Premijer liga BiH - aktuelno

ErosViverosViv
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ErosViverosViv » 18 maj 2026, 15:34

SamLake je napisao/la:
18 maj 2026, 15:23
ErosViverosViv je napisao/la:
18 maj 2026, 15:17
SamLake je napisao/la:
18 maj 2026, 14:43

Dobrodošao tebra. Hajde ba šta ima veze svoju astralnu projekciju sa lažnog profila pošalji na derbi a ti možeš odmarat. :rol:
Blago tebi i onom ko s tobom dane provodi. Mučno je čitati o čemu pišeš puna 24 sata jer je neko čitajući više tema ostavio komentar na pogrešnoj temi. Tragedija.

Nije neko "pogriješio" nego ti i nastavljaš pisati. :urnebes: A da se razumijemo nije greška u pitanju, znamo. :yawn: :urnebes:
Što se društva tiče, mama ti se ne žali na moje društvo. HAHAHAAHAHHAAHAHAHAH

DOBRODOŠAO TEBRA :rol: :rol: :rol:
Šta je ovo :shock:

SamLake
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la SamLake » 18 maj 2026, 15:43

18 maj 2026, 15:34
SamLake je napisao/la:
18 maj 2026, 15:23
18 maj 2026, 15:17

Blago tebi i onom ko s tobom dane provodi. Mučno je čitati o čemu pišeš puna 24 sata jer je neko čitajući više tema ostavio komentar na pogrešnoj temi. Tragedija.

Nije neko "pogriješio" nego ti i nastavljaš pisati. :urnebes: A da se razumijemo nije greška u pitanju, znamo. :yawn: :urnebes:
Što se društva tiče, mama ti se ne žali na moje društvo. HAHAHAAHAHHAAHAHAHAH

DOBRODOŠAO TEBRA :rol: :rol: :rol:
Šta je ovo :shock:

slika

Istina tebra i samo istina. Kada skoro dvije godine života posvetiš forumu, štancaš 5+ postova samo sa ovog profila i ispališ se znam da je teško. A sigurno ti broj postova prelazi i 5 hiljada sa fejk profilima. Znam da boli kada padaš zbog jedne greške, ali jbg zar si očekivao da takav "kapacitet" barata sa 5-6 profila. Tvoji ostali ahbabi su imali bar malo SUSRAMLJA pa otišli sa foruma...Teško je kad skontaš da ni za trolla na forumu nisi sposoba. Izdrži Erose.... :rol: :rol:

DOBRODOŠAO TEBRA :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, kogmagie46, Perotti, rishovski, SamLake i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []