FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 23:21

plavousrcu je napisao/la:a prosjecan turski klub bolje sigurno placa nego prosjecan francuski.
Prosječan turski klub plaća bolje njego prosječan u Njemačkoj ili Španiji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 jul 2017, 23:22

Opet Lendra je korisniji duplo od mini-vala. Ovaj je ljigava hinja. Vratis ga u zivot kad su mu se svi keslali, onda on ko picka ode đaba.

Vozdra repka, neka se pozdravi s repkom i neka ide igrati negdje u srbiji ispred 500 ljudi za neki l3vatski klub.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 08 jul 2017, 23:27

MocMahale444 je napisao/la:Opet Lendra je korisniji duplo od mini-vala. Ovaj je ljigava hinja. Vratis ga u zivot kad su mu se svi keslali, onda on ko picka ode đaba.

Vozdra repka, neka se pozdravi s repkom i neka ide igrati negdje u srbiji ispred 500 ljudi za neki l3vatski klub.
Vjerujes li ti da se neko zabrine od njih kad se ti ovako otvoris kao šolja? Opusti se ba, svi smo mi tu zbog Želje a ti se uklopio u pljuvanje :plac: :plac:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 jul 2017, 23:30

Katana je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Opet Lendra je korisniji duplo od mini-vala. Ovaj je ljigava hinja. Vratis ga u zivot kad su mu se svi keslali, onda on ko picka ode đaba.

Vjerujes li ti da se neko zabrine od njih kad se ti ovako otvoris kao šolja? Opusti se ba, svi smo mi tu zbog Želje a ti se uklopio u pljuvanje :plac: :plac:
Ti si pljuvao 5 godina sve redom. Ja jednog igraca ako ti smeta izvini :( imas ignor i vozdra.

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 08 jul 2017, 23:32

MocMahale444 je napisao/la:
Katana je napisao/la:

Ti si pljuvao 5 godina sve redom. Ja jednog igraca ako ti smeta izvini :( imas ignor i vozdra.
Pobrkao si ti loncice opasno.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 jul 2017, 23:38

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:a prosjecan turski klub bolje sigurno placa nego prosjecan francuski.
Prosječan turski klub plaća bolje njego prosječan u Njemačkoj ili Španiji.
Vjerovatno si u pravu. Zato mi smeta podcjenjivanje. Ispast ce transfer u Ligue2 nesto spektakularno. Odlazi nam igrac u drugu francusku ligu i mi "pobudalili". Sta bi bilo da je za Renes potpisao. Hvala mu za sve golove, fuj za neke stvari, a Upravi svaka cast za hrabrost prilikom njegovog dovodjenja. I nije on nama donio 300.000 eura, to smo mi tj Zeljo sebi donio.

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 08 jul 2017, 23:41

Hej mozda sam malo upuceniji od vas sto se tice placanja u ligama.....:)
ne hvalim se ali dosta znam,lendra ce u toj drugoj ligi imati ihihihihi veca primanja nego u turskomprosjecnom klubu,vjeruj ti meni,al nebitno.
vidim o stevanovicu polemisete,**** igraca koji nije zahvalan sto si ga vratio u zivot,zato sam ja volio Amara izmedju ostalog.Neces da produzis ,igracinu hajde ti malo na tribine pa glumi zvijezdu,ionako ako neces da produzis ,ides dzabe,lagano na tribine i glumi zvjezdu a stavis nekog svog juniora koji ce ginuti mozda i bolje nego Stevanovic,a ne ovako,on otisao a ti nisi recimo Zericu davao sansu radi njega.......ili ne znam nekom junioru drugom koji bi bio itekako zahvalan za ukazanu priliku.....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jul 2017, 23:42

Lendric je puno dao klubu. Svojim golovima nas je doveo u situaciju da se nadamo trofeju. Isto tako je i Zeljo puno dao Lendricu sto je on i priznao za razliku od nekih. Ivanu jedino zamjeram ponasanje u odredjenim trenucima,ali hajde.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 23:44

plavousrcu je napisao/la:Vjerovatno si u pravu. Zato mi smeta podcjenjivanje. Ispast ce transfer u Ligue2 nesto spektakularno. Odlazi nam igrac u drugu francusku ligu i mi "pobudalili". Sta bi bilo da je za Renes potpisao. Hvala mu za sve golove, fuj za neke stvari, a Upravi svaka cast za hrabrost prilikom njegovog dovodjenja. I nije on nama donio 300.000 eura, to smo mi tj Zeljo sebi donio.
Milion godišnje nije isto u Turskoj i u Njemačkoj ili Španiji, porez je bar tri puta niži, jednostavna matematika. Plus što turci petljaju i daju na ruke, što je još bolja opcija za igrača.

