FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ovaj kiks je Kompanijeva greska jer je izveo isti sastav koji je iznio onu tekmu i emocionalno se ispraznio. Hajd to mu je skola.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Bila bi zaslužena pobjeda Uniona da je ostalo 2:1, ovako se Kane iskupila, iz odličan ubačaj Bischoffa.
Energična utakmica, malo slabije individualne partije Neuera, Stanišića, Göretzke, Taha, Olisea, nisu bile dovoljne za pobjedu.
Čestitke opet momcima, bolje ovako nego u DFB Pokalu. Nadam se da ćemo biti bolji u toj utakmici nego u ovoj večeras.
Slijedi reprezentativna pauza, nakon toga nam dolazi Freiburg, također u Bundesligi
Energična utakmica, malo slabije individualne partije Neuera, Stanišića, Göretzke, Taha, Olisea, nisu bile dovoljne za pobjedu.
Čestitke opet momcima, bolje ovako nego u DFB Pokalu. Nadam se da ćemo biti bolji u toj utakmici nego u ovoj večeras.
Slijedi reprezentativna pauza, nakon toga nam dolazi Freiburg, također u Bundesligi
Uvijek sam se pitao šta je u glavi timova koji u 90+3 ostave Kanea samog
Kakva ba zasoužena pobjeda, dali golive bez veze mi promašili što se ne promašuje. Nerješeno je OK za borbu i hrabrost, ali pobjeda nidje veze. Ovaj remi može biti i koristan naročito za kup. Ne smije se Berlin olako uzeti, imaju kompaktnu ekipu i ako se opustiš možeś i ispasti.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 17:37Bila bi zaslužena pobjeda Uniona da je ostalo 2:1, ovako se Kane iskupila, iz odličan ubačaj Bischoffa.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Dobro, možda ne bi bila nezaslužena
Imali smo sreće kod onog milimetarskog ofsajda,, na to sam najviše pomislio. Ali kako god, bolje i ovdje remi nego protiv Uniona u 1/8 finala.
Svaka čast opet ekipi na postignutom učinku do sada. A što se tiče Göretzke, mislim da nije više na nivou Bayerna
Imali smo sreće kod onog milimetarskog ofsajda,, na to sam najviše pomislio. Ali kako god, bolje i ovdje remi nego protiv Uniona u 1/8 finala.
Svaka čast opet ekipi na postignutom učinku do sada. A što se tiče Göretzke, mislim da nije više na nivou Bayerna
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Koliko smo ga hvalili, sad iskreno moramo i kuditi.
Nažalost neshvatljiva postavka Kompanya gdje nakon srijede opet gazi igrače maximalno. Jednostavno nema smisla.
Boey, Kim, Bišof, Karl i Jackson su morali započeti utakmicu danas. Onda zadnjih 20 minuta uvesti ove sa klupe.
Šteta, žao mi je da rekord nije potrajao ali isto mi je drago da barem nismo izgubili.
Dugo dugo vremena nisam vidio da takva mašina kao što je Kane jedva se krećem po terenu. Treba i njega ponekad odmoriti, nemoguće je imati toliki radijus trčanja bez da tijelo ne pozna.
Olise već dugo vremena loš. Nažalost u padu forme je brutalnom, teško mi je reći da li je do umora, letargije u glavi ili interesa velikih klubova koji su mu pomutili glavu.
Goretzka??? To je primjer igrača gdje raznorazni lobiji utječu na odluku da ovaj svako malo igra nauštrb recimo Bišofa kojemu trebaju utakmice u sredini terena
Nažalost neshvatljiva postavka Kompanya gdje nakon srijede opet gazi igrače maximalno. Jednostavno nema smisla.
Boey, Kim, Bišof, Karl i Jackson su morali započeti utakmicu danas. Onda zadnjih 20 minuta uvesti ove sa klupe.
Šteta, žao mi je da rekord nije potrajao ali isto mi je drago da barem nismo izgubili.
Dugo dugo vremena nisam vidio da takva mašina kao što je Kane jedva se krećem po terenu. Treba i njega ponekad odmoriti, nemoguće je imati toliki radijus trčanja bez da tijelo ne pozna.
Olise već dugo vremena loš. Nažalost u padu forme je brutalnom, teško mi je reći da li je do umora, letargije u glavi ili interesa velikih klubova koji su mu pomutili glavu.
Goretzka??? To je primjer igrača gdje raznorazni lobiji utječu na odluku da ovaj svako malo igra nauštrb recimo Bišofa kojemu trebaju utakmice u sredini terena
Ima svega pomalo. Plus i prirodno je da ne igraš cijelu sezonu na istoj razini.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑08 nov 2025, 18:34Olise već dugo vremena loš. Nažalost u padu forme je brutalnom, teško mi je reći da li je do umora, letargije u glavi ili interesa velikih klubova koji su mu pomutili glavu.
Neka nama njega, prisutnost je najvažnija, forma će ponovo doći. Bitno je da ostane zdrav.
Ljudi pretrčali više 5 kilometara na poluvremenu, naši uspavani i bezvoljni.
Poraz se nazirao kako je i legendarni komentator Reif nagovijestio, ali eto imamo Kejna i tu volju ove sezone pa se i remi može slaviti.
Ništa novo, ništa čudno. Prije ili poslije je moralo doći do ovoga.
Ja sam zadovoljan remijem, igrom nije niko. I da je došao poraz bio bi zaslužen.
Zbog malog ofsjada, njihove želje i trke i jbga nije bilo ni bunkera, nego ih je Baumgart baš naložio na presing i markiranje.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.