AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nema šanse da Milan može dobiti Celtic, pogotovo ne u Škotskoj. Tamo su i puno jače ekipe imale dosta poteškoća da dođu do bodova.
Mada to ništa ne znači, Allegri je zaštićen kao polarni medvjed. Ovom prilikom izvinjavam se medvjdu što ga poredim sa protuhom, ipak je ova prelijepa živina korisna za razliku od Allegrija.

Mada to ništa ne znači, Allegri je zaštićen kao polarni medvjed. Ovom prilikom izvinjavam se medvjdu što ga poredim sa protuhom, ipak je ova prelijepa živina korisna za razliku od Allegrija.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
						-Rui Costa-
Ne znam sta da vam kazem drugovi mogu zamisliti kako se osjecate trenutno

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
						- Titova-Juga
- Kontakt:
Massimo, nasa I vasa definicija svemoguceg covjeka. 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
						- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Jesmo i mi nekakvi, treba razmisljat pozitivno, smanjili smo zaostatak za Napolijem 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Allegri snosi dosta krivice, ali, da li on samo koči ovu ekipu Milana?francobaresi je napisao/la:Nema šanse da Milan može dobiti Celtic, pogotovo ne u Škotskoj. Tamo su i puno jače ekipe imale dosta poteškoća da dođu do bodova.

Ja te volim, volim Željo..
						- francobaresi
- Kontakt:
Naravno da nije samo on u pitanju. Najveći problem u Milanu je Berlusconi, a tek nakon njega Allegri.gio10 je napisao/la:Allegri snosi dosta krivice, ali, da li on samo koči ovu ekipu Milana?francobaresi je napisao/la:Nema šanse da Milan može dobiti Celtic, pogotovo ne u Škotskoj. Tamo su i puno jače ekipe imale dosta poteškoća da dođu do bodova.
Nije istina da je Milan toliko loš pa da ne može dobiti i više nego prosječne timove Serie A, ali zahvaljujući Allegriju i to je moguće.
Ovaj mutavac me dosta podsjeća na Štimca, jer ni jedan a ni drugi nemaju blage veze i nemaju jasnu ideju šta da rade. Da hrvatski savez nije reagovao na vrijeme, ne bi oni ni vidjeli Brazil sljedeće ljeto. Klasični primjer kako promijena trenera može da godi ekipi.
Edit: Kaka(7) i De Jong(6.5) su dobili najbolje ocjene za svoj nastup. Nigel je imao 118 dodavanja sinoć, a čak 114 tačnih. Te 11 oduzetih lopti.

-Rui Costa-
						-Rui Costa-
ma najvise krivice je u Allegriju. pa covjek je moron. ne moze reci da nema dobre igrace, itekako ima, berluskoni mu je na raspolaganje dao veoma dobru i ambicioznu ekipu. ali levat tipa allegrija nema muda a ni znanja da izvuce najbolje iz ove momcadi, njegove takticke zamisli su cista suprotnost onome sto milan treba da igra i zbog toga na ovako i cvjetaju ruze, tj vehnu. yebo me svako ako ja ne bi bolje sastavio ekipu i borio se cak i za titulu sa ovom momcadi.
----------------Abiati------------------
Abate---Zapata---Mexes---De Sciglio
------Montolivo---------De Jong------
--Robinho------Kaka------EL Shaarawy
--------------Balotelli--------------------
dakle ova momcad bi puno bolje funkcionisala nego Allegrijeva u to ne sumnjam. jos bi imao jaku klupu za svaku poziciju, De jong - Muntari, Montolivo - Poli, Cristante Robinho-Niang,saponara ( te honda kad dodje), Kaka-saponara-honda, El92- Robinho, Ninag, Saponara. znaci kombinacija je puno za ovu trojicu..
Balotelli bi imao zamjene u vidu Pazzinija a ostale levate rastjerati,
abate za sad solidan na toj strani ali brat bratu vidi da nam tu treba jos jedan bek. De sciglio odradjuje momacki svoj posao kada je u momcadi, ali kada nije ima eto urby da to donekle i dobro zakrpi samo da ne gledam metiljavog Constanta od kojem mi se smuci. Ramy kada mogne igrati neko zamijeni Zapatu ali i dalje traziti jednog i vise nego solidnog stopera. Abiatia neka na golu on je najmanje i kriv u ovoj momcadi, ali treba sto vise davati i sansu gabrijelu pa ga od sljedece sezone staviti da je klupska 1, ublhu Allegrija otjerati i dovesti nekoga ko zeli dobro ovom klubu i ko ima muda da malo i taktizira sa sastavom kada ne ide. a ne ko ovaj moran, tepe isto kako tepe, bem mu cerku kad dobije

----------------Abiati------------------
Abate---Zapata---Mexes---De Sciglio
------Montolivo---------De Jong------
--Robinho------Kaka------EL Shaarawy
--------------Balotelli--------------------
dakle ova momcad bi puno bolje funkcionisala nego Allegrijeva u to ne sumnjam. jos bi imao jaku klupu za svaku poziciju, De jong - Muntari, Montolivo - Poli, Cristante Robinho-Niang,saponara ( te honda kad dodje), Kaka-saponara-honda, El92- Robinho, Ninag, Saponara. znaci kombinacija je puno za ovu trojicu..
Balotelli bi imao zamjene u vidu Pazzinija a ostale levate rastjerati,
abate za sad solidan na toj strani ali brat bratu vidi da nam tu treba jos jedan bek. De sciglio odradjuje momacki svoj posao kada je u momcadi, ali kada nije ima eto urby da to donekle i dobro zakrpi samo da ne gledam metiljavog Constanta od kojem mi se smuci. Ramy kada mogne igrati neko zamijeni Zapatu ali i dalje traziti jednog i vise nego solidnog stopera. Abiatia neka na golu on je najmanje i kriv u ovoj momcadi, ali treba sto vise davati i sansu gabrijelu pa ga od sljedece sezone staviti da je klupska 1, ublhu Allegrija otjerati i dovesti nekoga ko zeli dobro ovom klubu i ko ima muda da malo i taktizira sa sastavom kada ne ide. a ne ko ovaj moran, tepe isto kako tepe, bem mu cerku kad dobije

