Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LlullSergio
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la LlullSergio » 10 maj 2020, 21:28

VolimTz je napisao/la:
10 maj 2020, 19:21
LlullSergio je napisao/la:
10 maj 2020, 18:49
Ti ni u jednom svom upisu nisi odgovorio na konkretno pitanje.

Ova NeoNazis preseravanja po SAD, da li imaju smisla kad znamo proslost jednog takvog pokreta i ono sto su vodje i pripadnici tog pokreta uradili u periodu od 39-45 ?

Samo me zanima taj odgovor. Da li je po tebi uredu sto oni izlaze na ulice sa svastikama, zastavama, marsiraju naokolo i ozivljavaju takav jedan pokret ?
Nije poenta u tome da li je to meni ili tebi uredu, stvar je u tome da ljudi izrazavaju svoje misljenje. Kao sto i svi ostali imaju pravo na to sve dok fizicki ne ugroze drugog.

Od samog pocetka sam govorio da su migranti prijetnja za sigurnost, rekli su mi da sam fasista. Kad kazem da je JNA bila agresor na međunarodno priznatu drzavu, onda sam fasista. Kad kazem da su partizani strijeljali ljude bez pravednog suđenja, onda sam fasista. Kad kazem da su partizani pocinili zlocin nad Bosnjacima civilima Nevesinjskog kraja i Koraja, onda sam fasista. Kad kazem da su Bosnjaci uzeli oruzje od ustasa kako bi branili svojr kuce, onda sam fasista. Kad kazem da je titin sistem zatvarao ljude jer su drugacije mislili, onda sam fasista ...

A fasistom me proglasavaju oni koji su sebi umislili da imaju to pravo. Da podsjetim samo fasista je sinonim za covjeka koji je spreman plinom ubiti milione civila. Mislis da je meni ugodno kada me neko nazove fasistom samo zato sto mislim drugacije nego on ?

Antifasizam je paravan iza koga se kriju ljudi koji podrzavaju komunizam. Znam ja razliku između dobra i zla ne treba mi kojekakav revolt i picke materine da mi drze predavanja.

Neki dan na temi filmova napadose momka momka jer je rekao da ne voli filmove sa crncima. To je kao rasisticki bilo za reci. Dotle to ide. Ne voli covjek tu njihovu geto pricu i yebi ga, ne volim ni ja indijske serije pa odgovorno tvrdim da nemam namjeru da pobijem ili porobim milijardu indijaca.

[
Joj druze al' ti smrdi prica. Znaci na kilometre...Nisi dao konkretan odgovor na konkretno pitanje nego si isao nadugo i nasiroko o temama kakve veze nemaju sa mojim upitom.

To dalje implicira da je tebi okej da se ovi neonacisti okupe ovako i po Tuzli, marširaju, uzvikuju Sieg Heil i Heil Hitler. Okej je to sve, nisu ono povukli pistolj, nema veze sto im je retorika cisti agresivizam i pozivanje na nasilje.

Sto neko kaze onda je Seselj pacifista po toj takvoj logici i takvom razmisljanju. Ni on nije nikog ubio, samo je izrazio svoje misljenje.

A bas me zanima misljenje o ****/lezbacama i njihovoj paradi.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 maj 2020, 21:31

Virtu4l je napisao/la:
10 maj 2020, 21:18
Osim13 je napisao/la:
10 maj 2020, 20:02
Kako mržnja prema nečemu ovako može dovesti do uzdizanja nečeg skroz pogrešnog.
Najviše volim ove rasprave, tu najjasnije vidiš ko su Bakirovi termiti a ko ostali.
Cim si lijevo i liberalno orijentisat odmah si jugobalija, komunjara, a ponekad i cetnik. Zanimljiva sorta ljudi fkt, za izucavanja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 maj 2020, 21:35

Epidaurus je napisao/la:
10 maj 2020, 21:31
Cim si lijevo i liberalno orijentisat odmah si jugobalija, komunjara, a ponekad i cetnik. Zanimljiva sorta ljudi fkt, za izucavanja.
Kad ih skinemo ispod 20%, neće više biti važno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 maj 2020, 21:40

10 maj 2020, 21:28

To dalje implicira da je tebi okej da se ovi neonacisti okupe ovako i po Tuzli, marširaju, uzvikuju Sieg Heil i Heil Hitler. Okej je to sve, nisu ono povukli pistolj, nema veze sto im je retorika cisti agresivizam i pozivanje na nasilje.

Sto neko kaze onda je Seselj pacifista po toj takvoj logici i takvom razmisljanju. Ni on nije nikog ubio, samo je izrazio svoje misljenje.

Ko određuje da li neka retorika poziva na nasilje ili ne ? To ljudi zloupotrebljavaju druze, o tome ti pricam cijelo vrijeme. Imas NVO pizde koje idu okolo i mjere ljudima rijeci. Odakle im pravo ?

Legalno iskazuju svoje misljenje. Demokratija ybg, ako ti se ne da gledat cune po trgovima nemoj taj dan izlazit van. Hocemo na zapad ? To je cijena.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 10 maj 2020, 21:42

VolimTz je napisao/la:
10 maj 2020, 21:40
10 maj 2020, 21:28

Ko određuje da li neka retorika poziva na nasilje ili ne ? To ljudi zloupotrebljavaju druze, o tome ti pricam cijelo vrijeme. Imas NVO pizde koje idu okolo i mjere ljudima rijeci. Odakle im pravo ?

