Visca fenomenalan, iduce sezone ce biti mozda i glavni igrac Zelje, a ko ga bude htio dovesti, mislim da ce platiti milionsku cifru.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HvalaSoldat_ze je napisao/la:Vise nego zasluzena titula po svim segmentima. Cestitke iz Zenice
Pola ih je ovakvih..legenda79 je napisao/la:evo da i ja nesto napisem po prvi put,odnosno da postavim jedan clip...vrijedi ga pogledati tek toliko da znamo i budemo upuceni s kim imamo posla![]()
![]()
![]()
![]()
ma vi niste slavili dodjete da pokradete po granapima i kuci jbg...niko vala nije ni iso pred vjecnu a ako imas dovoljno godina znat ces ko je prvi slavio pred vjecnom ako ne pitaj nekog jbg vazda ste drugi...EnZo_85 je napisao/la:Ma dobro niste bi bas institucija kao F.K Sarajevo pa da slavite pred Vječnom vatrom vi ste ipak manji klub i niste bas promovirali ovaj grad u Evropi u zadnjih 10 godina kao mi, tako budite zahvalni sto su vam dozvolili da prosetate titovom, a koliko sam uspio primjetit u prolazu nas je bilo tri puta vise u gradu na proslavi titule...Al u svakom slučaju čestitam vam na tituli...
EnZo_85 je napisao/la:Ma dobro niste bi bas institucija kao F.K Sarajevo pa da slavite pred Vječnom vatrom vi ste ipak manji klub i niste bas promovirali ovaj grad u Evropi u zadnjih 10 godina kao mi, tako budite zahvalni sto su vam dozvolili da prosetate titovom, a koliko sam uspio primjetit u prolazu nas je bilo tri puta vise u gradu na proslavi titule...Al u svakom slučaju čestitam vam na tituli...
koliko ja znam Višća je potpisao na 3 godine.Za ostale nisam toliko siguran.Ali je Amar rekao da neće ospitai toliko igrački kadar,maximalno 2-3 igrača da odu.a i oni samo uz uslov da dođe ozbiljna ponuda.a ne kao što je do sada bilo za šiću.Što se Šehe tiće on ostaje bar do zime.Momak je rekao da mu je san da zaigra u europi u Željinom dresu.tako da on ostaje do zime_Bad_boy je napisao/la:titula je obezbjedjena i sad se mozemo fokusirati na neke druge stvari..mene interesuje prije svega nas igracki kadar? da budem precizniji njihovi ugovori sa klubom?dali neko ima informaciju na koji vremenski period je potpisao Visca?za njega pitam prvenstveno jer imam osjecaj da bi on mogao biti nosilac igre narednih sezona?takodje me zanima i stanje sa ugovorima ostalih igraca? na koga mozemo racunati sledece sezone? mislim da je nemoguce zadrzati bekrica,ali sto se tice sehica mozda i mozemo njega? sad bi se trebali fokusirati s kakvim cemo timom uci u utakmice za ligu prvaka..jel ima nekih nagovjestaja oko novih pojacanja,mogucih odlazaka i slicno..pred utakmicu sa borcem u kupu smo gubili vrijeme na ove stvari i odbilo nam se o glavu a sad ipak mozemo sa sigurnoscu pocet diskutovat o ovim stvarima i bilo bi super ako neko ima neku pouzdanu informaciju da podijeli s nama ..
Potpisao na 3 godine, tako da ima još dvije ugovora. I mali je već nosilac igre! Nisam bio siguran koliko je prodoran, ali pokazao je da i to ima u ovih par utakmica. Boljeg šutera Grbavica nije vidjela poslije rata, da ga ne ureknem, mašala!_Bad_boy je napisao/la:dali neko ima informaciju na koji vremenski period je potpisao Visca?za njega pitam prvenstveno jer imam osjecaj da bi on mogao biti nosilac igre narednih sezona?
Normalno da nismo kao vi.mi smo za razliku od vas gospoda.EnZo_85 je napisao/la:Ma dobro niste bi bas institucija kao F.K Sarajevo pa da slavite pred Vječnom vatrom vi ste ipak manji klub i niste bas promovirali ovaj grad u Evropi u zadnjih 10 godina kao mi, tako budite zahvalni sto su vam dozvolili da prosetate titovom, a koliko sam uspio primjetit u prolazu nas je bilo tri puta vise u gradu na proslavi titule...Al u svakom slučaju čestitam vam na tituli...
Željovac je napisao/la:Potpisao na 3 godine, tako da ima još dvije ugovora. I mali je već nosilac igre! Nisam bio siguran koliko je prodoran, ali pokazao je da i to ima u ovih par utakmica. Boljeg šutera Grbavica nije vidjela poslije rata, da ga ne ureknem, mašala!_Bad_boy je napisao/la:dali neko ima informaciju na koji vremenski period je potpisao Visca?za njega pitam prvenstveno jer imam osjecaj da bi on mogao biti nosilac igre narednih sezona?
Nije vrijeme da se kritikuje, ali jedan je igrač danas bio skandalozan. Pa ne može primiti ni najjednostavniju loptu na ziceru(perverzna asistencija Bekrića)...
Duboki naklon za Mirsin gol tačno sa 16 lijevom isprve! Kakva legenda!
Drago mi je i iznenadilo me da i mali Čola dobi šansu. I to u vezi. Kasnije podigao Fatu kad se slavilo!![]()
Vrlo fin gest.
Zadržati Amara, a ostalo će on već lako!
Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, Meshko91, svemalim1 i 53 gosta.