FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 14:45

Virtu4l je napisao/la:Govorilo se sve i svašta i mnogo većim od njega, pa nisu pokazivali khurchine, bacali dres i vrijeđali FK Željezničar.
Kome se to yebavala mater ustaška kontinuirano i to bez ikakvog valjanog razloga? Podsjeti me molim te.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jul 2017, 14:49

Husaric na apartima.slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2017, 14:55

Raonffa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Govorilo se sve i svašta i mnogo većim od njega, pa nisu pokazivali khurchine, bacali dres i vrijeđali FK Željezničar.
Kome se to yebavala mater ustaška kontinuirano i to bez ikakvog valjanog razloga? Podsjeti me molim te.
Kokotu, Joci... ukratko, nema igrača koji nije bio na dnevnom redu sjeverne tribine. Je li ustaška, četnička, balijska ili samo mater, nebitno je, većina igrača je to prošla, a samo jedan je reagovao kako je reagovao i bacio dres FK ŽELJEZNIČAR.

Meni se to ne sviđa, ali nismo svi isti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 14:59

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Kokotu, Joci... ukratko, nema igrača koji nije bio na dnevnom redu sjeverne tribine. Je li ustaška, četnička, balijska ili samo mater, nebitno je, većina igrača je to prošla, a samo jedan je reagovao kako je reagovao i bacai dres FK ŽELJEZNIČAR.

Meni se to ne sviđa, ali nismo svi isti.
Kad smo igrali Kup protiv Širokog, ja idem već 10ak godina na Željine utakmice, al' u životu nisam čuo gore psovke nego one prema Lendriću na toj utakmici, znači mene je bilo stid, al' bukvalno stid.

Al' nebitno je to sve, idemo u totalno nepotrebnom smjeru rasprave, i konteksta nekog poređenja Lendrića i Mire, što mi svakako nije cilj.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 09 jul 2017, 15:04

LjoZee je napisao/la:Husaric na apartima.slika
Blizu nam je ordaga , bice to bas top pojacanje , nema Pinki sve ti zivo pratisssss :tokralju: :tokralju:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jul 2017, 15:04

Raonffa je napisao/la:Kad smo igrali Kup protiv Širokog, ja idem već 10ak godina na Željine utakmice, al' u životu nisam čuo gore psovke nego one prema Lendriću na toj utakmici, znači mene je bilo stid, al' bukvalno stid.
Ma pojedinci ne biraju kome će i šta psovat, čuo sam nekog na tribini protiv Radnika u posljednoj utakmici sezone kako Kjosevskom psuje. Mislim da shvataš šta želim da kažem, da Messi igra u Želji neki bi mu se majke sjetili. Tako to ide, naravno nismo jedini slučaj u državi da je tako.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 jul 2017, 15:18

braco je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kad smo igrali Kup protiv Širokog, ja idem već 10ak godina na Željine utakmice, al' u životu nisam čuo gore psovke nego one prema Lendriću na toj utakmici, znači mene je bilo stid, al' bukvalno stid.
Ma pojedinci ne biraju kome će i šta psovat, čuo sam nekog na tribini protiv Radnika u posljednoj utakmici sezone kako Kjosevskom psuje. Mislim da shvataš šta želim da kažem, da Messi igra u Želji neki bi mu se majke sjetili. Tako to ide, naravno nismo jedini slučaj u državi da je tako.
Pa ne tako davno Kjosevskom su hebavali od do na lobotomiji optužujući ga za sve i svašta. Glupani.

Ja ga ne znam da mu nisu psovali, od Amara do Šehe, Ćulumu dijete, Stanicu majku a sjedi žena na zapadu itd da ne nabrajamo.

Ne sjećam se da su nas igrači zvali "psima" javno, u kameru. Bacali dres, "u afektu", opet javno, normala.

Normala je i kada "uprava" hebe mater Hasanoviću, par tekmi za redom.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2017, 15:20

Uf, kud spomenu Šehu... šta je on sve proživljavao, evo stid me kad se sjetim.
Voli te tvoje Sarajevo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 09 jul 2017, 15:21

Raonffa je napisao/la:Prvenstveno onaj koji nas je nosio zadnjih godinu i po dana sa svojim golovima, i koji nam je donio više od pola miliona maraka u budžet kluba. Ukratko, sve ono što Stevanović nije, i tu sva priča završava.

Lendrić nije psovao i pokazivao khurcine navijačima Želje nego neodgovornim pojedincima, kojih se lično stidim, koji su mu prethodno govorili sve i svašta, toliko da je meni bilo neugodno u njegovo ime. I nek' im je pokazivao khurcine, trebao ih je i našamarati sve do jednog.

Druga stvar, u njegov odnos sa Petrovićem ne ulazim, ako su ga on i Slavko izgladili zašto bih mu ja to zamjerio? Kako je vrijeđao FK Željezničar? Time što je izrevoltiran bacio dres? Igrač će više uvrijediti i mene i klub za koji navijam kad se šetka po terenu i kad ga boli qurac za rezultatom i klubom u tom smislu, puno više nego što će baciti dres u afektu.
koliko golova je dao na mirine asistencije?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 15:21

Ako si mu psovao Neandertalac onda i jesi ker, ja mu vidiš nisam psovao i ne osjećam se prozvanim uopšte.

