Jesi prezalio poraz Djokovica?Virtu4l je napisao/la:Primate se k'o saučešće

Ja i legenda proslavili.

Jesi prezalio poraz Djokovica?Virtu4l je napisao/la:Primate se k'o saučešće
Pa logično da je tetovažu mijenjao, Seo preuzeo stvari u svoje ruke. U mračnu prostoriju ga doveo i malo zaprijetio, a on mu nije smio u lice reći da neće a ko bi smio!?emir79 je napisao/la:Seo: Ti ces meni granice da prekrajas, je li? hehehehhe
Ogi: Necu vise Seo sudzuke mi tvoje![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam odavno prestao s takvim raspravljati, ovdje čisto svratim da se ismijem polupismenim patriJotama iz Skandinavije, Njemačke, Čemerike... i pokojim SDA bojovnikom.knabs je napisao/la:sto nemogu ovih udruzenih brigada kvazi patriota sa epicentrom u nekoj uredjenoj drzavi. Eto vam SDA sa ljiljanima na celu neka vam kroje buducnost idealnu patriJotsku
Nije li to malo naivno gledanje na ovu stvar? Ne znam za ostale ali ja bih radije da reprezentacije ne bude preslikano stanje u drzavi. Znaci bez provokativnih i politickih tetovaza, prepucavanja, itd. Da je neki igrac Bosnjak istetovirao nesto sto je provokativno za Srbe isto bih reagovao. Oni predstavljaju cijelu drzavu i sve ljude u njoj.knabs je napisao/la:sto nemogu ovih udruzenih brigada kvazi patriota sa epicentrom u nekoj uredjenoj drzavi. Eto vam SDA sa ljiljanima na celu neka vam kroje buducnost idealnu patriJotsku
Cartman je napisao/la:Petra - Bruce Jenner BiH.
E vidiš, to je poenta cijele priče. Nažalost ljudi kod nas pogrešno rezonuju, sve se gleda kroz prizmu nacionalizma, šovinizma, patriotizma... i ostalih ''izma''. Momak je dokazao da nije baš najbistriji. Ni prvi, ni zadnji kada su u pitanju fudbaleri. Čast izuzecima, ali nisu baš poznati po visokom IQ. Žalosno je što se sve ustalasalo pred ovako važnu utakmicu, kada treba da pišemo kakvu taktiku da očekujemo, napumpavamo pozitivnu atmosferu, da jedva isčekujemo utakmicu... ovdje se danima piše o ratovanju, četnicima, i svemu onom što nije tema za jedan sportski forumu.Cartman je napisao/la:Da napisem jedan ozbiljan post na ovu debilnu temu, momak je prije svega glup ko tocak. To je dokazao bezbroj puta, na primjer kada je vrijedjao direktora Partizana na Facebooku. Nesto sto ni jedan normalan profesionalac ne bi radio. Je li u pitanju opklada ili sta drugo, nije vazno. Momak je jednostavno glup. Zato se i ne mogu toliko naljutit na njega, kao da se naljutis na dijete. Mozda je nacionalista, provokator, dvolicnjak, ali iznad svega je glup ko tocak.
Steta je sto umjesto da pricamo o utakmici pricamo o ovakvim pizdarijama. Jer ovo su istinske pizdarije. Kao kad krene prica o nekom nacionalizmu u politici, umjesto da se prica o ekonomiji i drugim bitnim stvarima. Nadam se da igracima ova pizdarija nije uzela ni sekund paznje sa ove tekme koja je bitna po zivot. Vranjes sam je kao jedini brz stoper u nasoj ekipi mogao bit koristan u ovoj utakmici, ali je vjerovatno sebe diskvalifikovao ovim glupostima.
Odma me je podsjetio na jednog jarana koji je sarao kukasti kriz po skoli jednom. Ne zato sto je nacista, fasista ili rasista, nego zato sto je glup ko tocak bio. Tako i ovaj.
Ako je ovo tvoj "ozbiljan" post u kome ti pišeš da neko ko zarađuje godišnje kao ti što nećeš za čitav svoj bjedni život koji se svodi na 26h dnevnog kenjanja po tastaturi je ovakav ili onakav bez obzira što igra za repku za koju ti navijaš zapitaš li se nekad kakva si ti osoba i koliko uopše zapravo ti vrijediš za porodicu,okolinu,društvoCartman je napisao/la:Da napisem jedan ozbiljan post na ovu debilnu temu, momak je prije svega glup ko tocak. To je dokazao bezbroj puta, na primjer kada je vrijedjao direktora Partizana na Facebooku. Nesto sto ni jedan normalan profesionalac ne bi radio. Je li u pitanju opklada ili sta drugo, nije vazno. Momak je jednostavno glup. Zato se i ne mogu toliko naljutit na njega, kao da se naljutis na dijete. Mozda je nacionalista, provokator, dvolicnjak, ali iznad svega je glup ko tocak.
Steta je sto umjesto da pricamo o utakmici pricamo o ovakvim pizdarijama. Jer ovo su istinske pizdarije. Kao kad krene prica o nekom nacionalizmu u politici, umjesto da se prica o ekonomiji i drugim bitnim stvarima. Nadam se da igracima ova pizdarija nije uzela ni sekund paznje sa ove tekme koja je bitna po zivot. Vranjes sam je kao jedini brz stoper u nasoj ekipi mogao bit koristan u ovoj utakmici, ali je vjerovatno sebe diskvalifikovao ovim glupostima.
Odma me je podsjetio na jednog jarana koji je sarao kukasti kriz po skoli jednom. Ne zato sto je nacista, fasista ili rasista, nego zato sto je glup ko tocak bio. Tako i ovaj.
Mnogo više nego ovaj na čijoj smo temicokara je napisao/la:koliko uopše zapravo ti vrijediš za porodicu,okolinu,društvo![]()
Nisam znao da je Goranac, ako je Goranac onda je Bosnjak. Uglavnom ostala dvojica bi bila razapetaCartman je napisao/la:Puno je OT i samo mali detalj, ali Sulejmani vise mrzi Republiku Kosovo od vecine Srba vjerovatno. Posto je Goranac, a Albanci nisu bili milostivi ni prema njima...
Bosniacum:
Cartman je napisao/la:Koliko god Vranjes zaradjivao vise od mene, toliko i ja od tebe.![]()
![]()
Izvini ministre nisam te odmah prepoznoCartman je napisao/la:Koliko god Vranjes zaradjivao vise od mene, toliko i ja od tebe.![]()
![]()
neznas ti kakve su plate u skandinavijicokara je napisao/la:Cartman je napisao/la:Koliko god Vranjes zaradjivao vise od mene, toliko i ja od tebe.![]()
Izvini ministre nisam te odmah prepoznoCartman je napisao/la:Koliko god Vranjes zaradjivao vise od mene, toliko i ja od tebe.![]()
![]()
jadna majka što te rodila takvog pametnog i bogatog
Da imaš para nebih sigurno visio po forumu nego bi se provodio vani ko sva normalna djeca
E jest mu to i tesko.Virtu4l je napisao/la:Mnogo više nego ovaj na čijoj smo temicokara je napisao/la:koliko uopše zapravo ti vrijediš za porodicu,okolinu,društvo![]()
Sto otvaras pricu o parama ako ces zaplakat kad ti kazem istinu?cokara je napisao/la:Cartman je napisao/la:Koliko god Vranjes zaradjivao vise od mene, toliko i ja od tebe.![]()
![]()
jadna majka što te rodila takvog pametnog i bogatog
Da imaš para nebih sigurno visio po forumu nego bi se provodio vani ko sva normalna djeca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.