U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Najljepsi stadion na kojem sam bio, ko ide u Istanbul nek proseta od Dolmabahcea do Taksima prolazi se uz stadion i posto je uzbrdica na vrhu vidis unutrasnjost stadiona.
Zadnja izmjena: Wandelanoite, dana/u 14 jul 2020, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kad citam ovaj intervju od Stacevica ovaj ce samo gurati domace igrace
"Tu su Demirović, Mustedanagić, Danilović, Šerbečić, Kovačević, oni su kičma mlade reprezentacije. Već su se etablirali kao budući nosioci seniorskog nogometa u Bosni i Hercegovini. Imaju sadašnjost, ali sigurno i budućnost i to ne u našoj Premijer ligi, nego u evropskom nogometu".
3 od 5 not bad
"Ova 22 igrača koja su pozvana, a smatram da smo izabrali najbolje, pokazali su da BiH ima kvalitetne igrače. Imam ideju da podstaknem klubove da podrže naše mlade igrače jer postoji činjenica da je prvo mjesto osvojila ekipa koja je u broju minuta sa 36% podržala mlade igrače, a to je ekipa Sarajeva. A drugi primjer je ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja koja je sa 56% posto minuta podržala mlade igrača, a ostali su u ligi. Znači zadovoljeni su i uslov da budete prvaci, ali i da ostanete u ligi. Ima kvaliteta, te mislim da se klubovi bez straha mogu upustiti u to da šansu daju našim mladim nogometašima".
sve ostalo : https://sportsport.ba/fudbal/starcevic- ... icu/368534

"Tu su Demirović, Mustedanagić, Danilović, Šerbečić, Kovačević, oni su kičma mlade reprezentacije. Već su se etablirali kao budući nosioci seniorskog nogometa u Bosni i Hercegovini. Imaju sadašnjost, ali sigurno i budućnost i to ne u našoj Premijer ligi, nego u evropskom nogometu".
3 od 5 not bad
"Ova 22 igrača koja su pozvana, a smatram da smo izabrali najbolje, pokazali su da BiH ima kvalitetne igrače. Imam ideju da podstaknem klubove da podrže naše mlade igrače jer postoji činjenica da je prvo mjesto osvojila ekipa koja je u broju minuta sa 36% podržala mlade igrače, a to je ekipa Sarajeva. A drugi primjer je ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja koja je sa 56% posto minuta podržala mlade igrača, a ostali su u ligi. Znači zadovoljeni su i uslov da budete prvaci, ali i da ostanete u ligi. Ima kvaliteta, te mislim da se klubovi bez straha mogu upustiti u to da šansu daju našim mladim nogometašima".
Vidilo na kakve grane je guranje domaci igraca dovelo A-reprezentaciju. Do toga da ti je pobjeda protiv Sjeverne Irske premija... Zivio menadjerski lobi i nacionalni kljuc. 

@igrajlopte 🐦
Nardin Mulahusejnović novi igrac Kopera.

Nadam se da je ovo i kraj njegove reprezentativne karijere.
-
- Kontakt:
Ajde valjda će uspjeti tog Danilovića negdje prodati,mora se ipak selektorska pozicija opravdatiZukanovic je napisao/la: ↑14 jul 2020, 12:26Kad citam ovaj intervju od Stacevica ovaj ce samo gurati domace igrace![]()
3 od 5 not bad

Kad se samo sjetim kako se ocajnicki gurao kroz medije dok je igrao i u onoj prciji od entitetske lige. On i Trkulja tada, koji je btw bez kluba vec pola godine. Velemajstor Marinovic ih stavljao stalno u prvu postavu, mediji najavljivali transfer od Zvezde do Firence malte ne. 2 godine kasnije i dalje u toj istoj vukoyebini. Nemam nista protiv igraca kao takvog vec nacina na koji se gura taj menadzerski lobi zbog sitne sice. I na kraju dodjemo dotle gdje smo danas da smo reprezentacija u rangu Albanije i Sjeverne Irske.
Onaj otpad Kovacevic u fenjerasu Poljske pocinje utakmice A-reprezentacije a Hadzikadunic i Ahmedhodzic kao nemaju mijesto. Ma GTFO.. Pun mi je qurac svega. A koliki je levat pokazuje i cinjeninca da i njega su prodavali od istoka do zapada i na kraju dan danas clan te iste yebene Korone. On je samo primjer jedan od mnogi.. Isto vazi i za Bajica i slicnih koji se guraju a Konya ce im biti vrhunac karijere. I tako dalje, i tako dalje.
Onaj otpad Kovacevic u fenjerasu Poljske pocinje utakmice A-reprezentacije a Hadzikadunic i Ahmedhodzic kao nemaju mijesto. Ma GTFO.. Pun mi je qurac svega. A koliki je levat pokazuje i cinjeninca da i njega su prodavali od istoka do zapada i na kraju dan danas clan te iste yebene Korone. On je samo primjer jedan od mnogi.. Isto vazi i za Bajica i slicnih koji se guraju a Konya ce im biti vrhunac karijere. I tako dalje, i tako dalje.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 14 jul 2020, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Stani, je li ovo Starčević rekao da Danilović može biti novi Pjanić?

Pricaju oni mnogo. Nismo mi bosanci, odnosno balkanci skloni tome da mlatimo praznu slamu. Vec sada Kovacevic je Thibo, Serbecic Vidic, itd. Pa sto nebi onda Vladan bio Pjanic. Demirovica cemo nazvat novim Ibisevicem haj.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ode repka u tri pasje. 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jel neko zna situaciju sa onim Stefanom kovačom iz Čukaričkog?
Htio je promijeniti našu reprezentaciju za srpsku U21, ali je nešto zayebo s papirima i ne može.
Standardan i jedan od najboljih igrača pristojne ekipe, '99. godište.
Reklo bi se najbolji igrač tog godišta na kog možemo računati (barem formalno).
Htio je promijeniti našu reprezentaciju za srpsku U21, ali je nešto zayebo s papirima i ne može.
Standardan i jedan od najboljih igrača pristojne ekipe, '99. godište.
Reklo bi se najbolji igrač tog godišta na kog možemo računati (barem formalno).
- feniksptica
- Kontakt:
Jos jedan igrac porijeklom iz BiH potpiso za Mattersburg, igro do sad za njihov drugi tim 21 godina, nek je na radaru.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
@igrajlopte 🐦
Da mu vladika kacevanda nije stari? Jel vi hocete da nam mlade igrace siluje na poluvremenu i prije utakmice...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.