FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 31 okt 2017, 14:22

FrancescoTotti je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Najodgovornija pozicija i najnezahvalnija pozicija u ekipi. Pavlović je solidan golman. Ima padova u igri ,a to golman ne smije sebi dozvoliti. Na prekidima je jako nesiguran, i na izbijanjima ne daje neku sigurnost. Al reflekse ima strašne :mrgreen: to je jedino što ga izvlači. Treba nam realno bolji golman.

Kovačević je mlad previše i neiskusan. Ko je pratio juniore zna da je imo loših intervencija. Njega bi trebalo negdje poslat sezonu na kaljenje, pa onda ga vratit među stative. Ovako sebi i nama može samo naškoditi ako ga stavi Hus u prvu. Al je realno ogroman potencijal, samo mu treba minuta da se razvija. Ovdje može samo trenirati al nema minute što je potrebno za razvoj.
Pa i pavlovic ima losih intervencija, po toj logici kovacevic i pavlovic ti dodju na isto.
Jedina razlika je sto je jedan mladji vise od deset godina, izdanak je nase skole, ogroman je potencijal i ima prostora samo za napredak, dok je drugi na zalasku karijere.

Vjerujem da pola forumasa ne zna ni kako kovacevic izgleda a kamoli da ga je gledalo kako brani.

Isto tako bi mi Mujakic uvijek igrao prije Novakovica npr. Al to je samo moje misljenje
Nije ba isto. Ovaj ima 10 godina karijere ovaj ni 3 tekme seniorske nije sastavio kako treba. Veliki je rizik za nas u ovoj situaciji sad staviti momka od 19, 20 godina da brani kad se ganjaš u vrhu. Može sebe sjebat i nas samo. **** je golmanska pozicija. Eno Mihojević je najbolji primjer. Odigro par loših tekmi pa na klupu na hlađenje malo. Sve zavisi kako je koji igrač mentalno jak. Ove omladince koji ne igraju kao Pidro, Smajlagić i Kovačević nek idu na posudbu, to je ogromno iskustvo za njih.

Nek prate malo juniore više pa će znat. :mrgreen:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 okt 2017, 14:24

MA vala bespotrebna nam rasprava. Veci su nam problem bekovi, krila, stoperi i napadac... Golman i vezni red su nam najmanja briga...
Opet nekako najkriticnije mjesto je stoper, pa napadac... Krila i bekova imamo sasvim dovoljno...

Neka juniora, imaju svake sedmice 1 ovu prijateljsku, pa nek se dokazuju, vjerujem da ce cim zasluze dobit i priliku.
1946~

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 okt 2017, 15:07

Uvezali dvije pobjede i par odlicnih tekmi, i odmah bi mjenjali ovoga zbog onog, onoga zbog tamo neceg treceg.. Dovodili bi igrace od koji milion, titule, kupovi, milioni, kamioni...

A do prije 20dana, iati ovi forumasi koji ovo rade su yebavali od do svima i svakone u FKS.

Pa jestel vi normalni? :lol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 okt 2017, 15:24

Po meni je nerealno poredit Delača i Pavlovića. Jednom je najjači klub u karijeri Zvezda i to nema ni minutu upisanu tu, drugi svake pripreme prolazi sa Courtoisom i Cechom do prošle godine. Delač je ipak branio i u Vitesseu, Arlesu a sad i u prvoj belgijskoj ligi koja je u odnosu na našu 50 klasa iznad. A i kod nas je bio odličan, osim debija u Zenici nema drugih propusta, u šampionskoj sezoni nas je par puta nevjerovatno povadio u par navrata. Delač nam je sigurno najjače ime među stativama poslije rata, a od njega je, po meni, bolji utisak ostavio samo onaj Srbin što ga prebiše u gradu, tamo '05. ili '06., ne sjećam se imena sad. Jes da nisu dugo bili al su za kratko vrijeme pokazali klasu.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 okt 2017, 15:31

Markovica poslije Pavlovica dovest , mlad jedan od najboljih golmana lige , steta sto je u Celiku :)

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 31 okt 2017, 15:37

HeraklitMracni je napisao/la:Markovica poslije Pavlovica dovest , mlad jedan od najboljih golmana lige , steta sto je u Celiku :)
Momak se mora dovesti odmah, ako se misli ikako dovoditi, nema poslije, drugi će ga pokupiti.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 okt 2017, 15:48

Pavlović zna i skinuti kao Buffon, a zna i kiksati kao Bandović. Nije loš, ali trreba bolji, po meni.

Ja se samo bojim da ono hvaljenje Hadžića ne napravi kontra efekat, pa da ne završi kao Halilović.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 31 okt 2017, 15:49

MortemHz je napisao/la:
dynamodresden1 je napisao/la:slika
:bow:
Set as desktop background
:kafa: :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2017, 15:49

A sto toliko dobrih stvari pisete o Markoviću?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 31 okt 2017, 15:56

MortemHz je napisao/la:A sto toliko dobrih stvari pisete o Markoviću?
Isto razmisljam brate, nije se o Puricu ovoliko pisalo a klasa je za sve golmane lige
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 okt 2017, 15:59

sarajevo46 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ja bi iskreno zamjenio Bojana. Hvala mu na svemu i sretno dalje, pogotovo onda kad je tek dosao, tada je bio zvjer, ovo sad je jako blijedo a i najstariji je igrac.
Nemoj zezat Morteme, mirniji smo s njim na golu nego Delac kad je bio...potcjenjuju ljudi bezze...kakvih izletanja golmana smo vidjeli ovih par kola unazad, sve za koje se tvrdi da su bolji od njega, reprezentativci jbt....mene suze oblile...kolika nemogucnost procjene kod tih satro "boljih"....bizarno....

