Igrač br. 6

Cartman
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2015, 23:09

Virtu4l je napisao/la:Primate se k'o saučešće
Jesi prezalio poraz Djokovica? :njanjanja:

Ja i legenda proslavili. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 07 jun 2015, 23:17

sto nemogu ovih udruzenih brigada kvazi patriota sa epicentrom u nekoj uredjenoj drzavi. Eto vam SDA sa ljiljanima na celu neka vam kroje buducnost idealnu patriJotsku :sick:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 07 jun 2015, 23:19

Virtu4l je napisao/la:Primate se k'o saučešće

oplakah :mrgreen:
#Salihović

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 07 jun 2015, 23:22

Cartman je napisao/la:Petra - Bruce Jenner BiH. :bih:
:bih:
#Salihović

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 jun 2015, 23:35

emir79 je napisao/la:Seo: Ti ces meni granice da prekrajas, je li? hehehehhe
Ogi: Necu vise Seo sudzuke mi tvoje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika
Pa logično da je tetovažu mijenjao, Seo preuzeo stvari u svoje ruke. U mračnu prostoriju ga doveo i malo zaprijetio, a on mu nije smio u lice reći da neće a ko bi smio!?

E moj Ognjene, koja si ti budaletina. Mrzim dvolične osobe i koje ne drže do svojih principa a ti si takav Ogi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jun 2015, 23:37

knabs je napisao/la:sto nemogu ovih udruzenih brigada kvazi patriota sa epicentrom u nekoj uredjenoj drzavi. Eto vam SDA sa ljiljanima na celu neka vam kroje buducnost idealnu patriJotsku :sick:
Ja sam odavno prestao s takvim raspravljati, ovdje čisto svratim da se ismijem polupismenim patriJotama iz Skandinavije, Njemačke, Čemerike... i pokojim SDA bojovnikom. :D Gdje su nam bili 92-95. u centar Beograda bi umarširali. :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2015, 23:39

Da napisem jedan ozbiljan post na ovu debilnu temu, momak je prije svega glup ko tocak. To je dokazao bezbroj puta, na primjer kada je vrijedjao direktora Partizana na Facebooku. Nesto sto ni jedan normalan profesionalac ne bi radio. Je li u pitanju opklada ili sta drugo, nije vazno. Momak je jednostavno glup. Zato se i ne mogu toliko naljutit na njega, kao da se naljutis na dijete. Mozda je nacionalista, provokator, dvolicnjak, ali iznad svega je glup ko tocak.

Steta je sto umjesto da pricamo o utakmici pricamo o ovakvim pizdarijama. Jer ovo su istinske pizdarije. Kao kad krene prica o nekom nacionalizmu u politici, umjesto da se prica o ekonomiji i drugim bitnim stvarima. Nadam se da igracima ova pizdarija nije uzela ni sekund paznje sa ove tekme koja je bitna po zivot. Vranjes sam je kao jedini brz stoper u nasoj ekipi mogao bit koristan u ovoj utakmici, ali je vjerovatno sebe diskvalifikovao ovim glupostima.

Odma me je podsjetio na jednog jarana koji je sarao kukasti kriz po skoli jednom. Ne zato sto je nacista, fasista ili rasista, nego zato sto je glup ko tocak bio. Tako i ovaj.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jun 2015, 23:52

knabs je napisao/la:sto nemogu ovih udruzenih brigada kvazi patriota sa epicentrom u nekoj uredjenoj drzavi. Eto vam SDA sa ljiljanima na celu neka vam kroje buducnost idealnu patriJotsku :sick:
Nije li to malo naivno gledanje na ovu stvar? Ne znam za ostale ali ja bih radije da reprezentacije ne bude preslikano stanje u drzavi. Znaci bez provokativnih i politickih tetovaza, prepucavanja, itd. Da je neki igrac Bosnjak istetovirao nesto sto je provokativno za Srbe isto bih reagovao. Oni predstavljaju cijelu drzavu i sve ljude u njoj.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jun 2015, 23:53

Cartman je napisao/la:Petra - Bruce Jenner BiH. :bih:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :clap: :tokralju:

EDIT: evo prelistao 2 stranice, pa Cartman vas kolektivno prikljucio na aparate. Bolje se povucite dok niste na koljena presli :beba:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jun 2015, 23:57

Cartman je napisao/la:Da napisem jedan ozbiljan post na ovu debilnu temu, momak je prije svega glup ko tocak. To je dokazao bezbroj puta, na primjer kada je vrijedjao direktora Partizana na Facebooku. Nesto sto ni jedan normalan profesionalac ne bi radio. Je li u pitanju opklada ili sta drugo, nije vazno. Momak je jednostavno glup. Zato se i ne mogu toliko naljutit na njega, kao da se naljutis na dijete. Mozda je nacionalista, provokator, dvolicnjak, ali iznad svega je glup ko tocak.

Steta je sto umjesto da pricamo o utakmici pricamo o ovakvim pizdarijama. Jer ovo su istinske pizdarije. Kao kad krene prica o nekom nacionalizmu u politici, umjesto da se prica o ekonomiji i drugim bitnim stvarima. Nadam se da igracima ova pizdarija nije uzela ni sekund paznje sa ove tekme koja je bitna po zivot. Vranjes sam je kao jedini brz stoper u nasoj ekipi mogao bit koristan u ovoj utakmici, ali je vjerovatno sebe diskvalifikovao ovim glupostima.

