FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 23 nov 2017, 16:16

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 nov 2017, 16:18

hrn je napisao/la:Sta je sa ovim fks info forumom , registrovao se nekad davno jos mi nisu odobrili account
Mora neko garantovat za tebe.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 nov 2017, 16:21

zar ovo nije bilo već ili ja imam deja vu? :D
i zar nije 4 terena umjesto 3?
:shifty:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 23 nov 2017, 16:23

DenchiNL je napisao/la:
Možda je bila neka najava ali je sada dogovoreno s izvođačem radova i definiran je rok završetka radova (1.03.2018). Ako se dobro sjećam: 2 s travnatom površinom i jedan s plastičnom podlogom, tj. 3 a ne 4.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 nov 2017, 16:25

muhamedhulk je napisao/la:Niko kao nas Trebinjac :kafa: Fullback :D haha
Tacno cu i ja na njihov istok mislio sam na sjever ali me neki inat tjera sad :mrgreen:
Samo se priblizi nama

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 nov 2017, 16:29

Septerra je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Možda je bila neka najava ali je sada dogovoreno s izvođačem radova i definiran je rok završetka radova (1.03.2018). Ako se dobro sjećam: 2 s travnatom površinom i jedan s plastičnom podlogom, tj. 3 a ne 4.
u pravu si ove planove su objavili ranije pa sad je ovo potvrda da je sve dogovoreno...znam da su bila uvijek 3 terena, ali su isto tako radili promjene prilaza kako bi napravili prostor da urade i 4ti teren...e sad malo me ovo iznenadilo da li se odustalo od toga zbog love ili još stoji hmmm :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 nov 2017, 16:30

Septerra je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Izgraditi će se još jedan kvalitetan teren.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 nov 2017, 16:35

Memara je napisao/la:

Izgraditi će se još jedan kvalitetan teren.
tako brate nemojte me traumirat nekim drina zvornik driblinzima :D :urnebes: :rol:

TobeYarabi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 23 nov 2017, 16:39

skoroalen je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Mislim da ce se sjever i istok moci kupiti samo u klubu, a jug u kucicama. Tako da je ovo moguce. Sjecas se prosli derbi kako smo mi uz licnu kupovali zapad. Vjerovatno ce tako nesto i kod njih biti.
Ovo je glupost samo takva. Pa imas Beogradski derbi na Marakani bude na istoku svih pomjesanih (a zabiljezen je smrtni slucaj na njihovom derbiju). Kod nas, kad ga je Bekic dao bilo na zapadu svega, dok onaj celo nije poceo praviti sranja pa ga nagrdise. I tad je kod njih bilo sranje morali birati izmedju raje ko ce ici, po nekim "zaslugama".
Evo sa starim pricam, kaze konto otici na istok njihov, nije bio na Grbavici od prije rata. Jadno je ovo sto se radi, ko kog da radi, pa za sta nas smatrate. Koliko god da je rivalstvo izmedju malog broja ljudi na sjeveru i jugu, nije toliko kod ovoh normlanih.
Ovo ce morati stati na Grbavici kad tad. Koliko god da je neuslovna, mora se dati veci broj karata.
Upravo to. I kasnije kažu mržnja vlada. Ovakve stvari stvaraju mržnju. A ja životom garantujem da niko nikog pogled'o ne bi kad bi se raja 25+ izmiješala na istoku i zapadu i zajedno tekmu gledali.
Šta mene boli qrac za koga neki čiča od 45 god navija, i što njega da boli qrac za koga ja navijam. Sutra se vidimo u gradu i kafe pijemo skupa. Al eto, kad je derbi svi se mrzimo i treba nas držat k'o u logorima. Počet će nas žigosat na ulazu i tribinu, da se zna uvijek ko je "čiji''.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
ovdje neko nekog yebe :twisted:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 nov 2017, 16:40