Legalno iskazuju svoje misljenje. Demokratija ybg, ako ti se ne da gledat cune po trgovima nemoj taj dan izlazit van. Hocemo na zapad ? To je cijena.
Filozofiras i ne dajes konkretne odgovore. Mozes u politicare jaruga...Odgovor na moje pitanje je jasan. A tvoje izbjegavanje odgovora dosta govori :salut:

Naravno da meni pe.deri i lezbe ne smetaju, pitanje sam postavio tebi. Al' kao i sve ostalo i to ces vjerovatno izbjegavati.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 maj 2020, 21:42

Ma ne naci retorika, sieg heil i svastike pozivaju na ljubav, mir u svijetu i uzgoj cvijeca.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 10 maj 2020, 21:42

slika
Ovaj gore s bradvinom NVO ,ovaj dole napaceni bosnjo
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 maj 2020, 21:44

Jbm vam i desno i lijevo,samo pravo i u se i svoje kljuse.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 maj 2020, 21:56

Klixovci otkrili reddit. Danas par tekstova prenose postove s reddita
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 maj 2020, 22:13

Bitno je samo da otjeramo zelene u proslot i da postanu historija ,tad ABD mozemo biti i komunjare i cetnici i sve za sta nas optuzuju .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 maj 2020, 22:13

Heller je napisao/la:
10 maj 2020, 21:56
Klixovci otkrili reddit. Danas par tekstova prenose postove s reddita
Nayebasmo onda
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 10 maj 2020, 22:21

Derdiyok je napisao/la:
10 maj 2020, 15:48
Rigoletto je napisao/la:
10 maj 2020, 14:58
BosniaBoston je napisao/la:
10 maj 2020, 14:53

Velika skupina.Koliko ih ono beše,12 ili 14?
pokusavam mu objasnit da ne generalizira.
Opet ti je loš primjer s obzirom da porediš manju grupu radikalnih islamista sa većinskim dijelom stanovništva Hrvatske.
Malu grupu? Pa na prste mozes prebrojat Muje koje su u ratu na bliskom istoku bili za Assada, a protiv ISILA. To sto nisu potkratili pantale nista ne znaci.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 10 maj 2020, 22:43

Rigoletto je napisao/la:
10 maj 2020, 14:36
Fowl95 je napisao/la:
10 maj 2020, 14:20
Lillard je napisao/la:
10 maj 2020, 09:24
Ja ne kontam u kojem svijetu vi živite. Plenkovic koji koalira sa HNSom i Puopvcem, dok je na Pantovčaku izabran Milanović, al da, Hrvatska voli fašizam. Bolesna propaganda.
Hrvatska obožava fašizam. O tome dovoljno govori tabla sa natpisom "Za dom spremni" u JASENOVCU. :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Al dobro sad je premještena, nije to zemlja u ljubavi sa fašizmom..
Bošnjaci obožavaju radikalni islamizam. O tome dovoljno gori skupina radikalnih islamista u Maoči
Hahahah, bar ne stoji država iza tih radikala kao što u Hrvatskoj država stoji iza kršćanskih radikala poput udruge Za dom.. ovaj "U ime obitelji"..
Let's talk about SIX baby!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 maj 2020, 22:44

MMM je napisao/la:
10 maj 2020, 22:21

Malu grupu? Pa na prste mozes prebrojat
slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 10 maj 2020, 22:51

evo na temi PL općenito Velež vs Čelik i škutori hahahahaha

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 maj 2020, 22:51

Epidaurus je napisao/la:
10 maj 2020, 21:31
Virtu4l je napisao/la:
10 maj 2020, 21:18
Osim13 je napisao/la:
10 maj 2020, 20:02
Kako mržnja prema nečemu ovako može dovesti do uzdizanja nečeg skroz pogrešnog.
Najviše volim ove rasprave, tu najjasnije vidiš ko su Bakirovi termiti a ko ostali.
Pa i ti si za izučavanja jer nisi ništa bolji od njih po tom pitanju, jer generalizuješ isto tako. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 maj 2020, 23:04

Jbg. Meni bi izucavanja mozda i pomogla dok si ti vec s druge strane beznadezan slucaj.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 maj 2020, 23:19

Kakva erupcija na temi Premijer lige, ko Vezuv 1906. :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 maj 2020, 23:31

Epidaurus je napisao/la:
10 maj 2020, 23:04
Jbg. Meni bi izucavanja mozda i pomogla dok si ti vec s druge strane beznadezan slucaj.
Dobro pa priznaš, to je prvi korak ka izliječenju. :mrgreen:

Ja barem ne moram vrijeđati svakoga sa kim se ne slažem kao ti (i ne mislim da se ljubav roditelja mjeri novcem koji ulože u tvoje obrazovanje), jer te roditelji očito nisu naučili normalno komunicirati.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 10 maj 2020, 23:34

:smajlikojijedekokice:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.