Cak i sto kazu eto da nadjemo boljeg pa nek bude drugi, nema boljeg drugog u regionu...garantujem....
Bez ljutnje ikakve, ali Bojan Pavlovic je jedan od gorih golmana koji smo imali posljednjih sezona. Nisam siguran da li je ovo ironija ili stvarno "mirniji nego kad je Delac bio" :mrgreen: .. Pavlovic od 20 penala nije u stanju da pogodi stranu na koju se šuta penal, a ne da odbrani. Izlijetanja, procjena pri skoku, izlazak na igrača, za gledatelje koji navijaju za klub koji brani su za tablete. Ne možeš s njim biti opušten nikako jer znaš da kad je korner, neki brz napad, centaršut nemaš nekog na koga se možeš osloniti na golu.
bez ljutnje ali ti si zlatna ribica :urnebes: :rol:
za penale ti moram nažalost reći da je to apsolutno irelevantno jer npr. ima u Barci golman imena Cillesen koji zaredom nije odbranio 34 penala, to traje nekoliko sezona već, frajer ne zna braniti penale, Barca ga je uprkos tome platila 13 miliona eura(ako se sjećate ulaska Krula za shoot-out na SP-u kad je V.Gaal vodio Holandeze)jer je inače dobar...
"Izlijetanja, procjena pri skoku, izlazak na igrača, za gledatelje koji navijaju za klub koji brani su za tablete" - ovo apsolutno nije istina..
možda ti voliš tablete pa svakako uzmeš a imaš izgovor :D
Izlazi na vrijeme, kupi visoke lopte, boksuje kad treba, smanjuje ugao protivnicima...nema golmana u ovoj ligi koji to bolje radi...pogotovo pri visokim loptama je atipično dobar...ima(o) je mali pad forme, ali je imao i operaciju(branio pod inekcijama koliko je mogao) i svako malo tumbamo zadnju liniju(pero,marko,adukor)

mjenjati golmana i zadnju liniju je traženje problema, pojačati treba stoperom iskusnim svakako, ako ćemo dovoditi golmana onda jedino boljeg, koji će moći u evropi braniti a ne biti prezelen za to...dakle definitivno sa europskim iskustvom, ne mlađi od 27-28

kontrasta radi Ostrakovic,Bandovic,Adilovic,Hamzic,Ibro Hodzic(tby),Alaim, i Fejzic(sad kod kona) su drugi golmani koji su branili posljednjih sezona, kako bi njih opisao ako je Bojan "jedan od gorih" živo me interesuje :D
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 31 okt 2017, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 okt 2017, 16:09

Moze me neko uputiti na osnovu cega je doticni momak iz celika pokazao da je dobar golman??? Pa presmijesan je bio u nedelju na kosevu, da su pojedinci samo malo bolje oci otvorili, vidili bi da on nema nikakvo postavljanje i zabili bi mu 10. Samo je sreca sto smo stali na 5. On je golman u rangu Ostrakovica.... Ne glupirajte se bezveze!
1946~

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 31 okt 2017, 16:10

@Denchi Pavlović je meni slab golman (ima dobrih reakcija, ali više loših) za FK Sarajevo, tebi je normala golman i to je ok. :D

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 31 okt 2017, 16:12

trebalo bi zaganjati krosevskog iz lokomotive. mogo bi se dovesti za male pare, a bio bi dobra rezerva pavlovicu :kafa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 okt 2017, 16:15

sarajevo46 je napisao/la:@Denchi Pavlović je meni slab golman (ima dobrih reakcija, ali više loših) za FK Sarajevo, tebi je normala golman i to je ok. :D
evo samo ovo odgovori :D
kontrasta radi Ostrakovic,Bandovic,Adilovic,Hamzic,Ibro Hodzic(tby),Alaim, i Fejzic(sad kod kona) su drugi golmani koji su branili posljednjih sezona, kako bi njih opisao ako je Bojan "jedan od gorih" živo me interesuje
a misli kako želiš , ne slažemo se i to je to...
ThrillerHz je napisao/la:Moze me neko uputiti na osnovu cega je doticni momak iz celika pokazao da je dobar golman??? Pa presmijesan je bio u nedelju na kosevu, da su pojedinci samo malo bolje oci otvorili, vidili bi da on nema nikakvo postavljanje i zabili bi mu 10. Samo je sreca sto smo stali na 5. On je golman u rangu Ostrakovica.... Ne glupirajte se bezveze!
Karajbić je branio u nedelju , ne Matej
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 31 okt 2017, 16:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Serha
Kontakt:

Post Postao/la Serha » 31 okt 2017, 16:18

ThrillerHz je napisao/la:Moze me neko uputiti na osnovu cega je doticni momak iz celika pokazao da je dobar golman??? Pa presmijesan je bio u nedelju na kosevu, da su pojedinci samo malo bolje oci otvorili, vidili bi da on nema nikakvo postavljanje i zabili bi mu 10. Samo je sreca sto smo stali na 5. On je golman u rangu Ostrakovica.... Ne glupirajte se bezveze!
Da si ti malo bolje otvorio oci vidio bi da je u nedelju branio Karajbic a ne Markovic
Markovic je bio suspendovan

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 31 okt 2017, 16:22

nije covjek ni bio na kosevu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2017, 16:27

Serha je napisao/la:
Da si ti malo bolje otvorio oci vidio bi da je u nedelju branio Karajbic a ne Markovic
Markovic je bio suspendovan
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 31 okt 2017, 16:37

:mrgreen:

Nemojte ga zezat, nije se ništa vidjelo sa sjevera
4.10.2009.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 31 okt 2017, 16:39

giannini je napisao/la:
nije covjek ni bio na kosevu
Tri žuta

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 2 gosta.