FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 30 avg 2011, 16:43

Jupiii,evo nama Sifonjera.Jbt nisam verovao da ce Adza tako lako da odresi kesu.Ako se neko seca jos zimus sam rekao da bi nam Petkovic legao,nadam se da je u Al Ahliu uspeo da odrzi formu i da ce biti pojacanje,svakako ne ocekujem da odma' pruzi partije k'o Tosic ali se nadam da moze biti bar blizu.Suvisno je i trositi reci da je bolji od Reljignjatijevica. ;)
Sto je najbolje,i najvaznije covek ima muda da se pokaci sa svakim,jos se secam njegovog prepucavanja sa Dzombom dok je igrao u Zvezdi prvi put. :lol:

Dobrodosao majstore i da nas uveselis.Sad se jos samo nadam da ce nas uprava pozitivno iznenaditi do kraja prelaznog roka u vidu jednog napadaca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 avg 2011, 17:16

Brate kolko bih i ja voleo da vidim jednog napadaca u Zvezdi :) Ne mogu recima da opisem 8-)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 avg 2011, 17:18

Ne bih imao nista protiv onog Covica sto je raskinuo sa Vosom. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2011, 17:21

braoolyo je napisao/la:Ne bih imao nista protiv onog Covica sto je raskinuo sa Vosom. :lol:
Ja bi se udarao nogom u bulju kada bi doveli (polu)raspalog Bilbiju u proteklom periodu. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 avg 2011, 17:22

Devil je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:Ne bih imao nista protiv onog Covica sto je raskinuo sa Vosom. :lol:
Ja bi se udarao nogom u bulju kada bi doveli (polu)raspalog Bilbiju u proteklom periodu. ;)
:lol: :lol: :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 avg 2011, 18:03

Ako bude kao sto je kod nas bio prije 3 god. - extra! ;) Zapravo, kakav god da je, bolji je od Reljica i Brigela zajedno... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 avg 2011, 19:05

http://www.****/s216268/Sport/Fudba ... Briza.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Opaa :o :D

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 avg 2011, 16:27

Moram ovo okaciti. :D Zvezdin album za slicice.
slika
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2011, 01:10

Ljudi nisu normalni,sta im nece pasti na pamet,ja nisam mogao vise ni sedeti na stolici kada sam ovo video koliko sam plakao jbt. :lol: :lol:

p.s.
Kako mogu posle svega
da ti oprostim i sve zaboravim,
kad oboje dobro znamo
da si kockar ti, da si kockar ti

Ref.
Spakuj svoje stvari i odlazi
i na Marakanu mi ne dolazi
zbog tebe sam mlad osedeo
podrzavao te nije vredelo
Jos jedino sto mi ostaje
to je da se dobro napijem
da zaboravim ja na sve
na sve sto me seca na tebe

Da te volim kao Boga
to su znali svi, to su znali svi
pa zasto me izneveri
sto me prevari, sto me prevari

Ref.
Spakuj svoje stvari i odlazi
i na Marakanu mi ne dolazi
zbog tebe sam mlad osedeo
podrzavao te nije vredelo
Jos jedino sto mi ostaje
to je da se dobro napijem
da zaboravim ja na sve
na sve sto me seca na tebe

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2011, 21:27

U ponedeljak od 17:00 cini mi se igramo prijateljsku u Pancevu protiv Dinama.Utakmica je humanitarnog karaktera,te ce karte da kostaju 200 dinara a kompletan prihod ide u pomoc oboleloj Zvezdani Jurici koja boluje od Batenove bolesti.
To bih mogao otici i pogledati pa ce verovatno ici i izvestaj. ;)

