Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 apr 2012, 16:54

slika Nek neko pojasni sta je bilo? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 apr 2012, 17:18

Gledam sad ovaj video i pitam se jel ih ikako vise moglo napasti jednog momka. Stvarno mi nisu neke stvari jasne, hajd razumijem potuces se, pa i tuces se za klub, ali koji **** ima 100 ljudi ici na jednog covjeka??? I onda ce se opet buniti kad dobiju dozivotnu kaznu jer su ubili nekog.
Celik!3,2,2.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 apr 2012, 17:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Gledam sad ovaj video i pitam se jel ih ikako vise moglo napasti jednog momka. Stvarno mi nisu neke stvari jasne, hajd razumijem potuces se, pa i tuces se za klub, ali koji **** ima 100 ljudi ici na jednog covjeka??? I onda ce se opet buniti kad dobiju dozivotnu kaznu jer su ubili nekog.
Koji video brate? :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 apr 2012, 17:24

Sarajlijc@ je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Gledam sad ovaj video i pitam se jel ih ikako vise moglo napasti jednog momka. Stvarno mi nisu neke stvari jasne, hajd razumijem potuces se, pa i tuces se za klub, ali koji **** ima 100 ljudi ici na jednog covjeka??? I onda ce se opet buniti kad dobiju dozivotnu kaznu jer su ubili nekog.
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Evo ovdje imas 2-3 frke, ima i ta tvoja sa slike, ima neka na pocetku.
Kako mrzim ljude koji su frajeri kad ih je 10-20 na jednog ili eventualno dvojicu. Svakakvih morona na ovom svijetu. I oni debili sto udaraju ljude nakon sto su na podu.
Celik!3,2,2.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 apr 2012, 17:28

Picke klasicne jbg, ne smiju na fer ;) Inace valjda su dosli navijaci Milana da se pobratime sa Grobarima ali ih je neka frakcija napala pa su ih 40+ branili , ili je obrnuto bilo :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 apr 2012, 17:35

Ma razumijem hoce da ih cuvaju, ali opet je 20 na jednog, pa i 1v1 ih mogu fino kazniti, jednostavno gadi mi se na ovo. Daj bar covjeku sansu da se odbrani, dobije batina dobije, dobijes ti jbg naucis neces slijedeci put dobiti.
Celik!3,2,2.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 12 apr 2012, 20:51

Ma i ja se slažem da je ovo jedno veliko FUJ za sve GROBARE. Ljudi nisu znali da su jake te podjele unutar tribine, došli na derbi, ako ništa trebali su ih protjerati ako su im smetali. Al ovaj hinjaluk i kukavičluk kada ide 40 na 1, to je fuj i za svaku osudu. Nemam ništa za navijačke fajtove ukoliko je u pitanju dogovorena tuča, ili tuča sa ravnopravnim brojem, bez noževa i slično, u tome na neki način i jeste bit navijača. Al ovo što su grobari uradili je katastrofa. Samo pokušavam da zamislim kako je momcima koji su došli na tekmu da daju podršku, da se pobratime, ili šta već, i odjednom ih napadne 100 budala a ne znaju o čemu je riječ.. :?
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 12 apr 2012, 21:06

Od uvijek sam gotivio Grobare,al nekako su mi Delije bolje a i Zvezda gotivniji klub.Pa ne znam ni ja sta da radim :D
Znam pricu oko Cagija i putovanja u Milano i sad ovu.Necu puno pisati samo cu kratko

Prije utakmice je bio sastanak i dogovoreno je da Milanezi mogu ici na stadion ali da ne kace zastavu.
16 Milaneza doslo na JNA jeli pili u restoranu,tu su bili Al.Sk.,SG,NK,gr. i 40+ sasvim normalno druzenje bez ikakvih provokacija.
Neko napisao Merda Milan na ulazu u kop gdje stoje 40+ i da bi izbjegli pitanja Italijana zamole Gr.. da ih ovi sprovedu kroz njihov ulaz i tu ih napadnu shadowsi i protjeraju ih skroz prema jugoistoku dok su 40+ skontali da ovi udaraju italijane sidju dole odbiju napad shadowsa na dnu tribine u cosku za to vrijeme italijani bjeze prema vrhu tribine a tu su ih htjeli napasti HH i druga ekipa 40+ koja se nalazila na vrhu tribine i ona zaustavi napad HH

