Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

gollum
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la gollum » 09 okt 2011, 14:21

karameldar je napisao/la:Joj kad se sjetim kad je Spaha imao onu zutu kosu :lol: Ko bi tad rekao da ce za par godina postati kapiten,i to pravi :)
slika

:)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 okt 2011, 14:23

I na ovaj način podrška našim momcima. ;)

https://www.facebook.com/event.php?eid=247372205308473" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 14:38

[youtube][/youtube]

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 09 okt 2011, 14:41

SaltCityAttack je napisao/la:Nadam se najboljem i ako mi se ne svidaju neke izjave pojedinaca...mislim bilo je izjava kako idemo se nadigravati pa sta bude, pa mi smo vec pobjednici kako god da bude :roll: .Susic takodjer tako misli, ali ipak ne znam zbog cega tako?...prvo nama poraz ne moze zagorcati zivot, dok nas pobjeda znamo vec gdje vodi...zato mi nemamo izbora mi moramo napasti i traziti pobjedu, ali ako se desi poraz boze moj nema veze svaka im cast ipak sto su nas doveli do baraza...ipk kazm ne svidja mi se izjave da cemo ako nam se ukaze prilika pokusati dobiti francuze...idemo do kraja izgorit na terenu i doci do pobjede i ako je za nas to mac sa dvije ostrice, jer u slucaju neuspjeha u toj utkamici onda vjerovatno u takvoj borbi bice zutih kartona, koji nam nece odgovarati za baraz.

Idemo zmajevi do pobjede :)
Ma ove izjave nasih igraca i strucnog staba su upravu ono sto nam treba. Cijelo vrijeme pricamo o nekom iskustvu od prije 2 god, a niko ne konta da su i ove izjave plod tog loseg iskustva..
Francuzi su poznati po tome da se tesko motivisu u "utakmicama koje su vec dobili". Ono ebavanje znanja Francuzima bi samo imalo kontra efekat. Ovako izgledamo kao da smo se usrali u gace i Francuze ce to dobro opustiti..
Meni ovo kako god pogledam izgleda kao jos jedno spustanje nas na zemlju. Kad god je neka velika reprezentacija bila u losem nizu(formi), popravila je to protiv nas

Principatus
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2011, 14:43

Mr Plummer je napisao/la: Drugi gol je bez komentara, ispali smo pravi amateri. Prvo sto su svi stali kad je Dzeko izgubio loptu, a drugo, bez namjere da omalovazavam jednog a dizem drugog golmama, Begovic nikad ne bi "sudio" ovdje, nego pokusao odbraniti ovo. Nemoguce jeste, ali ne bi bilo prvi put da je golman odbranio "nemoguce".
To je ta stvar koja mi smeta kod Kene.
Da izigrava sudiju i golmana, a tesko je biti i jedno i drugo u isti momenat.

Inace ne vjerujem, da je neka velika razlika u tome ko ce stati na gol.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2011, 14:46

Izjave nasih za nase i francuske medije su korektne i nemaju veze sa tim kako nasi igraci stvarno osjecaju ili misle. Nek se favorit u utorak pokaze favoritom. Sve u svemu Francuzi se nisu u ovim kvalifikacijama naigrali, samo protiv nas, kao i Rumuni. I u jednoj i u drugoj utakmici je pristup bio grozan.

Toga nece biti u sljedecoj utakmici, nasi ce odigrati ono sto mogu i vise od toga, pa da vidimo cija majka... :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 09 okt 2011, 14:49

Vjerovatno ce poceti i Misimovic i Pjanic cega me je i najvise strah, na stranu to sto su dobro zajedno odradili protiv Luxemburga jer ipak Francuska je Francuska. Samo da ne dodje do zbrke na sredini :?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 okt 2011, 14:50

[youtube][/youtube]

hajmo ba ,đe euforija ,joj kako volim ovo kad niko ne priča o utakmici i kad niko ne igra na kladionici ,a ne u baražu svi hoćemo dobiti Portugal razbićemo ih ,bubaju se dvice na kvoti 5-6 .Svaka čast Safetu na ovom ,što je uspio igrač ,medije pa i navijače ostaviti hladne glave ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 09 okt 2011, 14:51

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ljepoje, dana/u 09 okt 2011, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 09 okt 2011, 14:53

Ma rascerupat cemo ih ko pjevce u sred Pariza. Dosta pesimizma treba samo optimista biti
TA CE FRANCUZI
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2011, 14:56

