FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sretna nova raja, volim te zeljo
-
- Kontakt:
Sretna nova godina sve najbolje manijaci i Željovci!
Biće Željo opet šampion!!!
Biće Željo opet šampion!!!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Sretno novo sarajevo! Ns najludja opcina u gradu tvrdim da smo nepobjedivi al spreman sam i muski podnijeti poraz
wtf wtf

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Imal bujruma brate ? Ako imam prolaz javi mi se na pp. Pa da i ja udjem u tu viber grupu ja nisam TM al imam ambiciju da se druzim s gospodom pun mi kufer pitara
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Kad ce se znati koliko smo prikupili?
Čekamo info od forumasa 1921,on barata informacijama. Valjda se javi uskoro,šalje mailove možda nema vremena..
- Bersaga
- Kontakt:
Nemaju se šta čekati, tu su vam rezultati akcije kod našeg brata plave krvi koji uvijek u kontru ide prvi

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Kad ce biti objava neka za ovo, i kad ce forum postati ozbiljan da neko banuje ovozeljovolimte je napisao/la: ↑27 dec 2022, 22:58Eldinzastavnik22 je napisao/la: ↑27 dec 2022, 20:58U pravu si , rijec je o 500k iznosu i nije niko od bivsih igraca niti clanova uprave. Sredstva uplacena Poreskoj i jedan dio za licencu.
-
- Kontakt:
Pridružujem se.Ma i ja im želim zdravlje pitarima majke mi nego daleko im kuca nmg da ih gledam gade mi se nek bjeze od mene nek nadju dobar posao u njemackoj i da su zivi i zdravi nema s njima suzivota ni rasprave nemojte biti kao ja labilni manite se corava posla iskreno ko ima zivaca nek ih pokusa ignorisati gard je uvjek tu znaci gore al treba kulirati bit dingospoValter je napisao/la: ↑01 jan 2023, 15:15Ja i hulahopka želimo svim navijačima Želje mnogo zdravlja i svako dobro na privatnom i poslovnom polju, našem Želji želimo MNOGO USPJEHA na sportskom planu i da postanemo jedan od primjera zdravog kolektiva.
Pitarima i njihovim porodicama također želimo dobro zdravlje i poslovni uspjeh.
Međutim njihovom timu na sportskom planu želimo sve obrnuto, dosta loših rezultata i turbulentan period.
Toliko od mene i hulahopke.
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Zamisli, ponosan si što nam je klub pomozi.ba. Što licima sve samo ne fudbalski klub. Bog ti dao pamet. Uvijek kažem dobri smo kakve navijace imamo realno.
- Bersaga
- Kontakt:
Strašan zaključak u prvoj rečenici, samo da mi je znati kako si to zaključio? Apsolutno se slažem za tu zadnju rečenicu jer ovdje imaš onih koji se predstavljaju navijačima Želje, koji navijače svog kluba nazivaju narkomanima, koji nisu htjeli da učestvuju u akciji koja direktno pomaže klubu, kojima je krivo što je postignut dogovor sa poreznom jer su se nadali oduzimanju imovine, itd. Ima ovdje svašta ali forum je forum pa i ne čudi. Daleko najbolji i najorganizovaniji navijači u lijepoj nam Bosni i Hercegovini, a zajedno ćemo rasti i jačati sa svojim voljenim klubom u budućnostiHulahopka je napisao/la: ↑02 jan 2023, 10:20Zamisli, ponosan si što nam je klub pomozi.ba. Što licima sve samo ne fudbalski klub. Bog ti dao pamet. Uvijek kažem dobri smo kakve navijace imamo realno.

uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
plava braćo sretna nova godina i sve najljepse od srca svima.. da konacno docekamo stabilnost kluba i da se vise ne sekiramo.. da nam Jug bude jos jaci iako je trenutno 10 nivoa iznad ostalih tribina u drzavi.. sve najbolje zivjeli i ne dajte dusmanima zadovoljstvo da se primate na provokacije.. nek pisu kolko god hoce al im ne odgovarajte jer takvim mozgovima ne mozes nista objasniti pogotovo zato sto su tu namjenski da unose nemir i nervozu

Mi smo Željini, Željo je naš !
Hulahopka je ker pitarski i administracija ga namjerno pusta da nam zivce vadi. Ovaj forum treba trolati na svakoj temi sve dok se ne rijesi situacija sa ovim kerom. Ili bar da promjeni nik u ker pa cemo ga tolerisati
Ja i hulahopka želimo svim navijačima Želje mnogo zdravlja i svako dobro na privatnom i poslovnom polju, našem Želji želimo MNOGO USPJEHA na sportskom planu i da postanemo jedan od primjera zdravog kolektiva.
Međutim njihovom timu na sportskom planu želimo sve obrnuto, dosta loših rezultata i turbulentan period.
Sa kojim pravom i objašnjenjem je ovo obrisano.
OVO JE ŽELJIN FORUM i administracija, ma kakvo navijačko opredjeljenje imala, ne smije brisati nešto što ne sadržava govor mržnje ili vrijeđanje.
Sa kojim pravom i objašnjenjem je ovo obrisano.
OVO JE ŽELJIN FORUM i administracija, ma kakvo navijačko opredjeljenje imala, ne smije brisati nešto što ne sadržava govor mržnje ili vrijeđanje.
Zna li se kad je prozivka i gdje ćemo obaviti pripreme?
- Bersaga
- Kontakt:
Trebala bi biti sljedeći ponedjeljak, 09.01. Čekamo da se nešto desi, previše je tiho. Odlasci/dolasci, plan priprema, potpisivanje novih ugovora koje je Bekrić najavio. Da možeš dovesti 3 igrača, koga bi Braco izabrao za ovaj zimski rok, da je dobar a jeftin

uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.