Šta je ovoSamLake je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:23ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:17Blago tebi i onom ko s tobom dane provodi. Mučno je čitati o čemu pišeš puna 24 sata jer je neko čitajući više tema ostavio komentar na pogrešnoj temi. Tragedija.
Nije neko "pogriješio" nego ti i nastavljaš pisati.A da se razumijemo nije greška u pitanju, znamo.
![]()
![]()
Što se društva tiče, mama ti se ne žali na moje društvo. HAHAHAAHAHHAAHAHAHAH
DOBRODOŠAO TEBRA![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:34Šta je ovoSamLake je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:23ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:17
Blago tebi i onom ko s tobom dane provodi. Mučno je čitati o čemu pišeš puna 24 sata jer je neko čitajući više tema ostavio komentar na pogrešnoj temi. Tragedija.
Nije neko "pogriješio" nego ti i nastavljaš pisati.A da se razumijemo nije greška u pitanju, znamo.
![]()
![]()
Što se društva tiče, mama ti se ne žali na moje društvo. HAHAHAAHAHHAAHAHAHAH
DOBRODOŠAO TEBRA![]()
![]()
![]()
![]()

Istina tebra i samo istina. Kada skoro dvije godine života posvetiš forumu, štancaš 5+ postova samo sa ovog profila i ispališ se znam da je teško. A sigurno ti broj postova prelazi i 5 hiljada sa fejk profilima. Znam da boli kada padaš zbog jedne greške, ali jbg zar si očekivao da takav "kapacitet" barata sa 5-6 profila. Tvoji ostali ahbabi su imali bar malo SUSRAMLJA pa otišli sa foruma...Teško je kad skontaš da ni za trolla na forumu nisi sposoba. Izdrži Erose....
DOBRODOŠAO TEBRA