U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
"Tu su Demirović, Mustedanagić, Danilović, Šerbečić, Kovačević, oni su kičma mlade reprezentacije. Već su se etablirali kao budući nosioci seniorskog nogometa u Bosni i Hercegovini. Imaju sadašnjost, ali sigurno i budućnost i to ne u našoj Premijer ligi, nego u evropskom nogometu".
3 od 5 not bad
"Ova 22 igrača koja su pozvana, a smatram da smo izabrali najbolje, pokazali su da BiH ima kvalitetne igrače. Imam ideju da podstaknem klubove da podrže naše mlade igrače jer postoji činjenica da je prvo mjesto osvojila ekipa koja je u broju minuta sa 36% podržala mlade igrače, a to je ekipa Sarajeva. A drugi primjer je ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja koja je sa 56% posto minuta podržala mlade igrača, a ostali su u ligi. Znači zadovoljeni su i uslov da budete prvaci, ali i da ostanete u ligi. Ima kvaliteta, te mislim da se klubovi bez straha mogu upustiti u to da šansu daju našim mladim nogometašima".
sve ostalo : https://sportsport.ba/fudbal/starcevic- ... icu/368534

-
michplatini
- Kontakt:
Ajde valjda će uspjeti tog Danilovića negdje prodati,mora se ipak selektorska pozicija opravdatiZukanovic je napisao/la: ↑14 jul 2020, 12:26Kad citam ovaj intervju od Stacevica ovaj ce samo gurati domace igrace![]()
"Tu su Demirović, Mustedanagić, Danilović, Šerbečić, Kovačević, oni su kičma mlade reprezentacije. Već su se etablirali kao budući nosioci seniorskog nogometa u Bosni i Hercegovini. Imaju sadašnjost, ali sigurno i budućnost i to ne u našoj Premijer ligi, nego u evropskom nogometu".
3 od 5 not bad
"Ova 22 igrača koja su pozvana, a smatram da smo izabrali najbolje, pokazali su da BiH ima kvalitetne igrače. Imam ideju da podstaknem klubove da podrže naše mlade igrače jer postoji činjenica da je prvo mjesto osvojila ekipa koja je u broju minuta sa 36% podržala mlade igrače, a to je ekipa Sarajeva. A drugi primjer je ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja koja je sa 56% posto minuta podržala mlade igrača, a ostali su u ligi. Znači zadovoljeni su i uslov da budete prvaci, ali i da ostanete u ligi. Ima kvaliteta, te mislim da se klubovi bez straha mogu upustiti u to da šansu daju našim mladim nogometašima".
sve ostalo : https://sportsport.ba/fudbal/starcevic- ... icu/368534
Onaj otpad Kovacevic u fenjerasu Poljske pocinje utakmice A-reprezentacije a Hadzikadunic i Ahmedhodzic kao nemaju mijesto. Ma GTFO.. Pun mi je qurac svega. A koliki je levat pokazuje i cinjeninca da i njega su prodavali od istoka do zapada i na kraju dan danas clan te iste yebene Korone. On je samo primjer jedan od mnogi.. Isto vazi i za Bajica i slicnih koji se guraju a Konya ce im biti vrhunac karijere. I tako dalje, i tako dalje.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Htio je promijeniti našu reprezentaciju za srpsku U21, ali je nešto zayebo s papirima i ne može.
Standardan i jedan od najboljih igrača pristojne ekipe, '99. godište.
Reklo bi se najbolji igrač tog godišta na kog možemo računati (barem formalno).
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, AA23, adrenaline323, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, ArtemisFowl, AzRimiRzA, Barcod, bavariapivo, Bordo10, Bosanac90, COYGBiH, darker10, dime, eaglebvb09, Edincapitano, edvaE2, enobarca, feniksptica, FerdinandF, forgempp, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, Hajdeee, haris004, HariTz, hm59, HordasFks, Hrammm1921, IgmanskiVukovi, invincible1921, James1987, jasmin10, Jegres, jurisicduska, karajlo, kolezeljovac, Konzerva, Ledara, legendarnadruga, leo1946, linethreader, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, mercurial, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, MostarNeretva, MrPink, NazorUso, Pitar6785, Posejdon, rishovski, safun79, sagitarius, samirr, SanaBosna, Scholl, signalidunapark, Skojevska, soccerfan, SoloControTutti, StevieG8, TefalTava, torbica, unavita, Vaya, Wolffire, zastitaIdentiteta, zgembo89, zikerrz21 i 860 gostiju.