Vala i vi znate srati kvalitetno, sa ovakvim pricama.rishovski je napisao/la: ↑01 maj 2026, 23:16Šta ćeš kad ovi s Grbavice ne žele nikakve sastanke,pa onda nose cvijeće Zrinjskom,pa im je draže da kup osvoje oni koji su terorisali Mostar godinama i rade na rušenju države.. Pa se onda ode malo u Banja Luku kod Vicka..E sad kad su prošle godine i vidjeli da ih nigdje nema,sad ce okrenuti ploču al je malo prekasno.Borac i Zrinjski su našli svoje ljude i guraju svoje interese a davno se mogao ovaj zmijarnik raskopat.MostarReds22 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 23:10Jezivo je na kakve grane smo mi pustili da nam dodju klubovi svojim balijskim mentalitetom. Moj Velež godinama do 2016., Željo posljednjih par godina, bezopasno Sarajevo koje s bruku love meda ne moze. Slobodu koja kao da i ne postoji je suvisno komentarisat. Celik je u nekom zamahu, ali i njih ubrzo ceka surova realnost. Ligom nam se godinama setaju klubovi s cijih stadiona samo fasizam mozes cuti i mrznju. Ne znam bas jezivo kako smo pic.kast narod postali od onakvih heroja koji su nam zemlju odbranili.
Zaboravlja se s kim se sve sastajao Vico i kome je pomagao.