bordospartanac je napisao/la:Nabijem na **** sve one koje su uz danasnjeg trenera.
Idi mu se na guzi.
Prozivanja direktna ili kakva god za sebe ostavite.
Prije pola godine sam rekao da on i prethodni trener polahko prolaze a dao sam sansu da mu mogu vjerovati i to iz ljubavi po ko zna koji put do sada i to beskonacnu.
Mozemo nije problem da ispitamo ko sta zna o fudbalu ili ti tom sokeru djecije price. Ja godinama pratim pjetlice pa gore kisa snijeg nebitno.
Ja nisam ovdje da bih drugima dokazivao nesto znam gdje sam do sada svih ovih godina bio dok neki nisu bili u planu da se rode, kada je ovaj smetljarski klub od danas u pitanju.
Klub koji je pun licemjera lazova narkomana komunjara pa prodanih dusa iz sistema u sistem itd.
Prije pola godine pitam dragog prijatelja koji je malo reci mrtvi pitar malo je reci kojem su mnogi treneri donosili karte da ide na utakmicu sto govori kakav je zaljubljenik kluba, daj ba ne zezaj me sto ne ides na utakmicu kaze nikada vise rahmeta mi.
Sada i ja kazem pridruzujem ti se nikada vise i bice nas akobogda takvih valjat ce iole zdravlja sacuvati sto ga covjek ima.
Sta ti pratis smradu jedan, idi zapali se negdje...
Razumijem frustracije al vrijedjat radi toga sve oko sebe moze samo g*vno od covjeka, tolike si godine sprco u guz*cu a ponasas se ko balavac, dobar si primjer navijaca nema dalje...
Da te pitam, jesul te puskama tjerali da pratis klub ? Zasto nama pricas o tom "mrtvom" "velikom" pitaru kojeg vise na zanima FK Sarajevo ? Meni to nema logike sekunde jedne. Vi ste "veliki i naj" al ne zelite da gledate ono sto volite, pa sta ovi svi ljudi rade na forumu ? Dolaze da citaju kako si ti "veliki", da im ti kazes kako su budale zato sto I dalje prate, gledaju... Pogledaj Husrefa, onog kojeg si dobro izvrijedjao "veliki" pitaru i uporedi se sa njim. On je taj koji bi dao i zivot, na svakom treningu, utakmici, to svi znamo... A veze nemam ko si ti i ko je tvoj prijatelj, i cisto sumnjam da ce neko bit zabrinut ako vas nema...
Pun mi je ku*ac ovih "mrtvih" i "velikih" pitara kojim svaki post pocinje sa "ja pratim 40 godina" haman ko da je sam na stadionu bio, ko nakav heroj se predstavlja stali... Valjda mu to dodje ko dobra podloga za gov*a koja misli izbacit ovde.. Ko moze mu se, on je "veliki", samo ne znam sta...
Na kraju ja ti se zahvaljujem sto neces pratit FKS vise, to je veliko pojacanje za nas, uostalom bolje ti je sa onim plavim ciganima, uklapas se u njihovu koncepciju...
Tacno me stid ovakvih likova..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...