Šehi su psovali sestru čini mi se, koja je umrla, ili je to bio slučaj sa majkom... Znam da je nešto bilo, fuj :puke:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 jul 2017, 15:26

Raonffa je napisao/la:Ako si mu psovao Neandertalac onda i jesi ker, ja mu vidiš nisam psovao i ne osjećam se prozvanim uopšte.

Šehi su psovali sestru čini mi se, koja je umrla, ili je to bio slučaj sa majkom... Znam da je nešto bilo, fuj :puke:
Nisam care, ja ne psujem i ne dam da se psuje na stadionu tako da se ne mogu osjećati prozvanim.

Jesam ga uhvatio za šiju jednom ono kad se qurčio, cvilio k'o kujica. Bezobrazan tako kao i ti, radi par idiota nazivate navijače kerovima. Normala ti što je dres bacio.

Dijete drago...

"Ne zanima me šta ljudi pričaju. Psi uvijek laju.
Pričaju, ne psuju.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 09 jul 2017, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jul 2017, 15:27

Protiv Sirokog sam svjedok da su mu neka dvojica debila sa istoka psovala sestru i majku ( fuj ),a pri tome nije nista uradio. Jedan blizu mene je odmah nakon " Grbavice" poceo psovati jos spominje Boccacinija,a momak uopste nije bio u prvih 11. Zbog tih psovki je kasnije zamalo tuca izbila. Nazalost, kod nas je to normalno. Psovali su kad smo titule uzimali svima.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 09 jul 2017, 15:30

LjoZee je napisao/la:Protiv Sirokog sam svjedok da su mu neka dvojica debila sa istoka psovala sestru i majku ( fuj ),a pri tome nije nista uradio. Jedan blizu mene je odmah nakon " Grbavice" poceo psovati jos spominje Boccacinija,a momak uopste nije bio u prvih 11. Zbog tih psovki je kasnije zamalo tuca izbila. Nazalost, kod nas je to normalno. Psovali su kad smo titule uzimali svima.
ma, jok, otkud ti to? samo se lendricu psovalo i imao je puno pravo da se pisa po svima redom, navijacima, klubu, treneru... zasluzio je da se njegov dres i broj posalju u mirovinu, dres uokviri i stavi u plavi salon, jer, lendric je najveca legenda kluba.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2017, 15:33

Lendriću hvala na golovima, zalaganju i igrama u našem dresu i to je to. Jbt, pa Bajića nismo ovako dizali kao Lendrića.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jul 2017, 15:38

Lendric je prvu gresku napravio kad je ono izjavio nakon derbija. Tad je klub trebao da reaguje,ali nije. Kasnije je uradio dosta pogresnih poteza. To mu najvise zamjeram i nije mi vise drag kao prije,ali nam je donio 600.000 KM. Njemu hvala za golove i sto nam je pomogao da dodjemo na korak do titule,a kasnije i prodjemo Zetu. I njemu i Miroslavu zelim sve najbolje u karijeri osim ako Miroslav ne ode sad u Zrinjski onda mu zelim da nikad ne zabije gol ili ima neku asistenciju dok je kod njih.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 jul 2017, 15:40

Nego kakvi su ovi navijači Aik-a, jesu mogući "susreti bliske vrste" :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 09 jul 2017, 15:46

Ja sam mu psovo i ****.m ga u usta opet. Jel neki problem?? Ja vise volim volim svakog navijaca na stadionu nego bilo kojeg igraca da budemo jasni. Mi smo ti koji se godnima neviramo na stadionima gdje Zeljo igra. Igraci dodju i prodju a mi smo ti koji ostajemo uz Zelju. Osvajali smo duple krune pa se psovalo i treneru i igracima pa niko nije sa terena psovao navijacima. A njemu se trazi opravdanje zbog 30 golova za Zelju STRASNO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 15:48

Neandertalac je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ako si mu psovao Neandertalac onda i jesi ker, ja mu vidiš nisam psovao i ne osjećam se prozvanim uopšte.

Nisam care, ja ne psujem i ne dam da se psuje na stadionu tako da se ne mogu osjećati prozvanim.

Jesam ga uhvatio za šiju jednom ono kad se qurčio, cvilio k'o kujica. Bezobrazan tako kao i ti, radi par idiota nazivate navijače kerovima. Normala ti što je dres bacio.

Dijete drago...

"Ne zanima me šta ljudi pričaju. Psi uvijek laju.
Pričaju, ne psuju.
Pa pojedince koji ga prozivaju je nazvao kerovima, ne znam zašto se osjećaš prozvanim ako nisi jedan od onih što su mu sasipali sve po spisku?

Mjerilo poštovanja prema klubu, kao što sam već rekao, su mi prije svega partije i ponašanje na terenu, a Lendrić je rijetko kada podbacio tu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jul 2017, 15:50

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 15:51

Virtu4l je napisao/la:Lendriću hvala na golovima, zalaganju i igrama u našem dresu i to je to. Jbt, pa Bajića nismo ovako dizali kao Lendrića.
Ko ga diže?

Lendrića ćemo lakše zamijeniti nego li Bajića ili Adilovića.

Edit: Super što su Odi našli mjesto u klubu, veliki je to gospodin i Željovac :clap: :salut:
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 09 jul 2017, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, Pablo11 i 64 gosta.