TobeYarabi je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Mislim da ce se sjever i istok moci kupiti samo u klubu, a jug u kucicama. Tako da je ovo moguce. Sjecas se prosli derbi kako smo mi uz licnu kupovali zapad. Vjerovatno ce tako nesto i kod njih biti.
Ovo je glupost samo takva. Pa imas Beogradski derbi na Marakani bude na istoku svih pomjesanih (a zabiljezen je smrtni slucaj na njihovom derbiju). Kod nas, kad ga je Bekic dao bilo na zapadu svega, dok onaj celo nije poceo praviti sranja pa ga nagrdise. I tad je kod njih bilo sranje morali birati izmedju raje ko ce ici, po nekim "zaslugama".
Evo sa starim pricam, kaze konto otici na istok njihov, nije bio na Grbavici od prije rata. Jadno je ovo sto se radi, ko kog da radi, pa za sta nas smatrate. Koliko god da je rivalstvo izmedju malog broja ljudi na sjeveru i jugu, nije toliko kod ovoh normlanih.
Ovo ce morati stati na Grbavici kad tad. Koliko god da je neuslovna, mora se dati veci broj karata.
Upravo to. I kasnije kažu mržnja vlada. Ovakve stvari stvaraju mržnju. A ja životom garantujem da niko nikog pogled'o ne bi kad bi se raja 25+ izmiješala na istoku i zapadu i zajedno tekmu gledali.
Šta mene boli qrac za koga neki čiča od 45 god navija, i što njega da boli qrac za koga ja navijam. Sutra se vidimo u gradu i kafe pijemo skupa. Al eto, kad je derbi svi se mrzimo i treba nas držat k'o u logorima. Počet će nas žigosat na ulazu i tribinu, da se zna uvijek ko je "čiji''.

ovdje neko nekog yebe :twisted:
:urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 nov 2017, 16:48

Super! :thumbup:
Ali zar nije ovo trebao Tan da isfinansira,to je koliko se sjecam njegova obaveza bila?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 nov 2017, 16:48

Znaci ne mogu se u nedjelju kupiti karte?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 23 nov 2017, 17:04

uNbx je napisao/la:
hrn je napisao/la:Sta je sa ovim fks info forumom , registrovao se nekad davno jos mi nisu odobrili account
Jesi spreman ?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 nov 2017, 17:14

hrn je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Jesi spreman ?
Meni majka rođena ne vjeruje. :stop:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 23 nov 2017, 17:17

Ma može se uzet njihov istok bez problema, pomjeriti se kod zdenke i to je to.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 nov 2017, 17:23

@Tobe halali, to ja onako općenito, trebao sam još dvaes' godina dodat'. :urnebes:
@muhamedhulk to je to, idemo na istok da vidimo ko će nam zabranit'. :kafa: Kad se rade reportaže o derbiju svima puna usta o jedinstvenoj atmosferi, 'prijateljstvu' navijača, jedna porodica a dva tabora... hajd da vidimo kome ću zasmetat ako budem na miru gledao utakmicu i navijao za svoj klub.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 nov 2017, 17:26

Ma na istok uz zdenku se kotirati i to je to. I ako nas tu bude pofin broj pomjerit ce onda murija tampon zonu sigurno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 nov 2017, 17:30

skoroalen je napisao/la: Kad se rade reportaže o derbiju svima puna usta o jedinstvenoj atmosferi, 'prijateljstvu' navijača, jedna porodica a dva tabora... hajd da vidimo kome ću zasmetat ako budem na miru gledao utakmicu i navijao za svoj klub.

To važi za derbi na Koševu.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 nov 2017, 17:32

bodi123 je napisao/la:Ma može se uzet njihov istok bez problema, pomjeriti se kod zdenke i to je to.
kako to mislis NJIHOV istok? :kafa:
@skoro :tralala:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 nov 2017, 17:35

joker90 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Kad se rade reportaže o derbiju svima puna usta o jedinstvenoj atmosferi, 'prijateljstvu' navijača, jedna porodica a dva tabora... hajd da vidimo kome ću zasmetat ako budem na miru gledao utakmicu i navijao za svoj klub.

To važi za derbi na Koševu.. :kafa:
Samo na Koševu i jest derbi. Na Grbavici je omjer domaćih i gostujućih navijača 4:1, a prema gostima se ophode kao da su došli iz Beograda sa tenkovima i haubicama. Plavi kerovi ubijaju derbi.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.