Film i kinematografija
Moderator/ica: insider
Re: Film i kinematografija
Oscar nikad nije bio neko mjerilo, barem meni ne. Uvijek je politicki motivisano, pa pogledajte svaku dodjelu i sta ljudi pricaju na istim.
Smjesna nagrada, a kvalitet filma je svakako u kurcu sto se tice Amera. Samo nastavci, nove adaptacije ili ti ga recikliranje. Sto se i glumaca tice sve je to postalo mlako, kako i nece kad nemas vise novih glumaca koji se probijaju ulogama, sad gledamo djecu glumaca, a brate talenat nije naslijedan, ko god da misli vara se.
Smjesna nagrada, a kvalitet filma je svakako u kurcu sto se tice Amera. Samo nastavci, nove adaptacije ili ti ga recikliranje. Sto se i glumaca tice sve je to postalo mlako, kako i nece kad nemas vise novih glumaca koji se probijaju ulogama, sad gledamo djecu glumaca, a brate talenat nije naslijedan, ko god da misli vara se.
GGMU
Odgledao Peaky Blinders film jucer, iskreno prosjek. Ocekivao sam vise s obzirom kakva je serija bila. Kraj filma je debilan do bola.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kraj filma je u skladu s cijelom tematikom serije. Druga je stvar sto je sam film bio nepotreban i besmislen. Klasicni cash grab.
- bavariapivo
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Project Hail Mary 8.5 ocjena na IMDBu (48k votes)
Je li gledao ko i da li je zaista ovako dobar?
gledat ce Carti vecerasMaroon1946 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:56Project Hail Mary 8.5 ocjena na IMDBu (48k votes)
3 h 52 min...Jabroni je napisao/la: ↑23 mar 2026, 15:05gledat ce Carti vecerasMaroon1946 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:56Project Hail Mary 8.5 ocjena na IMDBu (48k votes)
Trenutno korisnika/ca: MElloo, Wilshere10 i 22 gosta.