NK Zvijezda Gradačac

lovcen16
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la lovcen16 » 13 jan 2016, 11:25

zmaj348 je napisao/la:
moranjak je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Salihovic,Mujic,i Mujkic ce izgleda dobiti odrijesene ruke kod nas.
PS.
Ljudi kakav je ovo pozar bio kod vas na pijaci strahota....
Licno ja sam ostao bez svega dvije radnje izgorile...katastrofa za Gradačac
živa glava drug,kada si bio sposoban te dvije radnje otvoriti valjda ćeš se uspjeti oporaviti..stvarno velika katastrofa za grad...
+1
Ako bog da da te i Zvijezda obraduje na proljece....

Suljo20002
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Suljo20002 » 13 jan 2016, 12:46

Ne znam koliko vam sad Mujic moze biti pojacanje.Nakon povrede lik je totalno grohno.Ako dođe kod vas vjerujem da bi uz dobre pripreme mogao vratiti staru formu ...Sretno Zvijezdi u nastavku sezone :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jan 2016, 15:45

ja se nadam da cemo dovesti gavrica momka koji je klasa za mujica.vidjecemo ovih dana.sa gavricem dudicem ramicem i asanovicem na poziciji napadaca bili bi duplo jaci nego proslu polusezonu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 13 jan 2016, 16:28

Suljo20002 je napisao/la:Ne znam koliko vam sad Mujic moze biti pojacanje.Nakon povrede lik je totalno grohno.Ako dođe kod vas vjerujem da bi uz dobre pripreme mogao vratiti staru formu ...Sretno Zvijezdi u nastavku sezone :)
Mujic bi bio pojačanje za Zvijezdu, nije on zaboravio igrati,po meni igrač koji je u ovoj ligi sposoban napraviti prevagu..

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 13 jan 2016, 20:22

combe je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Zavrseni
Fedja dudic ....davno si trebao obuci zvijezdin dres
Vidovic .....?????vidjet cemo kakav je
Mujic sloboda ...dobro dosao
Ramic sloga ???????
Zavrsen je i momak iz modrice kazu da je veliki kapitalac.....
Brckalic trazi malo vise nego sto smo ocekivali ali nadam se da ce naci kompromis
Cekamo jos
Jocu stokica
Diattu
Moranjkica
I pojavila se nova dvojica stoper celika i gavric novi travnik
Pošto si za Dudića, Vidovića, Ramića rekao tačnu informaciju, kakva je situacija sa Mujićem pošto si pisao da je i to završeno. Ili se u međuvremenu nešto promjenilo???
I znali neko koja su to dva igrača o kojima Hamza govori da se sa njima pregovara?
Ode joco stokic u radnik
A trebalo je da dodje nama....sumnjicav sam po pitanju mujica ne da ga necemo dovesti nego dok nije bilo hamze u gradaccu i nedima tj na odmorima dok su bili bilo je pozitive ova dvojica remete koncepciju .....promasili su i proslo dovodjenje i skautiranje i sada ce......bilo im je spremno da odaberu od sledeci igraca
1.dudic
2.jankovic
3.haurdic
4.diatta
5.mujic
6.moranjkic
7.bocni bratstva mehinovic msm
8.jaranovic
9.handzic olimpic
10.brckalic
11.stokic
12.jazvin
13.stoper capljine ...igrao protiv nas br.13
14.gavric
15.trumic
I trener nekada sarajeva
Ali ali netko je sve pomijesao ......neznam sada stvarno .....nadam se boljem ali ako je netko od ovih svih nabrojanih uvezao kapa dolje ali neko ga opstruira najvjerovatnije zbog toga sto je htjeo novog trenera

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 13 jan 2016, 20:25

I treba love a dali je ima ??????????" Tesko ko u svom sportu i klubovima

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 13 jan 2016, 20:27

A vidovic ma dajte kako to

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 13 jan 2016, 20:29

Jedini trener koga bi volio vidjeti u gradaccu je barbaric bivsi sef sirokog uvjerio sam se koji je to lik......msm volio bi da dodje kad tad mozda nekad

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 jan 2016, 20:46

Sto se tiče Stokića sigurno znam da ne bi u Zvijezdu ni pod razno.Mozda,al za debele pare koje je navodno imao u Zelji.Za njega je ponizno i degradirajuće igrati u Prvoj ligi.Radnik mu sigurno nije ponudio vise nego sto bi mi,al neće on u Prvu ligu...takvi nam manekeni i ucjenjivači ne trebaju.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 13 jan 2016, 21:03