8-) 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 apr 2012, 21:10

Delije ko da su predvidjele ovo :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 apr 2012, 22:49

Ne mozes biti ovoliki idiot. Jbg ipak je velika cast kad ti grupa ljudi jedne navijacke grupe koja u svijetu ipak znaci nesto dodje na stadion. I onda se ti preko njihovih ledja zelis vjerovatno promovirati. Mislim da je to zelja ovih jer ipak cini mi se da su bas nista na Grobarskoj tribini, opet Emir vjerovatno zna bolje.
Celik!3,2,2.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 apr 2012, 23:00

AllGunsBlazing je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Evo ovdje imas 2-3 frke, ima i ta tvoja sa slike, ima neka na pocetku.
Kako mrzim ljude koji su frajeri kad ih je 10-20 na jednog ili eventualno dvojicu. Svakakvih morona na ovom svijetu. I oni debili sto udaraju ljude nakon sto su na podu.

Ja romina izmedju sebe se biju ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 12 apr 2012, 23:32

Evo milaneza
slika
slika
slika
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 apr 2012, 23:35

I Emire kakva je steta? Jesu li ovi dobro stradali?? Posto mi se cini da ih je bar 50 momaka sutalo..
Celik!3,2,2.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 12 apr 2012, 23:43

AllGunsBlazing je napisao/la:I Emire kakva je steta? Jesu li ovi dobro stradali?? Posto mi se cini da ih je bar 50 momaka sutalo..

Eto napisao sam gore,nije nista strasno napali ih udarali kratko dok 40+ ekipa nije skontala onda im je ona stala u odbranu a italijani jedni bjezali na vrh i tu ih druga podgrupa pokusala napast al dio ekipe 40 + koji se gore nalazio im je stao u odbranu opet.Nista strasno,al mislim da ovog vise nece biti ;)
Volim te Celik ! ! !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 apr 2012, 23:51

Dobro su njih 40+ napali, ovi bjezali skroz do izlaza. Ima na onom klipu navijanja na pocetku kako ovi bjeze, a smijesno kako prolaze ovi niko se vise ne vraca vec ostaje praznina kuda su prosli.
Celik!3,2,2.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 12 apr 2012, 23:52

Ma ne,40+ ekipa je stala uz Milaneze ;) Oni su ih i ugostili na JNA ;) ;)
Volim te Celik ! ! !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 apr 2012, 23:57

Emir ZENICA je napisao/la:Ma ne,40+ ekipa je stala uz Milaneze ;) Oni su ih i ugostili na JNA ;) ;)
Ma znam, hocu ti reci ove druge, ovi sto je postavio sliku @Sarajlica, oni su kasnije zaganjali sa vrha Juga dole skroz do ulaza.
Celik!3,2,2.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 apr 2012, 00:00

Pa ja,morali su branit Milaneze ;) Eh kako bi im ja ovaj trans uzeo :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 13 apr 2012, 00:02

Eno neki znaju i šta piše na ulazu na jug i šta su ručali. :shock:

Većini Grobara još nije jasno šta se desilo a po forumima se uveliko prepričava događaj, ko je koga prebio, kome je ko prijetio, skinuo i tako dalje i to sve pišu oni iz drugih navijačkih grupa. Iz svega ovoga, samo se da zaključiti da se ne zna ni ko pije ni ko plaća na jugu i to je to.
Who dares, wins !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 apr 2012, 00:05

Evo sad citam da 40+ nisu smjeli odnosno mogli nista ovima sto su napali Italijane. Stvarno se ne zna tamo ko koga. Nemaju jaku ekipu na jugu zato im se ovo i desava, nema nikog da drzi kontrolu.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.