Mene iskreno samo cifra zanima, to gdje je otišao me ne zanima ni najmanje, mogao je što se mene tiče i u Afganistan. Isto tako ni Upravi ne bih davao neke ogromne kredite, obzirom da su promašili deset igrača a jednog pogodili, očajan je to procenat uspješnosti.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 jul 2017, 23:45

Ljoze to je to ali lakse je levatima dizati u nebesa nekoga ko je manje dao Zelji jos uz to otisao đaba, dok je Lendra otisao za novcanice. **** ih mini-val.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 jul 2017, 23:48

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Vjerovatno si u pravu. Zato mi smeta podcjenjivanje. Ispast ce transfer u Ligue2 nesto spektakularno. Odlazi nam igrac u drugu francusku ligu i mi "pobudalili". Sta bi bilo da je za Renes potpisao. Hvala mu za sve golove, fuj za neke stvari, a Upravi svaka cast za hrabrost prilikom njegovog dovodjenja. I nije on nama donio 300.000 eura, to smo mi tj Zeljo sebi donio.
Milion godišnje nije isto u Turskoj i u Njemačkoj ili Španiji, porez je bar tri puta niži, jednostavna matematika. Plus što turci petljaju i daju na ruke, što je još bolja opcija za igrača.

Mene iskreno samo cifra zanima, to gdje je otišao me ne zanima ni najmanje, mogao je što se mene tiče i u Afganistan. Isto tako ni Upravi ne bih davao neke ogromne kredite, obzirom da su promašili deset igrača a jednog pogodili, očajan je to procenat uspješnosti.
Mi ako ne budemo doveli adekvatnu zamjenu i ako budemo stekali u napadu ne zanima me ni cifra. Slazem se za zadnju recenicu i to sam rekao onom iz Uprave sto temi daje poseban smek.

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 08 jul 2017, 23:51

Svi mi imamo jedan cilj,a to je jaci Zeljo u svakom pogledu ,finansijski,infrastrukturno,timski.......e to se ne moze postici sa klikerima,moras imati lovu,svaki fening je vazan,zato je vazno i da punimo Grbavicu sto vise svaku tekmu,jer ova uprava je dokazala da umije,sto se tice infrastrukture,sad ce neko reci fule na sportskom segmentu,pa ljudi su,grijese.Prvi ja sam davao podrsku kad je dosao Zakaric,Crnov i kompanija,a oni gotovo pa su bili beskorisni u prosloj sezoni,i ja bih ih doveo jer su imali neku OK reputaciju a bili slobodni....EH sad nekad se pogodi nekad ne....

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 08 jul 2017, 23:52

Previse se tu pametuje oko Lendrica i Mire. Ovaj prvi prvi strijelac lige, drugi odigrao isto tako, popusili oba trofeja sta dalje da pisemo? Sretno im, doci ce drugi igraci. Idemo dalje i to je to. Koga to vise zanima. ;) .

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jul 2017, 23:54

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Lendra je mogao odbiti ugovor i bit papak ko Miro ali nije to uradio
Nije ga odbio zato što u tom trenutku niko nije znao da postoji, a ne zato što voli Želju.
Za Miru ni dan danas ne znaju da postoji.
Lendrica platise francuzi i još nam donese prolaz dalje.
Malo li je.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 jul 2017, 23:57

Jasta ba :rol: on ga navalio braniti u 16.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 23:59

bhsport je napisao/la:Za Miru ni dan danas ne znaju da postoji.
Lendrica platise francuzi i još nam donese prolaz dalje.
Malo li je.
Fantastično je to kako i nakon svih ovih godina moraš popljuvati jednog da bi digao drugog. Nema šanse da obojica valjaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jul 2017, 00:04

Ne moze niko ni reci da Miroslav nije bio od pomoci ili da nije valjao,ali je mogao uraditi isto kao Lendric. Ivan je produzio ugovor i odlucio da ovo ljeto ce otici 100%. Nije ostavio ekipu zimus kad je bio najpotrebniji. Mogao je i Miroslav produziti i ovo ljeto otici za neku odstetu bilo kakvu. Mi smo njih doveli kao slobodne igrace,ali smo im omogucili da se "vrate u zivot" kada ih niko nije zelio ni pogledati. Jos se Miroslav vratio i u repku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 jul 2017, 00:08

Sad je moda pljuvati Stevanovica? Do prije pola godine je bio olicenje ljudskosti, profesionalac na koga se trebaju ugledati nasa djeca, a danas. Mozemo li shvatiti da se u fudbalu desava da se klub i igrac ne dogovore i da nakon isteka ugovora svako ide svojim putem. Trebamo li radi toga Stevanovica razapeti ko onomad sto su Isusa razapeli? Trebamo li radi 300.000 eura i 20 golova zaboraviti neprofesionalizam Lendrica? Sukobi sa navijacima, nazivanje navijaca psima i pljuvanje trenera u medijima su neprofesionalizam kakav u svom Zelji ne zelim gledati. I ne pljujem Lendrica kao mnogi sto su ga kada je ovo radio pljuvali nego samo molim da budemo umjereni.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2017, 00:09

To su ti smiješni kvazinavijači koji momke za primjer uzmu na zub, ali nikad ne bi spomenuli Jahiće, Bekriće, Tomiće i kompaniju
Voli te tvoje Sarajevo.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 09 jul 2017, 00:10

Sto mrzim rijec mi smo nekoga vratili u zivot...Mi smo doveli igraca da nas valjda pojaca, da unaprijedimo igru ili sta vec..Ebe mi se za miru ba...On da nije radio na sebi zavrsio bi kao Pozder i ostalii
Volim Zeljeznicar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Bing [Bot] i 17 gostiju.