Odma me je podsjetio na jednog jarana koji je sarao kukasti kriz po skoli jednom. Ne zato sto je nacista, fasista ili rasista, nego zato sto je glup ko tocak bio. Tako i ovaj.
E vidiš, to je poenta cijele priče. Nažalost ljudi kod nas pogrešno rezonuju, sve se gleda kroz prizmu nacionalizma, šovinizma, patriotizma... i ostalih ''izma''. Momak je dokazao da nije baš najbistriji. Ni prvi, ni zadnji kada su u pitanju fudbaleri. Čast izuzecima, ali nisu baš poznati po visokom IQ. Žalosno je što se sve ustalasalo pred ovako važnu utakmicu, kada treba da pišemo kakvu taktiku da očekujemo, napumpavamo pozitivnu atmosferu, da jedva isčekujemo utakmicu... ovdje se danima piše o ratovanju, četnicima, i svemu onom što nije tema za jedan sportski forumu.
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 07 jun 2015, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 jun 2015, 23:57

Zamislite recimo da sledjeci urade slicno, kako bi bili docekani u reprezentacijama.

Adem Ljajic konture Republike Sandzaka
Miralem Sulejmani konture Republike Kosova
Dado Prso, da je svojevremeno istetovirao Republiku Srpsku Krajinu.

Mi smo mala maca , kako bi doticni bili docekani, sta vise nebi smjeli ni doci na okupljanje, bili bi za jaja okaceni na trgovima Beograda, odnosno Zagreba.

Ipak smo mi i previse tolerantni.
Drzacu se ove @Cartmanove da je ipak samo glup momak.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2015, 23:59

Puno je OT i samo mali detalj, ali Sulejmani vise mrzi Republiku Kosovo od vecine Srba vjerovatno. Posto je Goranac, a Albanci nisu bili milostivi ni prema njima...

Bosniacum: :salut:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 08 jun 2015, 00:02

Cartman je napisao/la:Da napisem jedan ozbiljan post na ovu debilnu temu, momak je prije svega glup ko tocak. To je dokazao bezbroj puta, na primjer kada je vrijedjao direktora Partizana na Facebooku. Nesto sto ni jedan normalan profesionalac ne bi radio. Je li u pitanju opklada ili sta drugo, nije vazno. Momak je jednostavno glup. Zato se i ne mogu toliko naljutit na njega, kao da se naljutis na dijete. Mozda je nacionalista, provokator, dvolicnjak, ali iznad svega je glup ko tocak.

Ako je ovo tvoj "ozbiljan" post u kome ti pišeš da neko ko zarađuje godišnje kao ti što nećeš za čitav svoj bjedni život koji se svodi na 26h dnevnog kenjanja po tastaturi je ovakav ili onakav bez obzira što igra za repku za koju ti navijaš zapitaš li se nekad kakva si ti osoba i koliko uopše zapravo ti vrijediš za porodicu,okolinu,društvo :?: :salut:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2015, 00:03

Koliko god Vranjes zaradjivao vise od mene, toliko i ja od tebe. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2015, 00:04

cokara je napisao/la:koliko uopše zapravo ti vrijediš za porodicu,okolinu,društvo :?: :salut:
Mnogo više nego ovaj na čijoj smo temi :shh:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 jun 2015, 00:07

Cartman je napisao/la:Puno je OT i samo mali detalj, ali Sulejmani vise mrzi Republiku Kosovo od vecine Srba vjerovatno. Posto je Goranac, a Albanci nisu bili milostivi ni prema njima...

Bosniacum: :salut:
Nisam znao da je Goranac, ako je Goranac onda je Bosnjak. Uglavnom ostala dvojica bi bila razapeta :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 08 jun 2015, 00:09

Cartman je napisao/la:Koliko god Vranjes zaradjivao vise od mene, toliko i ja od tebe. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Cartman je napisao/la:Koliko god Vranjes zaradjivao vise od mene, toliko i ja od tebe. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Izvini ministre nisam te odmah prepozno :puke: jadna majka što te rodila takvog pametnog i bogatog :crazy: Da imaš para nebih sigurno visio po forumu nego bi se provodio vani ko sva normalna djeca :wave:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 08 jun 2015, 00:10

cokara je napisao/la:
Izvini ministre nisam te odmah prepozno :puke: jadna majka što te rodila takvog pametnog i bogatog :crazy: Da imaš para nebih sigurno visio po forumu nego bi se provodio vani ko sva normalna djeca :wave:
neznas ti kakve su plate u skandinaviji :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2015, 00:12

Virtu4l je napisao/la:
cokara je napisao/la:koliko uopše zapravo ti vrijediš za porodicu,okolinu,društvo :?: :salut:
Mnogo više nego ovaj na čijoj smo temi :shh:
E jest mu to i tesko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2015, 00:15

cokara je napisao/la:
Sto otvaras pricu o parama ako ces zaplakat kad ti kazem istinu? :plac:

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.