[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 okt 2011, 14:56

Ja neznam sta da kazem...naravno,optimista sam,al jbg..sama pomisao da je na suprotinoj strani Francuska,hmm

Iskreno,da Sejo igra,mislim da bi imali puno vise sansi. Neznam zasto al tom momku vjerujem vise nego Misimovic,Pjanicu i Medunjaninu skupa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 okt 2011, 15:00

" onclick="window.open(this.href);return false;

Opasni su ko sami djavoli.Veoma lako prave prilike.Sta su sve fulali preksinoc trebali su bar petardu uvaliti...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 okt 2011, 15:02

hajd da i ja pravim malo taktike i da pametujem

slika

Mislim da je najbolja... Pandza mora igrati jer imaju strašna krila Francuzi i probijaće vrlo lako, tako da Papac mora na beka da ih zaustavlja, i ja bih najradije da Papac i Spahić igraju štopere ali ne...
Begović na golu, mislim da je dokazao da je svjetska klasa...
Vezni: Samo Rahimić bez Zahirovića, pa ljudi nama trebaju 3 boda mi nemamo ništa od remija ili poraza + obojica imaju prijetnju od kartona, budu li igrali obojica, vjerovatno će dobiti kartone, sljedeću utakmicu nemam def. veznog.
Pjanić i Medunjanin kreatori, Misimović je igrač koji može utakmici riješiti jednim potezom no za ovu utakmicu nam treba trkač. Lulić na krilu dokazao je da je brz kao munja i da je nevjerovatan igrač na krilu. Ibišević ( :?: ) nije u formi, ali jednostavno nam treba igrač koji će odvlaćiti pažnju sa Džeke, znaći mi jednostavno ne znamo sa jednim napadaćem...Džeko ne trebam pisati ništa..

Sa ovom bi sigurno dobili utakmicu:
slika
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 okt 2011, 15:14

[youtube][/youtube]
naježio sam se kad sam sad se prisjetio ovih mečeva ,još uz komentar Baha ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 okt 2011, 15:15

spahic,rhahimic i zahirovic ako budu na nivou onda imamo velike sanse!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 okt 2011, 15:15

legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]

hajmo ba ,đe euforija ,joj kako volim ovo kad niko ne priča o utakmici i kad niko ne igra na kladionici ,a ne u baražu svi hoćemo dobiti Portugal razbićemo ih ,bubaju se dvice na kvoti 5-6 .Svaka čast Safetu na ovom ,što je uspio igrač ,medije pa i navijače ostaviti hladne glave ;)

Treba bit euforije , da se digne narod na noge ,a bogami tako ce bit u Utorak :D
DAN D ! :D da iznenadimo Francuze ,

Kada igraci putuju za Francusku ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 okt 2011, 15:16

Jedina dobra stvar kod Papeta je što nema euforije.Ne pravi pritisak na igrače kroz medije i društvo,nekako izgleda kao da je svima svejedno šta će se desiti opet nam ostaje baraž.O tekmama sa Portugalom se stalno pričalo i o tome kako su oni lošiji od nas,a ljudi nas lagano spustiše
U nezgodno vrijeme dođe ova tekma ispaštaće mi škola zbog toga,ja odavno nisam osjećao ovu napetost zbog repke nisam imao preveliko povjerenje u Papeta kad je došao no razuvjerio me vremenom :)
Što se tiče Francuza oni su lošiji i od današnjeg Portugala i onog što je igrao protiv nas,a mi smo bolji nego ikada tako da pobjeda i nije daleko.Biće napeta tekma no u takvim smo se pokazali bolji od Francuza u ovim kvalifikacijama.Čudno će možda zvučati,ali izgledamo kao reprezentacija s više iskustva od Francuza trenutno,uz to uzmimo u obzir koliki je pritisak na njima i nedostatak najboljih igrača.Jednostavno sve nam se poklopilo osim što i nama fali Sejo(po meni najbolji naš igrač trenutno)no on i nije bio neki veliki faktor u ovim kvalifikacijama.
Moje želje za ovu tekmu su Zahirović,Begović,Miske i formacija 4-5-1 bez Vede,ali sve je na Papetu 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 09 okt 2011, 15:17

legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
naježio sam se kad sam sad se prisjetio ovih mečeva ,još uz komentar Baha ;)
Koliko sam dugo trazio ovaj slobodan udarac Bolica protiv Norveske.. Hvala puno :D
YNWA!

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 09 okt 2011, 15:23

Ljepoje je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
ovaj prvi video klip je preljep preljepa najava utakmice

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.