mora biti tu zbog ugovora kojeg ima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 jun 2017, 19:05

SlevinKelevra je napisao/la:Treba malo vise razmisljati pragmaticno, a ne srcem. Mi vecinom razmisljamo srcem, kunemo se u neke likove, a vako malo, neko od tih istih likova nam ga zavali u dupe do jaja.
Dok su nam najbolji igraci na terenu 'prolaznici', koji se na Grbavici zadrze sezonu dvije, nase nazovi 'legende' ispijaju sokice po Ferhadiji, a svaki mjesec im kapne 10 prosjecnih bh plata.
Badava to pricas kad ih opet ima vracali bi Svraku, Djelmica, Kvesica jer oni su nasi, vole klub, imaju znanje i znaju kako se uzimaju trofeji ali to kosta u visini ministarske plate. Kad se sjetim samo svrsavanja na Jahica i iskustvo kao i Bekrica.

Također umisljena zvjezda Lendrica, pickica sa instagrama Sinisa, Blagojevic izgubljeni kao abdest su proazni, svako malo ce nam doci takav igarc odigrati jednu sezonu kako treba onda nas zajjebavati.

Jedan je jedini Zajko Zeba, profesionalaca ali ga godine stizu.
- Zeljeznicar -

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 jun 2017, 19:11

Raonffa je napisao/la:
Mislis na one sto im je bordo brod je isplovio 1946? pa naravno zato ih je Sablja sastavio s zemljom.

Jedan od Ljen-cu-ga iz Zete je cak i rekao " ajde bre, ajde bre, ajde daj Zeljeznicar bre" sto dovodi do zakljucka da se radi o vrlo samouvjerenim igracima Zete.

Dok Salko odgovara, najtezi moguci protivnik ali za nijansu smo bolji. Ta ce Zeta u tom smislu.
Hajde Slavko zasviraj im kolo da ih pisnemo i trolamo nakon izbacivanja :kafa:
Mislim na spomenute, naravno. Takvu dozu bahatosti ćeš rijetko negdje drugo vidjeti.

Da smo sa nivoom fudbala pali qurcu za uši, jesmo, al' mislim da nam još uvijek crnogorski klubovi ne mogu tako lako prijetiti.
Mi imamo vecinom postovanja prema protivniku (osim kad je Sablja bio :rol: ) ali nekad i previse, sto je ok ali treba stati postivati i pokazati borbu svih 90 min. Ako nas nece-nece ali bori se, pokazi damu da se zna ko stojeci pisa. Nemoj da nam brukaju klub s setanjem po terenu i krcobolji kao tu smo samo zbog plate.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 19 jun 2017, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 19 jun 2017, 19:11

Konzerva je napisao/la:Dali moze gotal igrati drugu utakmicu protiv zete, ili mora cekati da se prodje Zeta pa da igra ??
Ako se prijavi do 24h prije prve moze obje, ako se ne prijavi mora cekati AIK
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jun 2017, 19:25

Mi imamo vecinom postovanja prema protivniku (osim kad je Sablja bio :rol: ) ali nekad i previse, sto je ok ali treba stati postivati i pokazati borbu svih 90 min. Ako nas nece-nece ali bori se, pokazi damu da se zna ko stojeci pisa. Nemoj da nam brukaju klub s setanjem po terenu i krcobolji kao tu smo samo zbog plate.
Riješit će ih Ive :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 19 jun 2017, 19:29

Neandertalac je napisao/la:Lendrić je legenda kluba. Projekat. Njegov transfer će biti duplo veći od Bekrićevog a što je govorio da su navijači psi i psovao im, pokazivao srednji prst, skidao dres, drkao komplet tim bahato se ponašajući, normala. Takođe ono što je rekao da je Petrović smiješan lik, prije nego Bekrić, normala.

Lendrić je legenda.
Kakve veze ima Lendric sa danasnjim Bekricevim intervjuom? Sto spinujes?
Jel ti opravdavas to ponasanje?
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 19 jun 2017, 19:34

ljudi se kunu u Bekrica, on se vratio da pomogne svom klubu, volji zelju, ovo ono. Svu tu svoju ljubav je on debelo naplatio. U vecini utakmica, nije ni dres posteno oznojio. Hvala mu al nije nam vise bio od pomoci ni pod razno.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

zucca
Kontakt:

Post Postao/la zucca » 19 jun 2017, 19:56

Bekriću sram da te bude i stid !! Unosiš nemir u ekipu koja mora da se koncentriše na rad uoči prve Evropske utakmice na novoj Evropskoj Grbavici. Žalosno je da ti nisi pobijedio taj primitivizam koji je tinjao duboko u tebi i koji je isplivao baš sad u ovom pred evropskom momentu.Komplex prijatelju se liječi na drugačiji način a ne na ovako rušilačko-remetalički . Sam bi trebao da si svjestan da ne možeš bolje ????? Nije kriv trener , već ti si jedini sam kriv na svoje kile, kondiciju i ostalo što je potrebno jednom vrhunskom sportisti.
Ružno je pozdraviti se sutra sportski sa pogledom u pod umjesto uzdignutog čela i glave pozdraviti prijatelje i poželjeti uspjeh !!!!!!!

