NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Jbt top tekma al ku.rcevo sudjenje.Sta rade ova 3 debila veceras ovo je nevjerovatno.
Los Angeles Lakers guard Austin Reaves has been diagnosed with a Grade 2 left oblique muscle injury and is out for the remainder of the regular season. 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tjt to od LaL, sad postadose najpozeljniji protivnik u prvoj rundi 
It's Bronny time 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
TripleThreat
- Kontakt:
Čudi me da niko nije barem spomenuo Flaggovu rekordnu partiju od preksinoć...
"Your favorite player's favorite player" - MB
Tek vidjeh da ima na primeu kojeg imam godinama i nba, vracao denvera malo, moram provjeriti ima li i live meceva jer su nocas samo tri bila a nisam ih pratio.
Ali moji bullsi, koji su to klaunovi, klerika imali u ekipi, waived, tamo se o svemu prica i radi osim o kosarci, mogla bi nova sezona supernaturala bit snimljen u svlacionici, koji ocaj od ekipe, dva igraca lice na igrace ostalo kvalitet eurolige
Ali moji bullsi, koji su to klaunovi, klerika imali u ekipi, waived, tamo se o svemu prica i radi osim o kosarci, mogla bi nova sezona supernaturala bit snimljen u svlacionici, koji ocaj od ekipe, dva igraca lice na igrace ostalo kvalitet eurolige
Falio je 10-20 koliko mexeva, vec 400 manje poena nego sto je trebao imati, pratim dugorocno statistiku, dobar je, ima veliki potencijal ali meni je drazi onaj iz CharlotteTripleThreat je napisao/la: ↑05 apr 2026, 04:13Čudi me da niko nije barem spomenuo Flaggovu rekordnu partiju od preksinoć...
Inace dallas ocajna sezona, klub odlican za rookiea, da se razvija, ima slobodu
jokic 40p i 13 asistencija uz 0 izgubljenih loptu i 3 blokade protiv najboljeg defanzivca lige uz kljucne koseve i asistencije
asistencija za produzetak.
4 odlucujuca poena
i blokada
nakautiran ali nema faula,
nego u stvari gordon dobija tehnicku
kako citam komentare. umjesto 3. faula za najboljeg defanzivca lige (i potencijalnog MVPa) vec u 1. cetvrtini i slobodnih + lopta sa strane denver je dobio 2 tehnicke i faul kojim su zaustavili kontru.
mada nije da se nije vec desavalo
asistencija za produzetak.
4 odlucujuca poena
i blokada
nakautiran ali nema faula,
nego u stvari gordon dobija tehnicku
kako citam komentare. umjesto 3. faula za najboljeg defanzivca lige (i potencijalnog MVPa) vec u 1. cetvrtini i slobodnih + lopta sa strane denver je dobio 2 tehnicke i faul kojim su zaustavili kontru.
mada nije da se nije vec desavalo
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 05 apr 2026, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT
Taman da se odmah zaustave lažne nade u ovom playoffu. Nadam se da neće žuriti sa Lukinim povratkom. A i Reavesu će zbog ove povrede vjerovatno spasti cijena, jer smo svi čekali da vidimo kakav će biti u ovom PO, ali eto ne docekasmo.
LeBronu dati ugovor samo ako bude pristao na veteranski.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma nema potrebe Lebronu davati novi ugovor ako mislite ista ozbiljno raditi i pokusati biti konkurentni ovim u vrhu. On je svoje zavrsio i njegov ego mu ne bi dozvolio da ulazi sa klupe, a iskreno ne moze on vise.jose je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:39Taman da se odmah zaustave lažne nade u ovom playoffu. Nadam se da neće žuriti sa Lukinim povratkom. A i Reavesu će zbog ove povrede vjerovatno spasti cijena, jer smo svi čekali da vidimo kakav će biti u ovom PO, ali eto ne docekasmo.
Graditi ekipu oko Luke i tjt.
Sta ce se spominjati kad nije svoju ekipu odveo do pobjede.TripleThreat je napisao/la: ↑05 apr 2026, 04:13Čudi me da niko nije barem spomenuo Flaggovu rekordnu partiju od preksinoć...
Ma i ja sam tog mišljenja. Ali ne gleda se uvijek sportski aspekt. Vlasnici u LeBronu vide lovu i sve ono što ide oko njega.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:05Ma nema potrebe Lebronu davati novi ugovor ako mislite ista ozbiljno raditi i pokusati biti konkurentni ovim u vrhu. On je svoje zavrsio i njegov ego mu ne bi dozvolio da ulazi sa klupe, a iskreno ne moze on vise.jose je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:39Taman da se odmah zaustave lažne nade u ovom playoffu. Nadam se da neće žuriti sa Lukinim povratkom. A i Reavesu će zbog ove povrede vjerovatno spasti cijena, jer smo svi čekali da vidimo kakav će biti u ovom PO, ali eto ne docekasmo.
Graditi ekipu oko Luke i tjt.
Boston od veceras opet kompletan. Vucevic je veceras u sastavu. Taman na vrijeme prije PO. Bolje nije moglo.
Jedino mi je zao sad Garze al valjda i in dobije neke minute u nekim rotacijama jer je kroz citavu sezonu to zasluzio.
Jedino mi je zao sad Garze al valjda i in dobije neke minute u nekim rotacijama jer je kroz citavu sezonu to zasluzio.
Kakvu kosarku igra Sengun zadnjih 10 tekmi 
- Shategabri
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da se prisjetimoBosniaBoston je napisao/la: ↑28 okt 2025, 03:41Paralela Flagg-Edgecombe sve više liči na Bowie-Jordan. Razumijem da je NBA nakon sto godina trebao americkog bijelca zvijezdu, pa makar isti bio Tatum za sirotinju, ali da Embiid nije maltene raspadnut, Phila bi na krilima ovog momka i Maxeya se borila za titulu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Lakersi do kraja možda dobiju samo Utah kod kuće, što znači najvjerovatnije 5. mjesto.
E sad, je li pametnije biti 4. i imati lagan posao u prvom kolu, ali onda odmah na OKC ili imati nešto teži matchup protiv Vukova, ali onda vjerovatno lakše protiv "neiskusnih" Spursa.
E sad, je li pametnije biti 4. i imati lagan posao u prvom kolu, ali onda odmah na OKC ili imati nešto teži matchup protiv Vukova, ali onda vjerovatno lakše protiv "neiskusnih" Spursa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je pitanje ponajprije za DEN, mooozda malo za HOU, ali vise za njih.jose je napisao/la: ↑06 apr 2026, 10:37Lakersi do kraja možda dobiju samo Utah kod kuće, što znači najvjerovatnije 5. mjesto.
Po meni bi, za njih, bilo bolje da biraju LAL u 1.rundi.Realtivno laka serija gdje svjez ulazis onda sa OKCem i pokusavas da ih skines.
Ako se odlucis da ides na MIN, realno tu mozes ispasti odmah u 1.rundi.A ako bi to prosli, kao i SA na drugoj strani, neces imati nista manje zahtjevan posao da bi dosao do konferencijskog finala.E tek onda bi te sacekao OKC (2 lagane runde do finala), a ti isprebijan. Mislim da tu nemaju sanse i bolje da hvataju OKC odmah.
Steph sinoc dobar nakon dva mjeseca. Steta sto su povrede osakatile GSW ove sezone inace bi oni bili svima nezgodni u PO. Ovako upitno da li ce i play in proci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.