FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Poraz Zeljeznicara i aktuelne vladajuce strukture je da se radujem Kajkutu. Kako su nas srozali nisu svjesni. Kajkut je nas najbolji napadac i to je tragedija. Neznalice ne mogu nauciti i gotovo.
Ivan je postavio ljestvicu visoko, ovo je odstupanje kilometar i velika sramota. Umjesto naprijed gremo nazaj.
Stokic, Stevo, Kajkut ... nastavi niz
Stokic, Stevo, Kajkut ... nastavi niz
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ne moze polovnjak i neko ko nije ponikao ovdje igrati srcem bez obzira sto je profi kao nasa djeca.
Kome kupuju vrijeme?
Obradujemo se potpisima nasih djecaka od prije par sati a onda dodju strucnjaci pa mi useru radost.
Ne moze polovna kuja bez obzira na iskustvoo pred golom ma kakvo god da ono bilo, biti mi preca od nasih djecaka. Nikad! Valjda sam ja jedan od rijetkih koji bi lako halalio titule a gurao nas pogon, pravio pare a ne titulu u rangu one sa DR Kongo, i gdje te napenale u pretkolima ko prodavacicu ljubavi s Lasvanske petlje.
Izborit se evropa moze i sa nasim momcima, siguran.sam, jer oni osim sto su profi nose i ljubav za svetim dresom.
Upravo natakarim vas na labuda!
Gerijatrijski fudbalski klub Željezničar...nastavlja se...pratite nas i u slijedecoj epizodi.
Fuj!
Kome kupuju vrijeme?
Obradujemo se potpisima nasih djecaka od prije par sati a onda dodju strucnjaci pa mi useru radost.
Ne moze polovna kuja bez obzira na iskustvoo pred golom ma kakvo god da ono bilo, biti mi preca od nasih djecaka. Nikad! Valjda sam ja jedan od rijetkih koji bi lako halalio titule a gurao nas pogon, pravio pare a ne titulu u rangu one sa DR Kongo, i gdje te napenale u pretkolima ko prodavacicu ljubavi s Lasvanske petlje.
Izborit se evropa moze i sa nasim momcima, siguran.sam, jer oni osim sto su profi nose i ljubav za svetim dresom.
Upravo natakarim vas na labuda!
Gerijatrijski fudbalski klub Željezničar...nastavlja se...pratite nas i u slijedecoj epizodi.
Fuj!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Čenane nabijem te na khurac
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Čenan se pita ko i ja, +/-
Ovi će nas baš srozati do kraja.......
Ovi će nas baš srozati do kraja.......
Raja je vec po drustvenim mrezama pocela prozivati Upravu. Vidim tu i komentare onih malo "poznatijih" sa juga. Ne bi me cudilo da sa juga uz Cenana jos nekog prozovu uskoro.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 09 avg 2017, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa lobotomci su po nalogu uprave već bacili priču da je skandiranje Čenanu došlo po nalogu Amara Osima, a ako ne od njega, onda od nekoga bliskog njemu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kajkut je po meni najbolji napadac u nasoj ligi. To sto ima 33 god ne znaci puno. I M.Klose je u tim godinama razvaljivao u Laciu. Provjeren i iskusan igrac, a vrijeme ce pokazati koliko ce nam biti od koristi.. Neka prica ko sta hoce ali Kajkut je za ovu ligu Top igrac!
- plavousrcu
- Kontakt:
Budala je svako ko povezuje Najdrazeg sa skandiranjem protiv Cenana. Odim sto je budala nije ni navijac Zelje taman da visi na Grbavici i prati svaku gostujucu. Iskreni Zeljovac ne moze za Najdrazeg govoriti da radi bilo sta protiv Zelje jer Zeljo je Ndjdrazem zivot. Nabijem takve navijace na bobanceta.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pljuju raju jer se buni na ove vrhunske prelazne rokove. Fuj!
Koji nam je cilj ove sezone?
Koliko para su nas koštali svi ovi igrači zadnje dvije godine i više? Šta smo dobili za taj novac?
Možete kako hoćete ali ne možete koliko hoćete.
P.S. Anketa. Zamolio bih "av av" brigadu da glasa sa svih acc.
Koji nam je cilj ove sezone?
Koliko para su nas koštali svi ovi igrači zadnje dvije godine i više? Šta smo dobili za taj novac?
Možete kako hoćete ali ne možete koliko hoćete.