edit:Mislio sam da sam napisao to jutros ali nisam.Na danasnji dan pre 48 godina otvorena je Marakana utakmicom protiv Rijeke.
Tom prilikom:
Na danasnji dan rođen je stadion gde igraju fudbalski bogovi !
Nase sveto tlo,nas Olimp !
Travnjak na kom se rađala magija i gde se nalaze najbolji i najverniji sinovi i kceri !
Malo je ovakvih mesta,mesta koja su posebna,zadivljujuca , a istovremeno tako zastrasujuca !
Marakana je istovremeno raj i pakao,nada i čistiliste,majka,maceha,dzelat i poslednji sudija,kako kome i svakome po zasluzi.
Natopljena znojem,krvlju ,suzama srece,suzama tuge !
Nosena dahom mladosti, i mudroscu starosti,zajedno,jedni kraj drugih,pomesani,a tako spojeni,njena armija,njena deca,njena snaga !
Huk ,koji parališe protivnika !
Poklič radosti zbog gola koji podize mrtve iz grobnica !
Dečiji osmeh koji krasi poput cvetnog vrta !
Adrenalin koji nas opija onog trena kada teren,taj mitski teren izranja pred nasim ocima !!
To je Marakana,to smo mi,to je Zvezda !
Crvena Zvezda,jača od svega!
Od oblaka,od oluja,od rata,od bede i tuge i nemastine i mi sa njom !
Koja poput tvrđave,neosvojive tvrđave odoleva, zbog nas,zbog penzionera,studenata,domaćica,mangupa,strebera,ludaka,frajera i loših đaka,prvih ljubavi, bezanja iz skole,zbog te emocije,zbog poslednjeg daha,
zbog toga sto ljubav prema tebi nikad nije bila laka..
Zato te volimo,toliko,sve više,svakoga dana.
Zbog toga neka sija, neka bude svetionik u noci,put i nada zauvek i sada !
Zato što njoj uvek mozemo ponovo doci.
Zato sto nikad ne zatvara vrata.
Ona je poput Feniksa koja dise,umire i ponovo se rađa
Jaci od svega,ubijeni hiljadu puta,ali opet,mi smo tu.
Do poslednjeg daha,volimo nju !
Na tom svetom tlu,na toj svetoj travi,ja se danas klanjam
MARAKANI !!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 sep 2011, 14:12

Nek se Marakani vrate slavni dani 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2011, 21:25

Jutros od ranog jutra sam bio na pomocnim terenima posmatrao utakmice mladjih kategorija pionira,kadeta i omladinaca,ostale nisam gledao otisao kuci da nesta rucam pa na OFK-Dynamo.

Prva utakmica bila je pionira.Zvezda-Rad duel dve izuzetno jake skole,ali rutinski smo to odradili,3:1 pobeda uz dva gola Jovica te cini mi se jedan Rangelova ali nisam siguran.Odlicna igra pokazuju nagovestaje talenta ali rano mi je o tome govoriti jos su oni mladi ipak.

Kadeti su izasli drugi na teren opet protiv Rada i pokazali zasto su ubedljivo najtalentovanija generacija Srbije,generacija koja odavno nije vidjena samo da ovako nastave.Laganih 3:0 uz sjajnu,ali sjajnu igru.Kod njih se vec vidi neki sistem,treba reci da je Robi sedio na klupi pored glavnog trenera.Raduje me sto se forsira stil igre prvog rima od pionira do omladinaca svi ga igraju.Glavni igrac Zvezde bio ko drugi no Fica Jankovica,dva gola,pojasnio u 45.minuta koliko je igrao Kaludjerovicu kako se igra napad.Dva gola nakon pracenja akcije i natrcavanja na povratnu loptu,zaista skolski.Pored njega gol dodao i Sakic.Treba izdvojiti jos Karaklajica te Simica koji je dobio i najvise pohvala od svih koji su tu bili,a bilo ih je Robi,Dika,Adza,Stefanovic,jos neki indijanci koji su pisali po rokovnicima meni nepoznati i naravno ja. :mrgreen:
Celo vreme smo kontrolisali igru,tako da Rad nije stvorio niti jednu ozbiljniju priliku na utakmici.

Omladinci su dobili 1:0,Jagodinu golom Mihajlovica u sudijskoj nadoknadi utakmice.Oni su se dosta mucili,nisu mi pokazali neku igru ali istina imali su i najlosije uslove od svih,poceli su malo posle 13:00 kada je sunce najjace bilo,pa je utakmica i prekidana da bi se osvezili.I ovde smo kontrolisali utakmicu,ali bez nekih izgradjenih 100% sansi.Najvise mi se dopao Savicevic,kapiten,odlicno je odigrao,Popadic isto dosta dobar kao i Mihajlovic strelac gola.

Treba napomenuti da nam sve generacije do sada imaju 100% ucinak nakon 4 odnosno 5 kola.Nisam ustvari siguran za ove ispod pionira ali ovi gore su svi 4/4 ili 5/5 zaista pokazujemo da se u omladinskoj skoli odlicno radi.

