Pogledaj sadaSlevinKelevra je napisao/la:Oprosteno ti jeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Mali kiksAli nisam mogao propustiti da ne udje u arhivu

Pogledaj sadaSlevinKelevra je napisao/la:Oprosteno ti jeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pogledaj sadaSlevinKelevra je napisao/la:Oprosteno ti jeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Ako podrzis Dinu onako kako sam ti rekao, znas za sta, onda mozda nesto organizujemo na temi.samirr je napisao/la:Joker organizuj pracenje finala kupa na vašem forumu.
Majkl ce da ga podrzi jel ok ?joker90 je napisao/la:Ako podrzis Dinu onako kako sam ti rekao, znas za sta, onda mozda nesto organizujemo na temi.samirr je napisao/la:Joker organizuj pracenje finala kupa na vašem forumu.
On ne prestaje sa tim nacinom podrske od kako se pojavio. I de ne spominji ga u ove kasne sate zivota ti!samirr je napisao/la:Majkl ce da ga podrzi jel ok ?joker90 je napisao/la:Ako podrzis Dinu onako kako sam ti rekao, znas za sta, onda mozda nesto organizujemo na temi.samirr je napisao/la:Joker organizuj pracenje finala kupa na vašem forumu.
Jel navijas za Slobodu u finalu !?joker90 je napisao/la:On ne prestaje sa tim nacinom podrske od kako se pojavio. I de ne spominji ga u ove kasne sate zivota ti!samirr je napisao/la:
Majkl ce da ga podrzi jel ok ?
Ja samo za Sarajevo navijam, svejedno mi je ko ce u finalu pobjediti.samirr je napisao/la:Jel navijas za Slobodu u finalu !?joker90 je napisao/la:On ne prestaje sa tim nacinom podrske od kako se pojavio. I de ne spominji ga u ove kasne sate zivota ti!samirr je napisao/la:
Majkl ce da ga podrzi jel ok ?
Castim te europskom crnkinjom ako budes dobarjoker90 je napisao/la:Nego Same moj vrli prijatelju, sta su ovo vec vasi forumasi poceli stavljati neke evropa liga avatare? Bas se vidi da je to vama dozivljaj i nesto novo, nesto nesvakidasnje.
Za dvije sedmice ce stavljati Pehar kupa BiH !joker90 je napisao/la:Nego Same moj vrli prijatelju, sta su ovo vec vasi forumasi poceli stavljati neke evropa liga avatare? Bas se vidi da je to vama dozivljaj i nesto novo, nesto nesvakidasnje.
Ako Bog da Same, puno bi vala bilo i da u 8-9 finalu vaseg kluba, opet budete ispenetrirani. Ali zajeban je Radnik, previse se vjeruje kod vas Husrefu.samirr je napisao/la:Za dvije sedmice ce stavljati Pehar kupa BiH !joker90 je napisao/la:Nego Same moj vrli prijatelju, sta su ovo vec vasi forumasi poceli stavljati neke evropa liga avatare? Bas se vidi da je to vama dozivljaj i nesto novo, nesto nesvakidasnje.
Pisao je gazda da se previše vjeruje Ješicu znamo kako je završio pisao sam i za Mulalica da se i njemu vjeruje puno znamo kako je završio, pisao sam i za Hurtica - cekam njegov rasplet. Husref je trenutno top 3 trenera naše lige !joker90 je napisao/la:Ako Bog da Same, puno bi vala bilo i da u 8-9 finalu vaseg kluba, opet budete ispenetrirani. Ali zajeban je Radnik, previse se vjeruje kod vas Husrefu.samirr je napisao/la:Za dvije sedmice ce stavljati Pehar kupa BiH !joker90 je napisao/la:Nego Same moj vrli prijatelju, sta su ovo vec vasi forumasi poceli stavljati neke evropa liga avatare? Bas se vidi da je to vama dozivljaj i nesto novo, nesto nesvakidasnje.
Za Hurtica se zna, vodi jos protiv Olimpica i to bi bilo to. Ma salim se ja malo za Husrefa, zna se njegov kvalitet. Samo se nadam da ce u finalu nekako uciniti da vasi igraci zaborave da nikad nisu osvojili nista i da imaju 7-8 penetracija u finalima. Mora im reci nesto tipa, momci zaboravite sve sto se desavalo prije mog dolaska u Slobodu, svakako nema tu nista vrijedno pomena, skoncetrisite se na ovo danas i na sve sto sam usadio u vas.samirr je napisao/la: Pisao je gazda da se previše vjeruje Ješicu znamo kako je završio pisao sam i za Mulalica da se i njemu vjeruje puno znamo kako je završio, pisao sam i za Hurtica - cekam njegov rasplet. Husref je trenutno top 3 trenera naše lige !
Naš je kup. Sve ostalo je historija !joker90 je napisao/la:Za Hurtica se zna, vodi jos protiv Olimpica i to bi bilo to. Ma salim se ja malo za Husrefa, zna se njegov kvalitet. Samo se nadam da ce u finalu nekako uciniti da vasi igraci zaborave da nikad nisu osvojili nista i da imaju 7-8 penetracija u finalima. Mora im reci nesto tipa, momci zaboravite sve sto se desavalo prije mog dolaska u Slobodu, svakako nema tu nista vrijedno pomena, skoncetrisite se na ovo danas i na sve sto sam usadio u vas.samirr je napisao/la: Pisao je gazda da se previše vjeruje Ješicu znamo kako je završio pisao sam i za Mulalica da se i njemu vjeruje puno znamo kako je završio, pisao sam i za Hurtica - cekam njegov rasplet. Husref je trenutno top 3 trenera naše lige !
Lakoste je napisao/la:Samo jednu zelju sada imam ja, da Radnik **** kozojebaaaaaa
Uzajamno jeVirtu4l je napisao/la:Yebes ti sve ovo, kad ne mogu ko covjek uzivati u ovom debaklu pitara
Lakoste je napisao/la:Samo jednu zelju sada imam ja, da Radnik **** kozojebaaaaaa