P.S. Anketa. Zamolio bih "av av" brigadu da glasa sa svih acc.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Evo ovaj Tonci kukoc je pravi igrac za nas, piso po klubu i jos rezerva u zrinjskom, taman! Doduse malo je premlad tek mu 26, mozda da sacekamo jedno 6-7 godina da stasa na klupi zrinje pa da krenemo po njeg!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kakva je situacija sa Mujagicem, 5 godina se govori da je talenat itd a ni na mapi ga nema ccc ...Neandertalac je napisao/la:Mujagić i Žerić, čestitam. Nadam se da će dobiti šansu ispred ovih matorih. Pred nama je.
"Gradimo klub"
On, Bekrić, Jahić, i probrati još par njih.irfo je napisao/la:Evo ovaj Tonci kukoc je pravi igrac za nas, piso po klubu i jos rezerva u zrinjskom, taman! Doduse malo je premlad tek mu 26, mozda da sacekamo jedno 6-7 godina da stasa na klupi zrinje pa da krenemo po njeg!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne moze ni dospjet na mapu od raznih polovnjaka koji su dovedeni i moraju igratbob je napisao/la:Kakva je situacija sa Mujagicem, 5 godina se govori da je talenat itd a ni na mapi ga nema ccc ...Neandertalac je napisao/la:Mujagić i Žerić, čestitam. Nadam se da će dobiti šansu ispred ovih matorih. Pred nama je.
"Gradimo klub"
Krenut i po peru stojkica za koju godinu, kad preseli na klupu naravno u mostarskom divuVirtu4l je napisao/la:On, Bekrić, Jahić, i probrati još par njih.irfo je napisao/la:Evo ovaj Tonci kukoc je pravi igrac za nas, piso po klubu i jos rezerva u zrinjskom, taman! Doduse malo je premlad tek mu 26, mozda da sacekamo jedno 6-7 godina da stasa na klupi zrinje pa da krenemo po njeg!
Treba Jamaka vratiti. Ispunjava sve uslove.
Kad je on pljuvao po Želji? Ako jeste, nisam upratio.LjoZee je napisao/la:Treba Jamaka vratiti. Ispunjava sve uslove.
Tomić isto tako ispunjava uslove.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Yebite me ako Faik Kolar ovdje ne bi bio napredak da ga postave za sportskog direktora
- Neandertalac
- Kontakt:
Normalno da ga nema kada su neznalice odlučile da dovedu kloceve a dijete gurnu u stranu. Ne samo Mujagić već više njih.bob je napisao/la:Kakva je situacija sa Mujagicem, 5 godina se govori da je talenat itd a ni na mapi ga nema ccc ...Neandertalac je napisao/la:Mujagić i Žerić, čestitam. Nadam se da će dobiti šansu ispred ovih matorih. Pred nama je.
"Gradimo klub"
Samo vi navijajte da djeca propadnu. To je Dnk_a Željin.
Da vas još jednom podsjetim. Mujagić oko 150 min i 3 gola, oni ostali bez Lendrića oko 2500 min i 5+ golova. Ugrubo...
Mujagić 400 km plata.
Đermanović. Gdje igra ovaj sada?
Pozder. Gdje igra ovaj sada?
Stokić. Gdje igra ovaj sada?
Nikolić. Amajlija za trofeje.
Cijena, sitnica...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nakon pobjede u Bijeljini sa navijacima su pjevali " Bit ce Zeljo ..... sampion ". Cini mi se da je njega ponijelo tad, ali mozda sam ga zamijenio sa nekim igracem. Uglavnom ispunjava ove ostale uslove.Virtu4l je napisao/la:Kad je on pljuvao po Želji? Ako jeste, nisam upratio.LjoZee je napisao/la:Treba Jamaka vratiti. Ispunjava sve uslove.
Tomić isto tako ispunjava uslove.
- MocMahale444
Kako nije vazno, bolan dok je Amar bio znalo se ko kosi a ko vodu nosi (sto se tice ekipe).Neandertalac je napisao/la:Samo si zaboravio najvažniji detalj. Dirigentsku palicu držao najtrofjniji trener lige. Amar Osim.Sandokan87 je napisao/la:Pusti levate, kad ga Sale uvali na Hadisonu svi ce zuditi za njegovim bijelim bubrezima. Nije lik ni istrcao kako treba na travnjak vec je okarakterisan ko star. E moj Mesabovic Alene, ti si sa 36 isto tako bio star levatima pa si trpak i starom i mladom izmedju stativa. MA SAMO GAS SALEEEEEEMocMahale444 je napisao/la:Tako je Sando cire im.
Jako jako bitno za naglasiti...
Amar ode u sred sezone na odmor

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.