FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Titula moze doci samo ako Siroki i Zrinjski podbace.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma stari moj nije problem motivacija problem je da nema ko da zabije taj GOL. Po mom mišljenju u ligi treba igrati sa dva napadača. Ubaci jednog juniora i Stevu pa šta Bog da kad već nismo u stanju bili za ovih pola godine ugovoriti jednog napadača kada se već znalo da Lendrec ide.fibonacci je napisao/la:Malo osvrta na sinoćnju utakmicu. Fakat je lijepo vidjeti Želju u Europi, pogotovo na onakvom stadionu. Ekipa AIK nije ništa posebno, ali imaju sistem od kojeg ne odustaju. Imaju solidan roster igrača, pogotovo onih visokih, robusnih. Mi da smo malo bili jači da smo imali možda još dva igrača koja bi možda mogla donijeti prevagu, mi bi smo prošli. Vidjelo se da nam je trenutno Stevo Nikolić naš najbolji napadač, boljeg nemamo i tu nam fali neko dobar. Ako ne možemo tkvaog dovesti, onda daj nekog ko je izašao iz juniora, pa nek dobija po pola sata i biće dobar nakon pola godine.
Jedva čekam da vidim ove juniore što su sada potpisali ugovore na djelu, pogotovo onog Hrvanovića. Gledao sam ga u juniorima i odmah sam rekao da on u onom stanju može biti konurentan prvom timu. Volio bih i ostlale da vidim, ali ipak dok je SP mislim da će dobijati priliku na kapaljku.
U svakom slučaju, nek bude pod glavnim prioritetom u idućoj sezoni igranje u Europi. Mi kao navijači želimo titulu ali vidjećemo kakva je ekipa kada počne prvenstvo. Treba naći motiva da protiv GOŠK-a igraju dobro...
Polako ljudi nije ni pocelo, primamo sindrom pitara koji nakon tri kola uzimaju titulu - samo sto je kod nas obrnuto nije ni pocelo mi smo je vec izgubili.
- Zeljeznicar -
- plavousrcu
- Kontakt:
U ovakoj konstalaciji snaga kada imamo atmosferu, financije uredjene i kada igramo pred punim tribinama nasa izborena Evropa je neuspjeh. U ovoj sezoni sve osim titule je jos veci neuspjeh. U Evropi smo svakako slucajni prolaznici, a titula ostaje upisana u istoriju. Pobjeda protiv Zete i "casno" ispadanje od AIK- a su sutra zaboravljeni.jestamaji je napisao/la:titula mora biti željin cilj svaake godine ali ove godine je nerealna, bez obzira kakva nam je liga
a evropa je apsolutni imperativ, ko to usere ide na stub srama
Ne znam sta bih trebao? Da se nadam? Ne pada mi na pamet. Ocekujem mrljave pobjede, jedan ili ni jedan gol, patnju u apsolutno svakoj utakmici i to je to.Zenzo je napisao/la:Polako ljudi nije ni pocelo, primamo sindrom pitara koji nakon tri kola uzimaju titulu - samo sto je kod nas obrnuto nije ni pocelo mi smo je vec izgubili.
I naravno, hvalicemo se najboljom odbranom, primacemo malo golova, jer je permanentnom to najbitnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije problem u petrovicu u ovim evropskim utakmicama koliko je problem u nedovodjenu kvalitetnih zamjena za lendrica i miro, kao amar bi bolje vodio ove ma bjaziii nego bi rekao da pojacanja a neke poslati na hladjene. Pita se ne pravi od govana.
Petrovic je skroz korektno odradio ali ako su ti igraci limitirani dzaba ti mourinho onda.
Petrovic je skroz korektno odradio ali ako su ti igraci limitirani dzaba ti mourinho onda.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba praviti tim a ne smjenjivati trenere kao na traci, dovoditi i tjerati igrače kao da je FM!
Uzrok. Sve ostalo su posljedice.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
U sridu.Virtu4l je napisao/la:
Ne znam sta bih trebao? Da se nadam? Ne pada mi na pamet. Ocekujem mrljave pobjede, jedan ili ni jedan gol, patnju u apsolutno svakoj utakmici i to je to.
I naravno, hvalicemo se najboljom odbranom, primacemo malo golova, jer je permanentnom to najbitnije.

