Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hajmo malo na vedrije teme, je li fkž dobio licencu za Evropu?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ma znam da je bilo zvizdanja (ne trebas stavljati) i ne slazem se sa ovim niti podrzavam,ali nigdje ovdje nije bilo da okrecu ledja i da pjevaju pogrdno protiv svoje drzave (to je krivicno dijelo vrijedjati javno simbole drzave),da bi sutradan njihov vozd u Sirokom reko da je Bosna i Hercegovina njihova domovinaCombattente87 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 12:28
Zamisli![]()
Zato im u Vrapcicima nece biti dozvoljeno da prisustvuju intoniranju himni ,kad vec ne postuju himnu ,bices vani dok se himna intonira (radi njihove sigurnosti)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
sanjinusto
- Kontakt:
O cemu pricamo uopste? To su civilizacijske vrijednosti da se ispostuje himna. Nebitno je li u pitanju himna Kanade, Ruande, BiH ili Portugala.
Ne moras ruku na srce, ne moras stajati ako osjecas neku drugu drzavu svojom, to je ok. Sutis i cekas da zavrsi. Zar je to toliko tesko?
Primitivci. Sebe ste ponizili, drzavu u kojoj zivite sigurno ne.
Ne moras ruku na srce, ne moras stajati ako osjecas neku drugu drzavu svojom, to je ok. Sutis i cekas da zavrsi. Zar je to toliko tesko?
Primitivci. Sebe ste ponizili, drzavu u kojoj zivite sigurno ne.
Bio sam klinac ili malo više od toga dok su još Miletovi privatni zaštitari tukli lešinare po Boriku tako da je možda i bolje da ne ulaziš u bilo kakvu raspravu s obzirom da ne možeš demantovati ništa, ostaje ti šuplja priča i etiketiranje ali kod mene ti to ne pije vode, više govori o tebi samom.Combattente87 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 13:21Neću ulaziti u raspravu jer si očigledno klinac koji je ograničen kao balkon i površan, tako da, još pure i grahachily-rz je napisao/la: ↑08 maj 2026, 13:09Nikakvo grčenje nego fakt, sageli se svom omiljenom batinjašu, preuzeo im klub niko ni mukajet.Combattente87 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 13:07
Opaaaa, krenulo već kurchenjeako ako, ko visoko leti....
![]()
![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Na danasnji dan, jedini Celikov dug je prema PU gdje potpisan sporazum/reprogram.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
chily-rz je dijete sa smetnjama u razvoju koji od toponima zna samo za Borik. I onda to godinama ponavlja kao kad ga mati odvede kod doktora.
Postaješ maskota foruma, borik-rz
Postaješ maskota foruma, borik-rz
chily-rz je napisao/la: ↑08 maj 2026, 16:23Bio sam klinac ili malo više od toga dok su još Miletovi privatni zaštitari tukli lešinare po Boriku tako da je možda i bolje da ne ulaziš u bilo kakvu raspravu s obzirom da ne možeš demantovati ništa, ostaje ti šuplja priča i etiketiranje ali kod mene ti to ne pije vode, više govori o tebi samom.
chily-rz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:28Ja ne znam kako se imaju obraza javit, tukao ih Mile po Boriku a sad mu se sageli svi kolektivno dok iz sedmice u sedmicu gledaju kako njihov klub otima i krade na terenu. Znači i budala vidi da su postali režimski klub kojeg se na silu gura, budala vidi da je Vico kao prvi čovjek saveza u službi Miloradove prcije.