Ja znam da bi dosao ali neide se u trgovinu bez para mislim ako ih imas ponesi .....prije nego je otisao u zelju trazio na ruke 20.000

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 13 jan 2016, 23:18

desetkamarakane je napisao/la:Jedini trener koga bi volio vidjeti u gradaccu je barbaric bivsi sef sirokog uvjerio sam se koji je to lik......msm volio bi da dodje kad tad mozda nekad
Samo jedno pitanje za tebe,a koga bi ti za pomocnika tom novom treneru.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 14 jan 2016, 07:37

desetkamarakane je napisao/la:
combe je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Zavrseni
Fedja dudic ....davno si trebao obuci zvijezdin dres
Vidovic .....?????vidjet cemo kakav je
Mujic sloboda ...dobro dosao
Ramic sloga ???????
Zavrsen je i momak iz modrice kazu da je veliki kapitalac.....
Brckalic trazi malo vise nego sto smo ocekivali ali nadam se da ce naci kompromis
Cekamo jos
Jocu stokica
Diattu
Moranjkica
I pojavila se nova dvojica stoper celika i gavric novi travnik
Pošto si za Dudića, Vidovića, Ramića rekao tačnu informaciju, kakva je situacija sa Mujićem pošto si pisao da je i to završeno. Ili se u međuvremenu nešto promjenilo???
I znali neko koja su to dva igrača o kojima Hamza govori da se sa njima pregovara?
Ode joco stokic u radnik
A trebalo je da dodje nama....sumnjicav sam po pitanju mujica ne da ga necemo dovesti nego dok nije bilo hamze u gradaccu i nedima tj na odmorima dok su bili bilo je pozitive ova dvojica remete koncepciju .....promasili su i proslo dovodjenje i skautiranje i sada ce......bilo im je spremno da odaberu od sledeci igraca
1.dudic
2.jankovic
3.haurdic
4.diatta
5.mujic
6.moranjkic
7.bocni bratstva mehinovic msm
8.jaranovic
9.handzic olimpic
10.brckalic
11.stokic
12.jazvin
13.stoper capljine ...igrao protiv nas br.13
14.gavric
15.trumic
I trener nekada sarajeva
Ali ali netko je sve pomijesao ......neznam sada stvarno .....nadam se boljem ali ako je netko od ovih svih nabrojanih uvezao kapa dolje ali neko ga opstruira najvjerovatnije zbog toga sto je htjeo novog trenera
Nekadašnji trener Sarajeva pretpostavljam da je neko od dvojca(Janjoš, Varešanović). A što se tiče ovih gore što si nabrojao ako su oni pored tih igrača izabrali Vidovića i Ramića onda im stvarno već na početku treba j...ti sve.
Pa tu je bilo igrača za sve pozicije koje na m škripe, lično za vezu Janković ili Handžić. Krila Buba ili mali Jazvin iz Čapljine(jer protiv nas se vidjelo da se dobro snalazi kada se izvlačio na krilo). Napad Dudić, Mujić, Gavrić. Jasko u odbranu.
Samo još da vidimo koga će dovesti od ovih što još trebaju doći. A poznavajući njih, tuga golema.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 14 jan 2016, 08:39

zmajevac je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Jedini trener koga bi volio vidjeti u gradaccu je barbaric bivsi sef sirokog uvjerio sam se koji je to lik......msm volio bi da dodje kad tad mozda nekad
Hahahah ko da se ja pitam ali evo odgovor prvi asistent ivica cvitkusic drugi asistent klopic.....kondicioni trener terzic profesor trenutno ministar ....treneri golmana smajic i tarik halilovic.....zvanicni predstavnik kluba esef jasarevic :thumbup:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 jan 2016, 08:41

zmajevac je napisao/la:
Hahahah ko da se ja pitam ali evo odgovor prvi asistent ivica cvitkusic drugi asistent klopic.....kondicioni trener terzic profesor trenutno ministar ....treneri golmana smajic i tarik halilovic.....zvanicni predstavnik kluba esef jasarevic :thumbup:
Eh tek bi onda najebali.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 14 jan 2016, 09:23

zmajevac je napisao/la:
Da si mi ti zdrav i ziv,al sto ti izdiktira postavu il se salis il nemislis dobro Zvijezdi.Mene si nasmijo do suza :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 jan 2016, 13:45

