Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
hahahahah marasal je babuka
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nista lakse...2326 ...izvoli
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
Kad god ovdje udes zadnjih 4-5 postova od ovoga Derdiyoka ljudino ohani malo, radis ti ista u zivotu osim sto jbes tude zene 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sve ti pratiš iz prikrajkalegenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:26Kad god ovdje udes zadnjih 4-5 postova od ovoga Derdiyoka ljudino ohani malo, radis ti ista u zivotu osim sto jbes tude zene![]()

Juče sam se mimoišao sa jednom bivšom ( hrvatica ) i mužem joj. Kako godine lete u pm.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 02 mar 2020, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
jel te poznala, trebo si je sad napasti ti takve najvise volisDerdiyok je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:30Sve ti pratiš iz prikrajkalegenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:26Kad god ovdje udes zadnjih 4-5 postova od ovoga Derdiyoka ljudino ohani malo, radis ti ista u zivotu osim sto jbes tude zene![]()
Juče sam se mimoišao sa jednom bivšom ( hrvatica ) i mužem joj. Kako godine lete u pm.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma jok, okačio sam "kopačke" o klin što se tiče bluda.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:52
jel te poznala, trebo si je sad napasti ti takve najvise volis
Na ljeto do Sandžaka, naći šta normalnije, ove vaše su da Bog sačuva.
Šta to tebe nema mimo foruma ? Šta se dešaJE ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
ma ne lazi, sad ces reci da nije crv u tebi proradio kad si je vidio da joj se javis

ma korona me ufatila, samo ponekad vako malo na forum svratim
ma mi tek 15tog pocinjemo(prvu gosti)zazelio sam se, al ima rukomet pa njim se zabavljam u ovom prelazu dok nema fudbala muski zenski, mali fudbal, nekad i odbojka i kosarka ubija se vrijeme
Vidim nigdje te, zabrinuo sam se. Ni tvoji se nisu ovoliko zabrinulilegenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:20
ma korona me ufatila, samo ponekad vako malo na forum svratim

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hahaha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- ASD
- Kontakt:
Ma iskreno. Psihički se dosta odmori kad se ode malo do stadiona/dvorane.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:20
ma mi tek 15tog pocinjemo(prvu gosti)zazelio sam se, al ima rukomet pa njim se zabavljam u ovom prelazu dok nema fudbala muski zenski, mali fudbal, nekad i odbojka i kosarka ubija se vrijeme
Vi imate 2 muška rukometna kluba.

Kod nas su ženska košarka (sport broj 1 u gradu) i futsal sportovi koji se uz fudbal proprate.
Rukometni klub je u federalnoj ligi i prate uglavnom porodice igrača, a igrači su uglavnom djeca. Odem i ja nekad kad su ovi malo bolji protivnici.
Košarkaški klub je totalno propao. To ni porodice igrača ne prate.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 02 mar 2020, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.