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 19 jun 2017, 20:04

Lendrica Iva i malo pive. Lendra izgleda igra evropu a onda ide daleka China. Gotal nece moci zbog papira do kraja mjeseca biti registrovan ako se ne desi nesto neočekivano.

Lendric i Bekric legende. Posrale se na Celavog koji je stvarno neznalica obicna.

Torabi br 2

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 19 jun 2017, 20:10

Jedan na.jedan igraj Ivane! Igrac koji će ako Bog da svojim golovima protiv zete i aika zacepiti usta ovim fergusonima sa sjevera!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 jun 2017, 20:15

Bekričeva rečenica oko dogovora igrača je fuj. Sramotna i glupa.

Ostalo, oko Slavkinog rada, trebali bi poslušati bar šta priča, nije mu 20 godina i vjerovatno ima neke kompetencije da priča o atmosferi i radu, pogotovu jer je bio tu, zna šta treba za titulu i valjao nam je u prošlosti.

Ugovor na tri i po godine nije dao sam sebi i ako je krivac nije jedini. Nije jedini krivac ni za loše igre, kako sam juče rekao trener izvlači maximum iz igrača u većini slučajeva.

Priča da je ovo atak na upravu je smiješna. Malo je reći smiješna. Svaki put se isto plasira u javnost, atak na upravu, ruši ih neko, pazite eto neprijatelja, ni milimetra. U poziciji smo da se svaka kritika sapere tom metodom ma koliko ta ista kritika bila u korist kluba. To je nezamislivo i poktronski do maximuma.

Lendriću se oprašta, Bekrić se hrače. Dvostruki aršini. Još juče zvanična prenese Bekrićevu izjavu i to je ok a danas se većina buni. Žalosno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 19 jun 2017, 20:20

Ne treba nama Bekric pisati za Petrovica kad mi sami vidimo da je neznalica.

Covjek izgubi oba trofeja a da se nije okrenuo. Nikad blize tituli nismo bili a osvojili nista. Bruka i sramota.

Igraci su razocarani sto nismo nista osvojili a prica se okrece u kontra smjeru.

Cemu branjanje neznalice Petrovica?! Levat obicni, Torabi br2, teka s 5.000 igraca, svakog zna itd.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 19 jun 2017, 20:31

Neandertalac je napisao/la:Bekričeva rečenica oko dogovora igrača je fuj. Sramotna i glupa.

Ostalo, oko Slavkinog rada, trebali bi poslušati bar šta priča, nije mu 20 godina i vjerovatno ima neke kompetencije da priča o atmosferi i radu, pogotovu jer je bio tu, zna šta treba za titulu i valjao nam je u prošlosti.

Ugovor na tri i po godine nije dao sam sebi i ako je krivac nije jedini. Nije jedini krivac ni za loše igre, kako sam juče rekao trener izvlači maximum iz igrača u većini slučajeva.

Priča da je ovo atak na upravu je smiješna. Malo je reći smiješna. Svaki put se isto plasira u javnost, atak na upravu, ruši ih neko, pazite eto neprijatelja, ni milimetra. U poziciji smo da se svaka kritika sapere tom metodom ma koliko ta ista kritika bila u korist kluba. To je nezamislivo i poktronski do maximuma.

Lendriću se oprašta, Bekrić se hrače. Dvostruki aršini. Još juče zvanična prenese Bekrićevu izjavu i to je ok a danas se većina buni. Žalosno.
Ja kazem da spin majstori rade super posao za one koji ih placaju.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 jun 2017, 20:35

Treba se sad fokusurati na Zetu, pripreme... Pokusati dovesti jos 2-3 dobra pojacanja, krenuti sa izgradnjom Juga. To su stvari koje nam mogu donijeti puno toga. A prica o igracima ala Jahic, Bekric itd.je besmislica. Eto ih tamo, da su korektni raskinuli bi ugovor na svoju stetu i time pokazali da vole Zelju, a oni pustili jezicine..ito pred penziju, sa xy viska kilograma.. Oni su proslost, eto ih tamo..

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 19 jun 2017, 20:37

Lendric je psovo navijacima i pljuo trnera a igro najbolje sto je mogo, Samir nas je sabotiro u dvije najvaznije utakmice i sve to prizno u medijima. Sustina price i najbitnije da je zvog zelje da smijeni Petrovica losim rezultatima ustvari nastetio nama na sve moguce nacine, a Boga mi vise Zelji.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 19 jun 2017, 20:40

Medikament je napisao/la:Lendric je psovo navijacima i pljuo trnera a igro najbolje sto je mogo, Samir nas je sabotiro u dvije najvaznije utakmice i sve to prizno u medijima. Sustina price i najbitnije da je zvog zelje da smijeni Petrovica losim rezultatima ustvari nastetio nama na sve moguce nacine, a Boga mi vise Zelji.
Ma u tome i jeste fazon,imao je i icardi probleme sa navijacima pa je uvijek davao 100% od sebe i niko mu nista ne moze zamjeriti
A ovaj konj kako sam kaze dogovara se sa svojim drustvom kako ce koju utakmicu odigrati,lik nas je direktno kostao titule,klosar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 44 gosta.