Pametnom dostaVirtu4l je napisao/la:Ovo sa Bajićem ispade odlično, neće se na tome završiti jer ima još par igrača koji će nam narednih godina donositi pare.
E sad, imamo ozbiljan problem u omladinskom pogonu gdje trenutno vlada neviđen javašluk. Treneri se mijenjaju kao na traci, djeci se ukida smještaj i hranarina. Izgubili smo četiri izuzetno talentovana klinca, jedan je otišao i Njemačku, jedan u Sarajevo, jedan u Zrinjski a jedan je imao problema sa registracijom. Šarić, sjećamo ga se sa turnira u Bijeljini je najbolji i taj je otišao na Koševo. Tako da smo ostali na igračima iz Sarajevskog Kantona. Povećali su i članarine na 60 KM.
Gospodo, vidjeli smo da nemate pojma o sportskom segmentu, a omladinski pogon je NAJVAŽNIJI dio tog segmenta. Sve pare koje ste protraćili ovih godina je donio upravo taj omladinski pogon Fudbalskog Kluba Željezničar. Novog Bajića, Hadžiahmetovića, Hodžića ili Džeku nemamo ni na mapi, a posljedice toga ćemo osjetiti u narednim godinama.
Ostavite se priča o roštiljima i pljuvanju svega što je bilo prije 2015. godine, jer i danas živite na račun toga što je bilo prije. Uozbiljite se i posvetite se našem omladinskom pogonu, samo nam on garantuje stabilnost i sigurne prihode.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Haris Alihodzic > Dogan 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kaznjeni smo sa 2.000 KM zbog pirotehnike i nekih pametnjakovica koji su lomili stolice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Gledam ovu tekmu protiv Mladosti ponovo i Blagojevic je napravio toliko gresaka da sam prestao brojati vise.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
kakav si to mazohista pa gledas opetMocMahale444 je napisao/la:Gledam ovu tekmu protiv Mladosti ponovo i Blagojevic je napravio toliko gresaka da sam prestao brojati vise.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- plavousrcu
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ovo sa Bajićem ispade odlično, neće se na tome završiti jer ima još par igrača koji će nam narednih godina donositi pare.
E sad, imamo ozbiljan problem u omladinskom pogonu gdje trenutno vlada neviđen javašluk. Treneri se mijenjaju kao na traci, djeci se ukida smještaj i hranarina. Izgubili smo četiri izuzetno talentovana klinca, jedan je otišao i Njemačku, jedan u Sarajevo, jedan u Zrinjski a jedan je imao problema sa registracijom. Šarić, sjećamo ga se sa turnira u Bijeljini je najbolji i taj je otišao na Koševo. Tako da smo ostali na igračima iz Sarajevskog Kantona. Povećali su i članarine na 60 KM.
Gospodo, vidjeli smo da nemate pojma o sportskom segmentu, a omladinski pogon je NAJVAŽNIJI dio tog segmenta. Sve pare koje ste protraćili ovih godina je donio upravo taj omladinski pogon Fudbalskog Kluba Željezničar. Novog Bajića, Hadžiahmetovića, Hodžića ili Džeku nemamo ni na mapi, a posljedice toga ćemo osjetiti u narednim godinama.
Ostavite se priča o roštiljima i pljuvanju svega što je bilo prije 2015. godine, jer i danas živite na račun toga što je bilo prije. Uozbiljite se i posvetite se našem omladinskom pogonu, samo nam on garantuje stabilnost i sigurne prihode.

Virtu4l je napisao/la:Ovo sa Bajićem ispade odlično, neće se na tome završiti jer ima još par igrača koji će nam narednih godina donositi pare.

- MocMahale444
Gledam da vidim gdje ba zapeloirfo je napisao/la:kakav si to mazohista pa gledas opetMocMahale444 je napisao/la:Gledam ovu tekmu protiv Mladosti ponovo i Blagojevic je napravio toliko gresaka da sam prestao brojati vise.

