HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 24 apr 2010, 20:23

u pm i Velić s ramljakom na playu...

imate na stranici bht-a tamo desno gdje je program, GO LIVE
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 apr 2010, 20:29

evo link samo se morate registrirat

http://www.sultanovici.clan.su/index/bhtv_uzivo/0-41

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 apr 2010, 20:41

Live stream sa sluzbene stranice im ne radi neko vrijeme, iako sam vec gledao par utakmica na taj nacin. Trenutacno ne radi, ne iskljucujem da je do mene.

A drugi link je za VIP donatore, neovisno da li si registriran ili ne. :)

Al thanks.
...Život za Široki...

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 24 apr 2010, 20:54

28:34,kraj prv.pol. nije lose ;)

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 24 apr 2010, 20:55

a ima li neki link za justin.tv?

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 24 apr 2010, 21:30

majke mi uzor mi je postao šime špralja

Traktorista
Kontakt:

Post Postao/la Traktorista » 24 apr 2010, 21:59

sandiegochargers je napisao/la:majke mi uzor mi je postao šime špralja
Da je pogodio Petković, odmah bi tražio da mi neko iz Širokog Brijega njegov poster nabavi :D

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 24 apr 2010, 22:00

72:71,igokea je imala vise srece na kraju ali nasim momcima svaka cast na igri. Sime je odigrao za 10 a i mali Petkovic je veceras dosta dobru utakmicu odigrao. Idemo dalje,sad lagano Zrinjskog dobiti i potvrdit prvu poziciju pa rutinski sve do kraja odradit..

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 apr 2010, 22:03

kksiroki je napisao/la:U subotu lagano na izlet , startna petorka Petković,Mileković,Ramljak,Barać,Planke , lagano Igose pustiti da se ispucaju a mi se lagano relaksirati i čuvati za Zrinjski i polufinale . Opet klincima nabiti imperativ da ne smiju izgubiti sa više od 5-10 razlike iako to više ništa ne znači .
.
Nije baš 100% ona kako sam želio ali bilo je tako nekako , ovo je jednostavno bilo pokazivanje koliko možemo i to bez dva najbolja igrača . U utorak opet što bolje odmoriti nosioce igre a svejedno dobili izgubili .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 24 apr 2010, 22:07

kksiroki je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:U subotu lagano na izlet , startna petorka Petković,Mileković,Ramljak,Barać,Planke , lagano Igose pustiti da se ispucaju a mi se lagano relaksirati i čuvati za Zrinjski i polufinale . Opet klincima nabiti imperativ da ne smiju izgubiti sa više od 5-10 razlike iako to više ništa ne znači .
.
Nije baš 100% ona kako sam želio ali bilo je tako nekako , ovo je jednostavno bilo pokazivanje koliko možemo i to bez dva najbolja igrača . U utorak opet što bolje odmoriti nosioce igre a svejedno dobili izgubili .
Mislis tri igraca,Mason,Longin a i Grgat nije igrao :)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 apr 2010, 22:59

george town je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
.
Mislis tri igraca,Mason,Longin a i Grgat nije igrao :)
Da da tri .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 apr 2010, 01:14

Koliko vidim iz rezultata, steta za poraz. Al, s obzirom da ih sa tim sastavom, bez Masona i glavnog centra mozemo drzati u egalu na vlastitom terenu, zakljucak se sam po sebi namece. Potvrditi prvo mjesto protiv Zrinjskog, i onda hrabro do titule.
...Život za Široki...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 25 apr 2010, 03:27

marken je napisao/la:Utakmica Igokea -Široki TT Kabeli u Aleksandrovcu odigrana u Subotu 24.04.2010 je namještena samo zato da Bosna Sarajevska ne bude druga na kraju i ne ide sledeće godine u Nlb ligu.
eJ,a isto tako nastimana utakmica i u Mostaru izmedju Zrinjskog i Bosne ,i ta isto samo da Bosna ne ide sledece godine u NLB Ligu.
BosnaE

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 25 apr 2010, 08:31

marken je napisao/la:Utakmica Igokea -Široki TT Kabeli u Aleksandrovcu odigrana u Subotu 24.04.2010 je namještena samo zato da Bosna Sarajevska ne bude druga na kraju i ne ide sledeće godine u Nlb ligu.
I meni bilo čudno što ih nismo dobili , ali se nisam sjetio ove tvoje konstatacije dok mi ti ne napomeni .

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 25 apr 2010, 11:13

slazem se o namjestanju. odlicno je petković šutirao u zadnjoj sekundi i naciljao da se lopta onako prolije preko obruča. vrlo lukavo.. prava namještaljka nema šta.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 25 apr 2010, 11:23

inače, Petković je odigrao odlično, pogotovo u ključnim trenucima kada je sa 5 vezanih poena (trica pa sl. napada dva bacanja, serija širokog 5:0) doveo Široki do izjednačenja 71:71, nakon što je Igokea minutu prije kraja vodila sa 71:66. Lijepo je vidjeti kada mladom igraču ne zadrhti ruka u takvoj situaciji. Šteta samo što nije zabio i tricu za pobjedu jer bi mu to značajno podiglo reputaciju, al i ovako je pokazao da se na njega može računati.

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 25 apr 2010, 11:54

siroki je prvi i sa porazom od zrinskog, i tu je moguce namjestanje.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 25 apr 2010, 12:10

eric_cantona je napisao/la:slazem se o namjestanju. odlicno je petković šutirao u zadnjoj sekundi i naciljao da se lopta onako prolije preko obruča. vrlo lukavo.. prava namještaljka nema šta.
Njemu je 0,11 sec. prije kraja sinulo u je...bote ako pogodim KKB je druga i pljus kaže sam sebi ma kome čemu ima da je promašim i promaši je :shock: :shock: :) ;)
Zadnja izmjena: kksiroki, dana/u 25 apr 2010, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 25 apr 2010, 12:17

capelo111 je napisao/la:siroki je prvi i sa porazom od zrinskog, i tu je moguce namjestanje.
Široki može sebi namjestiti protivnika ako KKB izgubi u TZ jer onda s porazom lako Zrinjski dođe na 4 poziciju .

Čitam Velin interviju u SN jutros (znači prije sinošnje tekme) , e konačno je i on poludio na kriterij suđenja protiv nas ( kod Igosa je bilo odlično po meni , sa par grešaka ali ništa značajno ) , ali je isto naznačio da se ne boji nikoga bilo s Masonom ili bez njega .

Petković i Naletilić su pokazali da se na njih može ozbiljno računati , iako se još uvijek sve gleda kroz prizmu Masona njih dvojica su pokazali kad su dobili minutažu da je dobro i koriste . Luka odlično razigravao ekipu , zabio u ključnim momentima i promašio što i LBJ povremeno promaši , sigurno mu nitko nije zamjerio . U utorak Zrinje . Nadam se konačno kompletni , treba ponovno odmoriti Grgu i co. za ostatak napora u play offu .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 apr 2010, 13:49

sa Masonom Grgom i Longinom hladno +15 za nas u Aleksandrovcu!

ja nemam nikakvih prigovora za jučerašnju utakmicu..odigrali smo dobro..al jbg-a njih prosrala trica na kraju i gotovo..

inače slažem se bolje suđenje nego kad sude trio Jovanić, Zurap i Obradović..

svaka čast

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.