Inace dok sam bio na utakmici cuo sam price da je Goran Vasiljevic novi koordinator i direktor mladjih selekcija.To mi se nikako ne svidja,ko god poznaje situaciju u Zvezdi zna sa kim je on u talu,tako da...dace Bog da ipak sve bude u redu steta je da ovakvi biseri srpskog fudbala propadnu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 sep 2011, 22:04

Maza koordinator :roll:

Da se razumemo,sve ovo sto si ti napisao meni uliva nadu.Ali da li ce sva ta deca ostati u Zvezdi :?: mislim kad bude doslo vreme da se predje u prvi tim.Nece valjda vecina njih poci putem Cosica :? Normalno je sto ovo pitam posle svega sto nam se desavalo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2011, 22:17

Tribalian je napisao/la:Maza koordinator :roll:

Da se razumemo,sve ovo sto si ti napisao meni uliva nadu.Ali da li ce sva ta deca ostati u Zvezdi :?: mislim kad bude doslo vreme da se predje u prvi tim.Nece valjda vecina njih poci putem Cosica :? Normalno je sto ovo pitam posle svega sto nam se desavalo.
Pazi,nece svi ostati to je sigurno,to i ne trazim.Meni je bitno da svake godine izbacimo 2-3 eventualno 4 igraca iz omladinskog pogona.Izuzetno,ali izuzetno glupo mi je da trazim da 9-10 igraca automatski udje.Sa fudbalske strane video si da mene odlazak Radakovica nije nimalo pogodio,pogodile su me neke druge stvari po tome pitanju,ne bih sada o tome.
Vidimo sada su u prvom timu Causic,Mijailovic i Stojkovic od generacije juniora,to je sada vec jedan lep broj,i meni je jos dovoljno da tu vidim S.Srnica i Krnetu koji istina nije nase dete ali je u Sopotu.Dakle to bi bilo 5 igraca iz te generacije.Naravno ne umanjujem talenat ostalih,sve je to izuzetno talentovano,ali zasto bi nama sada trebao jedan golman iz te generacije,ili zadnji vezni,klasicnog spica tu nema.

Imamo u nadolazecim godinama iz generacije sadasnjih juniora Ozegovica i Savicevica,meni su dovoljna samo njih dvojica da predju u prvi tim i ja zadovoljan,naravno ostali sto duze da ostanu pa da lepu sumu uzmemo za njih.

Imamo iz generacije '95 vec u prvom timu Jankovica,meni je dovoljno da iz te generacije u prvi tim udju Karaklajic i Simic,ja opet prezadovoljan.

Ne kazem da bi trebali olako da pustamo decu,ali pun pogodak i perfektan rad skole bi se zasnivao na tome da svake godine 2-3-4 klinca ubacimo u prvi tim,do sada to nije slucaj bio,pa smo zaista reagovali na sve i svasta sto je odlazilo,ali sada ne. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 sep 2011, 22:23

Upravo zbog toga sto to do sada i nije bio slucaj zato sam ti i postavio ono pitanje.Ja ne bih bio zadovoljan,ja bih bio prezadovoljan da mi svake godine izbacimo 2 igraca u prvi tim.O tom Ozegovicu sam cuo mnogo pozitivnih prica,nadam se da je bar 50% od toga istina.Ja i dalje tvrdim da bez Zvezdine dece nema nista,znas i sam kakve smo dzibere dovodili zadnjih godina.Valjda ce se isplatiti onih 600.000 evra ulozenih u omladinsku skolu. :)

P.S. Opet smo najgledaniji ;) Za sad 10.510,prosek 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 00:37

Prijava protiv Stojića podneta je zbog izjava datim sredstvima javnog informisanja o suđenju utakmice Rad – Sloboda, odigranoj prošlog vikenda.

Upravo na toj utakmici sudija Gogić je sudio protiv Rada kazneni udarac za prekršaj koji se dogodio ispred kaznenog prostora, kada mu ni pomoćnik Mićanović nije propisno asistirao pa su obojica ocenjeni ’ispod očekivanja’ i pauziraće po četiri kola.

Pored tih odluka, Sudijska komisija FSS je donela još nekoliko zapažanja vezanih za mečeve Superlige Srbije. Na utakmici Sloboda – Partizan u 23. min. Glođović je po slobodnom sudijskom uverenju procenio da Ivanov nije načinio prekršaj nad Kasalicom i nije sudio prekršaj kazneni udarac.