Samo očekuj još manje golova ove sezone jer nema Lendrića.
Onom Nikoliću ne bi dao dvije ovce da čuva, šta su vidjeli u njemu nije mi jasno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ono sto je najtuznije za mene je to sto ce opet jadranko ispred keme bit, opet ce zera na kapaljku dobijat minuti,ni saban nece nikakvu sansu dobit a nije nista losiji od prevara ugljese i markovica, opet ce biti patnja u igri citave sezone, opet nece slavko imati primjedbu na igru jer toboze njega samo rezultat interesuje, ne daj boze jos jedna sezona bez titule je ravna katastrofi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mi cemo prodisati kada se rjesimo Jadranka, Zebe, Jovana, Stanica, i kada se u statut kluba uvede zabrana dovođenja bivsih matorih igraca.
- Zeljeznicar -
Pričao sam sa jednim našim čovjekom koji živi i radi u Belgiji pa mi je ispričao sistem rada pojedinih klubova tamo. Veli da klub ima ljude koji kupe igrača financiraju njegov transfer brinu o njemu. Dakle ljudi koji imaju svoje firme da se razumijemo i kada se ostvari transfer ti ljudi dijele zaradu i opet iznova. Kada bi mi imali tako neke ljude i da hoće kupiti igrača i praviti zaradu a da ti igrači mogu nas odvesti do grupne faze šampion lige ili evropskog kupa gdje se vrte veći novci to bi bilo od koristi i za ulagače i za klub.
nama je glavno rijesit se naseg "saida" jahicaZenzo je napisao/la:Mi cemo prodisati kada se rjesimo Jadranka, Zebe, Jovana, Stanica, i kada se u statut kluba uvede zabrana dovođenja bivsih matorih igraca.
jel moguce da niko iz kluba ne izadje i kaze sta je sa njim???
covjek ni ne trenira a ocigledno je jos uvijek na platnom spisku i to sa vjerovatno najvecom platom+plus porez na to pa skontaj kolko nas izadje svaki mjesec, stvarno je nevjerovatna situacija sa njim i da nema nikakvih informacija iz kluba sto se toga tice

takodjer evo sad i bekric izgleda nista od posudbe ili nekog transfera vec ce trenirat sa b timom uz ogromnu platu
i da btw. zadnji dani transfer roka i bili jako blizu dogovora sa krupom i ode nam sd u svedsku

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ne znam sta Cenan radi u Svedskoj,a nama trebaju nova pojacanja. [emoji57]
Bez tri kvalitetna igraca ne treba se ni nadati prvom mjestu.
Bez tri kvalitetna igraca ne treba se ni nadati prvom mjestu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jovan je jedini igrac koji zna dva pasa sastavitiZenzo je napisao/la:Mi cemo prodisati kada se rjesimo Jadranka, Zebe, Jovana, Stanica, i kada se u statut kluba uvede zabrana dovođenja bivsih matorih igraca.
Sa ovakvim kadrom igrao bih 3-4-2-1. Stabilnost nazad, Zebi defanzivnija uloga da se manje trosi, Zeric bi unio svjezinu, Nikolic i Zec u rotaciji i borbi za prvih 11. Ramovic, Ugljesa i Markovic bi bili zamjena ili eventualno kasnije nekad i prva opcija u sredini. Mislim da sa Sinisom koji osim borbenosti nije pokazao nista u zadnjih 10 utakmica i Bogijem nazad nemamo sanse protiv ekipa kao sto su Zrinjski i Siroki, osim ako nemamo tog libera nazad. Kemo bi za 10 utakmica vjerovatno puno napredovao. Najbitnija stvar je da imamo dva igraca mladja od 21 godine koji mogu potrcati kad najvise treba i da odigramo jedan presing nakon toliko vremena.
-------------------------Kjosevski-----------------------
------------Graovac - Osmankovic - Bogicevic-------
Stevanovic ----- Blagojevic ----- Zeba -------- Projic
-------------Zeric------------------Zakaric-----------
-----------------------------Zec--------------------------
-------------------------Kjosevski-----------------------
------------Graovac - Osmankovic - Bogicevic-------
Stevanovic ----- Blagojevic ----- Zeba -------- Projic
-------------Zeric------------------Zakaric-----------
-----------------------------Zec--------------------------
- Neandertalac
- Kontakt:
Dado je za ovaj vezni red Pirlo.
Al' bez zahebancije.
Al' bez zahebancije.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nakon euro utakmica gdje se nismo obrukali al ostaje neki zal jer svima se cini da je uz dva pojacanja bilo prostora za prolazak Aik-a vracamo se u nasu realnost. Ekipa nam jeste limitirana prije svega trenerom koji nema muda da vodi Zelju a onda i igracki. Mislim da je realno da se obave razgovori sa permanentnim i ako on nema namjeru da promjeni pristup igri i ako ce i dalje djeca dobivati sansu na kapaljku treba se zahvaliti na saradnji. Treba i klub da se odluci sta je strategija za sezonu pred nama. Ako nema novca za prava pojacanja na klupu staviti Odovica koji je vec dokazao da zna raditi sa mladim igracima. Amara je glupo vise i spominjati jer nije realno ocekivati da ga Misimovic pozove u klub. Jedno je sigurno ovaj kurs kojim sad idemo nije onaj koji vodi prema tituli ove sezone
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Gdje je taj Dado po pitanju fudbala u zadnjih godinu dana, bez zahebacnije te pitam ?Neandertalac je napisao/la:Dado je za ovaj vezni red Pirlo.
Al' bez zahebancije.
- Zeljeznicar -
Mali Sabanadzovic ne bi bio nista losiji od Markovica ili Radinovica iako nema ni 10 minuta odigranih za prvi tim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A sta ces dobiti s ovim trenerom da ga ostavis jos 10 godina.Neandertalac je napisao/la:Treba praviti tim a ne smjenjivati trenere kao na traci, dovoditi i tjerati igrače kao da je FM!