Dosta gresaka se pravilo, nikad vise u 15 minuta nismo napravili greski.
Nadam se da je Adžem barem 2-3 puta pregledao snimak.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Gledao on ne gledao protiv Viteza ce igraci da lete, protiv Borca nece znati hodati.
- Zeljeznicar -
Sto protiv Borca ? I tu igramo kuci. Prije da ce se na derbiju izgubiti ko abdest.
Pa ako im onakvo Sarajevo napravi problem onda ne znam sta treba da ocekujemo sa Zrinjskim i Sirokim a kazem ti Borac ce nas namuciti samo tako.
- Zeljeznicar -
Tako smo govorili i pred prosli derbi i onda se desilo ono najgore.
Sigurno ce biti teze protiv Borca nego Viteza jer su oni kvalitetniji. Imaju finu ekipu.
Sigurno ce biti teze protiv Borca nego Viteza jer su oni kvalitetniji. Imaju finu ekipu.
Evropa - 880.000 KM
Ulaznice - 200.000 KM
Lendrić - 600.000 KM
Bajić - 450.000 KM
Ukupno: 2.130.000 KM
To bi bilo to što se tiče ovog ljeta. Ponovo smo zaradili najviše para od svih bh klubova, čak mislim da nam niko nije ni blizu. Aktuelni prvak je uzeo duplo manje para, ali to nije razlog da nam već nakon dva kola bježi tri boda. Isto tako to nije razlog da nas Mladost koja je imala prihod 0 KM razbije k'o beba zvečku.
Gurnite pare u ekipu, hoćemo titulu.
Ulaznice - 200.000 KM
Lendrić - 600.000 KM
Bajić - 450.000 KM
To bi bilo to što se tiče ovog ljeta. Ponovo smo zaradili najviše para od svih bh klubova, čak mislim da nam niko nije ni blizu. Aktuelni prvak je uzeo duplo manje para, ali to nije razlog da nam već nakon dva kola bježi tri boda. Isto tako to nije razlog da nas Mladost koja je imala prihod 0 KM razbije k'o beba zvečku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da pare od UEFA-e stižu tek nekad sredinom sezone, pred kraj ove godine, bar je tako prije bila praksa.fibonacci je napisao/la:Kada se mogu očekivati sredstva od Bajića, UEFE (tekmičenje u Europa ligi) ???
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mogli su barem pola Lendrićevih upumpati u igrački kadar, prvo na raskide sa polovnjacima, a zatim dovesti par kapitalaca.Virtu4l je napisao/la:Evropa - 880.000 KM
Ulaznice - 200.000 KM
Lendrić - 600.000 KM
Bajić - 450.000 KM
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Virtu4l je napisao/la:Evropa - 880.000 KM
Ulaznice - 200.000 KM
Lendrić - 600.000 KM
Bajić - 450.000 KM
To je jako slabo razmisljanje. Osvojili bi titulu i sta naredne sezone, opet isti problemi oko para. Pare se trebaju gurnuti u infrastrukturu, zavrsitit poslovne na Istoku, izgraditi Jug, otvoriti i tamo nesto poslovnih, pokrenuti biznis izdavanja ili otvaranja vlastitog klupskog lokala i time dobiti stabilan izvor finansiranja za sve naredne sezone. Tako cemo svake godine imati novca dovoljno da kupimo makar jedno kvalitetno pojacanje. Svake godine!
E to je to,prvo firma pa onda radnicka klasa i poslovodja,pardon trener i igraci.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako je cilj infrastrukturom ustabiliti klub pa da svake sezone bez ekonomskih problema i kupovati barem jedno kvalitetno pojacanje ili ganjati sad titulu a poslije raspad sistema, jer titule iz amarovog perioda nisu ustabilile klub onda sam ja za da se upregnu sve snage da se infrastruktura odradi kako treba pa da imamo ekonomski stabilan klub gdje ce prihodi biti na zadovoljavajucem nivou.
A problem je ako se ni titula ni infrastruktura ne odrade ove godine, ako vec nemoze titula nek barem jug i evropa i ja cu biti zadovoljan.
A problem je ako se ni titula ni infrastruktura ne odrade ove godine, ako vec nemoze titula nek barem jug i evropa i ja cu biti zadovoljan.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ova uprava radi lavovski posao po pitanju infrastrukture ali moraju se osvjestiti i poceti misliti na tim.
Mi cemo sigurno u 2018. imati novi jug, mozda gotove prostore ispod istoka i teren - to ce nam sve na daleke staze mnogo doprinjeti klubu.
Mi cemo sigurno u 2018. imati novi jug, mozda gotove prostore ispod istoka i teren - to ce nam sve na daleke staze mnogo doprinjeti klubu.
- Zeljeznicar -