Cini ti se,mnogi pljujemo po Novakovicu a meni je on dobar igrac,jedina mana sto je sporuNbx je napisao/la:Na šta smo mi spali, kad bi nama sad Tatko došao ko Maldini yebote. Srčanost i požrtvovanost su mu vazda na maksu bili, al realno tanak igrač. Sad bi mog'o našem rosteru držat akademska predavanja o odbrambenim postulatima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Brate, nemoj da se lažemo, ako malo pratiš detalje fudbalske, Novakovic em se.kriminalno postavlja, em se.kriminalno kreće i na.kraju jos i spor. Na zemlji 1 na 1 80% igrača ga preleti.zagor1987 je napisao/la:Cini ti se,mnogi pljujemo po Novakovicu a meni je on dobar igrac,jedina mana sto je sporuNbx je napisao/la:Na šta smo mi spali, kad bi nama sad Tatko došao ko Maldini yebote. Srčanost i požrtvovanost su mu vazda na maksu bili, al realno tanak igrač. Sad bi mog'o našem rosteru držat akademska predavanja o odbrambenim postulatima.
Jedino sto ima skok jak... Ostalo je uzas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sabahajrulla, dali jutros pada u seheru. Dali ce biti utakmica.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Druže trenutno je snježna mećava. Nek je Bog na pomoći toj omladini koja čisti. Ako ovako nastavi, bi'će ona "metar očistimo, dva napada".fks74 je napisao/la:Sabahajrulla, dali jutros pada u seheru. Dali ce biti utakmica.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pada buraz al nista specijalno, ako budu htjeli da srede teren mogu ga za sat vremena srediti, a to sto travnjak los je druga prica, bit ce los i na proljece ako ga odgodefks74 je napisao/la:Sabahajrulla, dali jutros pada u seheru. Dali ce biti utakmica.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Po ovoj prognozi trebalo bi prestat padat oko 10 sasvim dovoljno vremena da ga ociste i Spreme za Krleta i Ahmetaskoroalen je napisao/la:Druže trenutno je snježna mećava. Nek je Bog na pomoći toj omladini koja čisti. Ako ovako nastavi, bi'će ona "metar očistimo, dva napada".fks74 je napisao/la:Sabahajrulla, dali jutros pada u seheru. Dali ce biti utakmica.
Nije baš da nije ništa specijalno, dobro ovo sipa jaraneInijesta je napisao/la:Pada buraz al nista specijalno, ako budu htjeli da srede teren mogu ga za sat vremena srediti, a to sto travnjak los je druga prica, bit ce los i na proljece ako ga odgodefks74 je napisao/la:Sabahajrulla, dali jutros pada u seheru. Dali ce biti utakmica.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Al kako bih volio da ga Krle uvali, da utiša seljačine.Inijesta je napisao/la:Po ovoj prognozi trebalo bi prestat padat oko 10 sasvim dovoljno vremena da ga ociste i Spreme za Krleta i Ahmetaskoroalen je napisao/la:Druže trenutno je snježna mećava. Nek je Bog na pomoći toj omladini koja čisti. Ako ovako nastavi, bi'će ona "metar očistimo, dva napada".fks74 je napisao/la:Sabahajrulla, dali jutros pada u seheru. Dali ce biti utakmica.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk[/quote]
Po ovoj prognozi trebalo bi prestat padat oko 10 sasvim dovoljno vremena da ga ociste i Spreme za Krleta i Ahmeta
[/quote]Al kako bih volio da ga Krle uvali, da utiša seljačine.
A ne znam meni se cini da je manji intenzitet nego juce
Ne zna plavi papak za zdravu zajebanciju, ono bi da lomi nesto, znas i sam kad je murija Hz udarala papci uzivaju , zato kad im ga Krle zabije otici ce pred jug da proslavi
Po ovoj prognozi trebalo bi prestat padat oko 10 sasvim dovoljno vremena da ga ociste i Spreme za Krleta i Ahmeta
A ne znam meni se cini da je manji intenzitet nego juce
Ne zna plavi papak za zdravu zajebanciju, ono bi da lomi nesto, znas i sam kad je murija Hz udarala papci uzivaju , zato kad im ga Krle zabije otici ce pred jug da proslavi
@Inijesta kako onda misteriozno nestade transparent "Sloboda navijačima". Ja mislio Forsi im ušli na jug. Sad ga ima, sad ga nema. A stoka pjeva gazi pitare. Al' kad su oni znali za kodeks. 
njihov mentalitet na nivou robijasa i fukara tako da sve mozes ocekivatskoroalen je napisao/la:@Inijesta kako onda misteriozno nestade transparent "Sloboda navijačima". Ja mislio Forsi im ušli na jug. Sad ga ima, sad ga nema. A stoka pjeva gazi pitare. Al' kad su oni znali za kodeks.
Posto vjerujem da ce se igrati utakmica danas, poklanjam kartu za sjever prvom ko se javi na pp.
Eee da su nam kakve m..onje u savezu, da ako ne bude teren spreman da odmah registruju 0:3. Međutim znamo da od tog nema ništa.
Najveću krivicu snosi onaj ko je uticao i odredio da se utakmica igra u nedjelju a cijelu sedmicu najavljuju snijeg.
Najveću krivicu snosi onaj ko je uticao i odredio da se utakmica igra u nedjelju a cijelu sedmicu najavljuju snijeg.
I ja mislim da ce klosari samo zamazat oci da su nesto radili a na sve nacine ce pokusati da sw ne odigrarevolt je napisao/la:Posto vjerujem da ce se igrati utakmica danas, poklanjam kartu za sjever prvom ko se javi na pp.
Ako cemo realno i juce je bilo osnove za 0:3,ali znamo kakve su njihove relacije sa savezom.
I ja mislim da nema nista od tekme,malo ce zamazati oci da su nesta radili ali da nije bilo moguce osposobiti teren i ovi ce im to uvaziti.
Trebalo je ovo postaviti na kladaru: igra se/odgoda/0:3
I ja mislim da nema nista od tekme,malo ce zamazati oci da su nesta radili ali da nije bilo moguce osposobiti teren i ovi ce im to uvaziti.
Trebalo je ovo postaviti na kladaru: igra se/odgoda/0:3
Od 0:3 nema nista to je sigurno. Ne bi me cudilo da se igra iako je ovo meni sve za odgode. Prvo sto nece imati nikakve veze sa fudbalom. Drugo sto u takvim uslovima voda ide na mlin njima i njihovom stilu igre, izbij, na silu, udaranje po nogama itd, trece povrede nam ne trebaju, cetvrto sto sam siguran a vjerujem i njihova uprava to zna, da nas po dobrom terenu ne mogu pobijediti nema sile. Tako da iz svih ovih razloga vjerujem da ce se igrati, jer njima vise odgovara.
Kao sto rekoh. Sad nek nam je Bog na pomoci.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koliko sam cuo u 10 ce obici teren i vidjeti hoce li se igrati. A onda opet u 13h neposredno prije meca ce sudija obici teren, mislim da se 99% igra. 3 naredna sata ce se teren intenzivno spremati, bit ce potpuno cist u to nema sumnje, i sad je vecinom ociscen
Sto se tice fudbala danas, sve cemo gledati, samo to necemo
Sto se tice fudbala danas, sve cemo gledati, samo to necemo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Igra se
Najbitnije je da se niko ne povrijedi.
Najbitnije je da se niko ne povrijedi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.