Na utakmici Smederevo - Crvena Zvezda sudija Santrač nije pogrešio kada u šestom minutu nije sudio kazneni udarac, već je postupio po instrukciji UEFE za takve slučajeve.

Šro se tiče Prve lige Srbije, Na utakmici Mladost – Sloga sudija Spasić je loše postavljen i udaljen od duela, kada nije sudio kazneni udarac protiv Sloge, a na to mu nije asistirao pomoćnik Ferček, koji je postupio po nalogu Spasića dobijenom pre utakmice. Sudija je zbog toga ocenjen ’ispod očekivanja’ uz pauziranje čeitiri kola.

Na utakmici Inđija - Proleter se u 33. minutu pomoćnik Milin neovlašćeno mešao u ingerenciju odlično postavljenog sudije, koji je pokazao da se igra dalje. Milin je označio prekršaj i bez poziva sudije ušao u teren da pokaže mesto prekršaja, zbog čega mu je ocena znatno umanjena. Posmatrač to nije opisao pa će pauzirati.

Fudbalski klub Čukarički je dostavio prigovor na suđenje u Požarevcu, protiv Mladog radnika, tvrdeći da im je sudija pokazao žuti karton bez osnova i da su domaći igrači igrali pogibeljno uz pretnju povreda njegovih mladih igrača. Sa DVD snimka se to ne može utvrditi kao osnovano. Međutim, pošto su sudija i obojica pomoćnika imali nekoliko odluka koje nisu u skladu PFI, ocene za suđenje sve trojice su umanjene, a posmatrač suđenja pauziraće dva kola.
Ccc,sramota sta onaj Devil pise da nije bio penal. :oops:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 04 sep 2011, 00:51

Ako to nije bio penal, onda nije bio ni ono protiv Rena. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 00:54

braoolyo je napisao/la:Ako to nije bio penal, onda nije bio ni ono protiv Rena. :lol:
Samo sto ja ne vidim nikakvu slicnost izmedju ta dva penala.Onaj protiv Rennesa se moze porediti sa utakmicom protiv Metalca prosle sezone npr. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 04 sep 2011, 01:13

Devil je napisao/la: Samo sto ja ne vidim nikakvu slicnost izmedju ta dva penala.Onaj protiv Rennesa se moze porediti sa utakmicom protiv Metalca prosle sezone npr. ;)
Kasno je, stvarno se ne sjecam Metalca. :D Ali mozemo ovako gledati. Ovo Cavino igranje rukom nije penal jer je lopta napucana iz neposredne blizine i on nema vremena da skloni ruku koja je svo vrijeme od napucavanja do udaranja u istom polozaju. Tako je rekao i onaj sudija sa SOS-a. Potpuno isti slucaj je i u utakmici sa Renom. Kaduova lopta ide ka ruci a ne obrnuto. Dodao bih jos da je otezavajuca okolnost za Cavin "penal" sto lopta ide direktno prema golu, valjda i to utice.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 01:20

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la: Samo sto ja ne vidim nikakvu slicnost izmedju ta dva penala.Onaj protiv Rennesa se moze porediti sa utakmicom protiv Metalca prosle sezone npr. ;)
Kasno je, stvarno se ne sjecam Metalca. :D Ali mozemo ovako gledati. Ovo Cavino igranje rukom nije penal jer je lopta napucana iz neposredne blizine i on nema vremena da skloni ruku koja je svo vrijeme od napucavanja do udaranja u istom polozaju. Tako je rekao i onaj sudija sa SOS-a. Potpuno isti slucaj je i u utakmici sa Renom. Kaduova lopta ide ka ruci a ne obrnuto. Dodao bih jos da je otezavajuca okolnost za Cavin "penal" sto lopta ide direktno prema golu, valjda i to utice.
Kazem ti Chavin "penal" i taj protiv Rennesa nisu ni slicni.Zato ti kazem uzmi Metalac,on mi nekako prvi pada na pamet ;) .Penal protiv Rennesa je dokaz koliko su sudije u evropi zaostale,onakav se penal u 90% slucajeva u Srbiji nebi svirao,ne samo vecitim nego i ostalim klubova,ali to je vec predmet dublje analize.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.