Jest ali tek sam se tad uključio tako da nisam siguran u kojem kontekstu tačno.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 maj 2020, 21:08Jel to spominjao Mekku i Medinu? To se mora pogledat čim prije![]()
![]()
@Gefufna
2 mjeseca
Moderator/ica: insider
Jest ali tek sam se tad uključio tako da nisam siguran u kojem kontekstu tačno.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 maj 2020, 21:08Jel to spominjao Mekku i Medinu? To se mora pogledat čim prije![]()
![]()
Ma nece ovdje propjevati, to bi bilo previse, ali postoji sansa ako ga pritisnu kad ga budu ispitivali kao osumnjicenog u tuzilastvu, kad dodje 5 do 12 i skonta da mu je bolje smanjiti kaznu ako bude suradjivao. Jedino ako mu ne obecaju u zamjenu za sutnju neku garanciju s druge strane.bodi123 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 21:13Cijelo vrijeme ga Senad pokušava isprovocirat da propjeva o onom pravom problemu, o nadređenim i glavešinama. Al jok, ne smije Fikro ni pomislit na njih, 100 puta je ponovio da je sam u ovome, nevjerovatno. Premoćan je SDA, ni za 100 godina ih niko neće skinut, paukova mreža.
Ako ikad propjeva, propjevat će nekad za 30 godina kad skonta da mu ističe fitilj i nema šta izgubit, a pojede ga grižna savjest. Do tad nema šanse, uništili bi ga.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 21:19Ma nece ovdje propjevati, to bi bilo previse, ali postoji sansa ako ga pritisnu kad ga budu ispitivali kao osumnjicenog u tuzilastvu, kad dodje 5 do 12 i skonta da mu je bolje smanjiti kaznu ako bude suradjivao. Jedino ako mu ne obecaju u zamjenu za sutnju neku garanciju s druge strane.bodi123 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 21:13Cijelo vrijeme ga Senad pokušava isprovocirat da propjeva o onom pravom problemu, o nadređenim i glavešinama. Al jok, ne smije Fikro ni pomislit na njih, 100 puta je ponovio da je sam u ovome, nevjerovatno. Premoćan je SDA, ni za 100 godina ih niko neće skinut, paukova mreža.
Fikro aka. MuhamedFantasista je napisao/la: ↑16 maj 2020, 21:21Gdje iskopa Meku i Medinujoš hoće da plače
Senči odhukuje jer mu je žao lika, prdekana njemu ne gine.
Muči Kazo **** ti.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Marsal i 8 gostiju.