kako je lijepo vidjet radnik iz bijeljine se zahvalio trojici a doveo pet provjerenih igraca i sve ih predstavio na presici.jako ozbiljno od jednog prosjecnog kluba.mnogi bi mogli da nauce kako se to radi yebem ti sve vidovice ramice kurce palce,pa ko je taj dusman ko nam podvaljuje te igrace pa sta koji klinac dovodite 6-7 igraca mo9glo se dovesti 4 i uz ostale bili bi sigurno jaci
ramic je doveden kao zamjena dudicu i asanovicu a vidovic dordevicu.sad slijedi jedno dva stopera i dva beka i mozemo u premijer pizdu materinu

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 14 jan 2016, 14:12

astra1922 je napisao/la:kako je lijepo vidjet radnik iz bijeljine se zahvalio trojici a doveo pet provjerenih igraca i sve ih predstavio na presici.jako ozbiljno od jednog prosjecnog kluba.mnogi bi mogli da nauce kako se to radi yebem ti sve vidovice ramice kurce palce,pa ko je taj dusman ko nam podvaljuje te igrace pa sta koji klinac dovodite 6-7 igraca mo9glo se dovesti 4 i uz ostale bili bi sigurno jaci
ramic je doveden kao zamjena dudicu i asanovicu a vidovic dordevicu.sad slijedi jedno dva stopera i dva beka i mozemo u premijer pizdu materinu
Jest druže Radnik je jedan prosječan kluba ali zato ima iznad prosječnog sportskog direktora Mladena Krstajića. I ubodoše pojačanje koje smo mi spominjali Jankovića. Mi i naši iz uprave drug očigledno gledamo stvari drugim očima. Na koju god poziciju vidiš da nam fali igrač oni dovedu goreg nego što je bio.
Samo lud ne može gledati Zvijezdu i ne vidjeti šta joj fali.Napadač al baš napadač a ne neka ojebina(to su valjda završili sa Dudićem). Najmanje jedan kvalitetan krilni igrač po mogućnosti i dva jer smo ostali samo na Đurđeviću. I brate jedna klasična desetka, jer Mišan nije taj kvalitet a Sava koliko god se trudio nije on to. Čak mislim da bi uz jednu klasičnu desetku Sava još više došao do izražaja. Znači evo šta nam trenutno fali ali da bude klasa.
Hinović(Brkić)
Čolić(Hasić)________Šerba(Mornar,Zvonić)________Pejić(Mornar, Zvonić?)_________ Lazo(Pejić)

Islamagić(Faćić, Zvonić?)__________Savić

(10???, Mišan))

Đurđević_______________________________????(Isanović)

Dudić(Asanović)

Sad formacija ne mora da bude ovakava ali su to te pozicije koje škripe. Ovo ko iole prati fudbal i Zvijezdu zna da tako stvari stoje.I oni nama na sve to dovedu Ramića i Vidovića. Je..o me tata ko je tu lud????

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 jan 2016, 14:27

ma nama skripi u napadu a mi dovodimo dva igraca koja nisu za citave svoje karijere zajedno dali 10 golova.svaka njima cast ali nama ako hocemo u premijer ligu trebaju dobri iskusni igraci koji ce odmah uletjeti u prvu postavu i donijeti prevagu a ako budemo ramice i vidovice cekali kao sto smo cekali basica pirica pavica misana onda od nas nema nista.

mi imamo hinovica pejica lazarevica zvonica savica colica islamagica dordevica i na ovo dudica znaci treba jos dva ekstra pojacanja a ostalo mogu krpiti isanovic mornar hasic faca doljancic

upravo nemamo kada cekati da se neki igraci koji nisu imali u zadnje dvije godine nikakve minutaze uigraju i proigraju,zato otvorite oci i dovedite dva klasna igraca i akobogda idemo svi zajedno na prvo mjesto

Nova sezona nova nafaka

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 14 jan 2016, 14:32

Kad smo vec kod napadaca, Stojanov je bio jedan od boljih napadaca koji su igrali za nas zadnjih par sezona, ali eto on ne pase, ja bi ga sutra vratio u Zvijezdu, jer sigurno je bolji od svih nabrojanih, al...U Zvijezdu ko god je doso prvo je gledo sebe, pa tek onda ostalo, tako je i ovaj put nazalost

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 14 jan 2016, 21:15

Kakva je ovo kombinacija adnan zahirovic na meti.....bivsi zmaj

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.