effe_sa je napisao/la:ej pazi ti s tim vrijedjanjem znas....prvo i prvo ti si vjerovatno balavac za mene
a da se vratimo ozbiljnosti, po cemu jest milito svjetska klasa???po cemu??'sta je covjek pokazao nakon prosle sezone, sta je pokazao??jel se vidio na svjetskom prvenstvu???jel igra on ikakvu bitnu ulogu u reprezentaciji argentine???znaci po pitanju milita nemas argumenata ...to smo rijesili...mucni glavom...klimno si glavom...potvrdio me i to smo zavrsili....idi se umij pa mozemo nastavit pricat......druga stvar eto'o igrac svjetske klase, tu vec mozemo pricat....sneijder i cambiaso isto.....al pola ekipe je potroseno......to sto tebe istina boli to je druga stvar, mogu i ja sad pricat demichelis svjetska klasa a nije....covjek nekad bio..sad se potrosio i ok....pa muller onako mlad je odigrao i cijelu sezonu dobro i svjetsko prvenstvo dobro pa nekima ne valja...pa po kojim vi seoskim parametrima sudite.....pogledas par utakmica intera i ti bi nesto meni da pricas...uozbilji se covjece....znaci ovde stvarno nekima koji nemaju argumenata treba zabranit pricat....jer ako cemo seoski forum onda cemo svi ovde jedan drugom vrijedja familiju i jedni druge a ako ces ozbiljnu pricu iznesi argumente, daj prave podatke...ako nemas argumente raspali seosko kolo i uzivaj
Da ti možda nisi balavac za mene?
I koga sam ja uvrijedio,reci mi,da nisam tebe ili igrača Bayerna,nikoga nisam uvrijedio,potcjenio jesam,uvrijedio nisam.
Po pitanju Milita to ide ovako:
Dakle igrač je sa 29 godina stigao u Inter,prije toga je igrao u Zaragozi.Čovjek koji polako ulazi u tridesetu godinu života odbranu Bayerna pravi smiješnom,jadnom,žalosnom ili kako god ti to hoćeš.E zamisli sada(ne,ne bavim se teorijom "šta bi bilo kad bi bilo") da je Milito sa 24-26 godina došao u neki jači tim.Smijem reći da bi postao najbolji igrač svijeta u naredne 2-3 godine.

Milito nije dobio šansu na SP-u,Maradona mu je nije dao i svi su se tome čudili.Da je igrao...I ove sezone u Interu ne dobija šansu,vjerovatno zbog godina.Pa kad je vašu odbranu u 30. Milito izigrao,šta bi uradio da je nekoliko godina mlađi?Dakle,Militova greška je bila što ranije nije otišao u neki jači i bolji tim od Zaragoze.I opet,kad vas je Milito u 30. napravio smiješnim,šta će vam mali Coutinho uraditi?
Druže,možda si stariji od mene,ali ti si taj koji nema argumentaciju.
Jao Bavarci,razočarali ste me.

You'll never walk alone.