ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Pogledajte naslov kod onog bolesnika na face tv. 

neka igra za koga hoće
kod tenisera je barem jednostavno obezbijediti se finansijski ako čemu valjaš, nije to gađanje glinenih golubova. ako savez i država hoće mogu investirati u njenu karijeru par godina i zadržati je u BiH pa ako šta bude od nje bude. za par godina će njoj finansije biti irelevantne, ili će imati puno para ili će zakočiti i neće dostići vrhunski wta nivo.
kod tenisera je barem jednostavno obezbijediti se finansijski ako čemu valjaš, nije to gađanje glinenih golubova. ako savez i država hoće mogu investirati u njenu karijeru par godina i zadržati je u BiH pa ako šta bude od nje bude. za par godina će njoj finansije biti irelevantne, ili će imati puno para ili će zakočiti i neće dostići vrhunski wta nivo.
Prvi ne bih imao nikakav problem da ode nastupati za bilo koga ako ne ispoštuje država i sponzori iz BiH.
Dijete i otac su jasno stavili do znanja da je Bosna i Hercegovina prvi izbor. Ako se ne ispuni dato, ode ona pod drugu zastavu. Otac joj reče da ima 500k dolara na stolu da nastupa za arapsku zemlju, što vjerujem da je tačno jer Arapi opasno će ulagati u tenis što se vidi i sa onom egzibicijom, ali i ganjati će masters.
Uz Teu i oca Marka sam za koga god nastupala. Siguran sam da će se naći 200k dolara i da će ovo biti jedna jako fina sportska priča.
Naprijed
Dijete i otac su jasno stavili do znanja da je Bosna i Hercegovina prvi izbor. Ako se ne ispuni dato, ode ona pod drugu zastavu. Otac joj reče da ima 500k dolara na stolu da nastupa za arapsku zemlju, što vjerujem da je tačno jer Arapi opasno će ulagati u tenis što se vidi i sa onom egzibicijom, ali i ganjati će masters.
Uz Teu i oca Marka sam za koga god nastupala. Siguran sam da će se naći 200k dolara i da će ovo biti jedna jako fina sportska priča.
Naprijed

Jasno je da se sprema za AO. Samo mu to jos fali. Ove banana turnire ne treba racunati za ozbiljno. Dovoljno ti je to sto ih Zverev kupi.

novak otkazao torino, iste sekunde se deminaur povukao iz beograda
i rublev iz metza
žalosno je kako se igrači ponašaju prema nekim turnirima. ova dva zadnja atp250 bi najbolje bilo ukinuti. poslije pariza finalni turnir i hefta više odmora svina
grupe u torinu:
zverev-alcaraz-ruud-rublev
sinner-medvedev-fritz-deminaur
žalosno je kako se igrači ponašaju prema nekim turnirima. ova dva zadnja atp250 bi najbolje bilo ukinuti. poslije pariza finalni turnir i hefta više odmora svina
grupe u torinu:
zverev-alcaraz-ruud-rublev
sinner-medvedev-fritz-deminaur
Premalo se prica o tome kako je srpska pudlica pobjegla sa zavrsnog. Zna i on da bi mu bilo opasno tamburanje.
U nikad laksoj konkurenciji covjek uzeo samo OI. I to na srecu. Nikada ne moze biti najveci.
U nikad laksoj konkurenciji covjek uzeo samo OI. I to na srecu. Nikada ne moze biti najveci.
Što otrese Rudiša Carlosa, možda i najbolji meč što sam u životu od Kaspera gledao, dubina, snaga, varijacije, i sve to bez skoro ikakvih grešaka 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bas nam je palo pracenje na forumu tenisa nakon sto su se skoro svi povukli, doduse na ovome zavrsnom i jesu posto nema ni Novaka, slab interes.
Zverev vs Sinner finale?
Zverev vs Sinner finale?
Carlose,mijenjaj nesto Carlose 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad sam vidio da ne moze da izdrzi bekend razmjenu sa Casperom tu sam i prebacio

Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
Nikad on nece imati glavu sunarodnjaka Nadala. Sa tim se radjas. Nevjerovatan pad nakon poraza na OI. Bas labilna psiha
nije nemoguće da si u pravu, poslije bolnih poraza tipa cincy prošle godine od čovjeka na samrti i pariza ove kada je bio apsolutni favorit padne u rupu i treba mu izgleda nekoliko mjeseci da se dozove.BIHpatriota je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:23Nikad on nece imati glavu sunarodnjaka Nadala. Sa tim se radjas. Nevjerovatan pad nakon poraza na OI. Bas labilna psiha
biće interesantno može li takve stvari eliminisati u budućnosti
Ne moze niko biti kao Nadal. Najveci igrac ikada.BIHpatriota je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:23Nikad on nece imati glavu sunarodnjaka Nadala. Sa tim se radjas. Nevjerovatan pad nakon poraza na OI. Bas labilna psiha
-
- Kontakt:
Nadal sam kaze da nije najveci vec Djokovic.Gisada je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:35Ne moze niko biti kao Nadal. Najveci igrac ikada.BIHpatriota je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:23Nikad on nece imati glavu sunarodnjaka Nadala. Sa tim se radjas. Nevjerovatan pad nakon poraza na OI. Bas labilna psiha
Novak kaze da je Nadal i Federer, Roger kaze da je Novak po titulama , a da je Nadal po njemu i tako u krugBIHpatriota je napisao/la: ↑12 nov 2024, 07:22Nadal sam kaze da nije najveci vec Djokovic.Gisada je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:35Ne moze niko biti kao Nadal. Najveci igrac ikada.BIHpatriota je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:23Nikad on nece imati glavu sunarodnjaka Nadala. Sa tim se radjas. Nevjerovatan pad nakon poraza na OI. Bas labilna psiha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.