FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Neymar11 jeste on dobar igrac ali ako ce nas zavlaciti odma ga prekriziti.
Vukota se bas nudi ko neka mlada prvu noc.
Vukota se bas nudi ko neka mlada prvu noc.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja ti kažem kakva je situacija,Sarajevo je bilo baš zapelo za njega a on ih zavlačio,čekao da mu se aktivira klauzula o većoj plati u Slobodi i sad ostalima pumpa cijenu oko plate. Već je odbio 5.000 eura od Sarajeva, što znači da mu treba dati više, te pare je bolje bilo dati Stevanoviću, jer čim on forsira priču o ostanku u Slobodi znači da nije dobar s glavom,pa je upitno sta bi mi dobili nekom njegovom prodajom za godinu-dvije.
Ja bih volio vidjeti kod nas Besirovica iz Radnika. Nasi su ga zvali,ali zeli ici vani.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na koliko su prijavljeni ti igrači? Ako je prijavljen na kompletnu cifru, to je oko 215000 KM samo za platu. Naravno, nije ni jedan prijavljen na sve vjerovatno, ali opet ne može igrat za 10k a biti prijavljen na minimalac od 400 KM.Blueboy1 je napisao/la:Što se tiče Ordagića, njemu je 27.06. aktivirana klauzula po kojoj u narednoj sezoni ima platu u Slobodi od 10.000 KM. Mi bi mu morali dati barem toliko i platiti 50.000 KM obeštećenja Slobodi, što znači da nas za godinu dana on košta 170.000 KM. Nema igrača u našoj ligi za kojeg se isplati dati toliki novac za godinu dana.
TŽV!
Daj ba ne perite raju s glupostim. Bas vi znate kakav ugovor ima Ordagic.
Malo ba ozbiljnosti, cita ovaj forum dosta raje jos ce neko povjerovati.
Malo ba ozbiljnosti, cita ovaj forum dosta raje jos ce neko povjerovati.
Možda se klauzula odnosi na bruto platu, što bi značilo da dobije na ruke nekih 6000 KM, što malo realnija cifra.
TŽV!
Ma kakve ba klauzele kakve gluposti. Decko ima odstetnu vrijednost koju trazi Sloboda, ko to ispuni i njegovu platu moze da ide. Kakve klauzule kakve gluposti...
Katana lupas ko maksim po diviziji, ima decko klauzulu u ugovoru da moze ici za 25 hiljada eura, kakva odstetna vrijednost koju trazi sloboda
, sloboda se pita kolko i ja gdje ce nastavit karijeru

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Uozbiljite se ba..
za klauzulu je istina imo je u slobodi 8 milja platu znaci mi bi morali dati 10 .. Stose Mire tice nemojte samo zapocinjati sa temom nije htio da produzi i menadzer mu stavit tacku na tu pricu vise treba.. Ordaga ce za 4 mj bit bezplatan igrac a ti mislis da slobodi nije u interesu da uzme od nas 50 milja sve ono sto prica Mujkanovic je kontra navijaca , sam ga on tjera da dodje u zelju navodno mu reko da je u zelji mu najbolje al hajd vidjecemo, nego jel odmah se dobija kes od francuza iliBlueboy1 je napisao/la:Ja ti kažem kakva je situacija,Sarajevo je bilo baš zapelo za njega a on ih zavlačio,čekao da mu se aktivira klauzula o većoj plati u Slobodi i sad ostalima pumpa cijenu oko plate. Već je odbio 5.000 eura od Sarajeva, što znači da mu treba dati više, te pare je bolje bilo dati Stevanoviću, jer čim on forsira priču o ostanku u Slobodi znači da nije dobar s glavom,pa je upitno sta bi mi dobili nekom njegovom prodajom za godinu-dvije.
Edit.. Zapelo je izgleda oko plate stose tice nekog dog sa Amerom ,, samo ga ne treba molit oce nece koga ****
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 11 jul 2017, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Tip se registrovao da kritikuje sve redom i trola 24/7.
Zasluzio je ban.
Zasluzio je ban.
Mislim da je vrijeme da se aldin ponovo ukloni, ponovo je počeo divljati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne kontam ovu bolest ali nikakoVirtu4l je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se aldin ponovo ukloni, ponovo je počeo divljati.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Banovan. Hvala AcoNeandertalac je napisao/la:Ne kontam ovu bolest ali nikako

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
NEartikulisane krikove pustas grinču. Hajde o.dje.baus s teme ti samo citiras forumase i glupiras se. Mentalno je..ben si ostao.
aldin ili mu rođak neki vona bi menađercic, njemu neko reko za kapidzica
aldin ili mu rođak neki vona bi menađercic, njemu neko reko za kapidzica

Katana je napisao/la:Znam za ovog Kapidzica preko nekih ljudi. Jako dobar igrac, bio bi dobra zamjena za Lendrica, samo cisto sumnjam da mi njega mozemo platiti. Daj Boze da moze..
- Neandertalac
- Kontakt:
Nego kontam, ako smo se u Projiča mogli uvaliti lovu, možda bi mogli pokušati i sa Ordagićem. Doduše ovaj drugi traži baš dobru platu.Virtu4l je napisao/la:Banovan. Hvala AcoNeandertalac je napisao/la:Ne kontam ovu bolest ali nikako
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Projić je izgleda bio nužno zlo, ali hajde da ga vidimo, pa ćemo ga pljuvatiNeandertalac je napisao/la:Nego kontam, ako smo se u Projiča mogli uvaliti lovu, možda bi mogli pokušati i sa Ordagićem. Doduše ovaj drugi traži baš dobru platu.

Ordagu bih volio samo da pokažemo mišiće ostaloj nejači u ligi, da crknu ovi sa crvenim dresovima, i jedni i drugi

edit: i treći, i oni su danas predstavili neke crvene dresove
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Još samo Amar Osim pa da kmeče. Par godinaVirtu4l je napisao/la:Projić je izgleda bio nužno zlo, ali hajde da ga vidimo, pa ćemo ga pljuvatiNeandertalac je napisao/la:Nego kontam, ako smo se u Projiča mogli uvaliti lovu, možda bi mogli pokušati i sa Ordagićem. Doduše ovaj drugi traži baš dobru platu.![]()
Ordagu bih volio samo da pokažemo mišiće ostaloj nejači u ligi, da crknu ovi sa crvenim dresovima, i jedni i drugi

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kazu da je zapelo oko Amerove plate ako je za nas malo 8 milja il 10 onda **** ih.. Ma neka Dulju zaganjaju hahahaVirtu4l je napisao/la:Projić je izgleda bio nužno zlo, ali hajde da ga vidimo, pa ćemo ga pljuvatiNeandertalac je napisao/la:Nego kontam, ako smo se u Projiča mogli uvaliti lovu, možda bi mogli pokušati i sa Ordagićem. Doduše ovaj drugi traži baš dobru platu.![]()

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
To su ti A.O. inicijaliNeandertalac je napisao/la:Još samo Amar Osim pa da kmeče. Par godina

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.