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
						POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
Svi su podjednako krivi za ovu situaciju. Najviše uprava jer sve ove afere oko Berlusconija utječu maksimalno na klub i sve oko njega. Kriv je i MilanLab koji je slovio kao najopremljeniji i najbolji sportski komplex na dunjaluku koji je i od mrtvaca radio fenomenalne igrače a Allegri nije brat bratu imao 2 sezone najjači sastav na raspolaganju. Kriva je i Barbara što se upliće a veze o fudbalu nema. Kriv je Allegri jer u stanju je otkinuti bod Barci čak i odigrati dobro protiv njih a onda protiv Verone npr. isti taj sastav ne može centra preći. Motivacija mu je 0 a rezervni plan nema. Kriv je i Galliani u nekim lošim procjenama ali tom se ćeli treba skinuti kapa jer čovjek je radio sa ograničenim budžetom fenomenalne stvari. Krivi su i navijači koji su davno trebali dignuti glas još pretprošlo ljeto nakon prodaje Silve i Ibre. Neambiciozna uprava  nema plan i prodaje sve što valja svaki prelazni rok a dovode free šrot kojeg niko neće. I na kraju krivi su i preplaćeni igrači koji glume zvijezde a ne znaju sastaviti prostu akciju. Balotelli mi je najmrži igrač. Stalno pada na svaki kontakt, traži penal, glumi neku zvijezdu fura se na Ibru a Ibra je za njega Van Basten. Glupan treba da shvati da bez obzira na svoj talenat ne spada u top 10 napadača koji su igrali za ovaj klub. Ja bi ga momentalno otjerao i Pazzu zacementirao u napad.
Sve u svemu treba ovo istrpiti iako ne pamtim krizu ovakvih razmjera otkad pratim aktivno klub ali šta je tu je proći će i ovo.

Sve u svemu treba ovo istrpiti iako ne pamtim krizu ovakvih razmjera otkad pratim aktivno klub ali šta je tu je proći će i ovo.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
						Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Baltelli je strašno talentiran, ali je u glavi još uvijek obični balavac. Prvih par mjeseci je bio miran i fokusiran na fudbal, i to se odmah vidjelo i na terenu. Kako u dresu Milana tako i u dresu Azzura. Ali ove sezone je počeo strašno loše.Stalno pada na svaki kontakt, traži penal, glumi neku zvijezdu fura se na Ibru a Ibra je za njega Van Basten.
Sa Ibrom se niko ne može porediti, jer to je unikatan igrač. Po meni najbolji i najkompletniji napadač u posljednjih 10 godina,ako ne i više.
-Rui Costa-
						-Rui Costa-
Balotelli nije vise ni za K bolje da ode iz kluba...a Ibra sigurno je medju najboljim, ali gledaj drugu stranu, u kojem god timu Ibra je igrao sva se igra fokusirala na njega, a cim njega ne ide ne ide ni tim, tako da to po meni i nije tako dobro za tim, Balo je slican njemu, kad ga ide onda ide i Milanu, u suprotnom lik se ne trudi ni sekundefrancobaresi je napisao/la:Baltelli je strašno talentiran, ali je u glavi još uvijek obični balavac. Prvih par mjeseci je bio miran i fokusiran na fudbal, i to se odmah vidjelo i na terenu. Kako u dresu Milana tako i u dresu Azzura. Ali ove sezone je počeo strašno loše.Stalno pada na svaki kontakt, traži penal, glumi neku zvijezdu fura se na Ibru a Ibra je za njega Van Basten.
Sa Ibrom se niko ne može porediti, jer to je unikatan igrač. Po meni najbolji i najkompletniji napadač u posljednjih 10 godina,ako ne i više.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mario Balotelli on twitter: 'This is the end.

Zanimljivo kako je trenutno Balotelli u reprezentaciji i klubu nebo i zemlja.
Nesto ocigledno ne stima ovdje, a razloga je mnogo ( trener, negativna atmosfera u klubu), a kao posljedica svega toga je da on postaje strasno destruktivan prema sebi i drugima.
Dobar je on igrac, pokazao je prosle sezone da zna i umije igrati i biti timski igrac, ali ocigledno da sva ova desavanja negativno uticu na njega.
Interesantno kako mu je pad forme nastao nakon povrede faraona, a ovaj s druge strane igra lose kada je s njim. Pravi buckuris. Svejedno mislim da ce biti bolje kada napokon zaigraju skupa.

Nesto ocigledno ne stima ovdje, a razloga je mnogo ( trener, negativna atmosfera u klubu), a kao posljedica svega toga je da on postaje strasno destruktivan prema sebi i drugima.
Dobar je on igrac, pokazao je prosle sezone da zna i umije igrati i biti timski igrac, ali ocigledno da sva ova desavanja negativno uticu na njega.
Interesantno kako mu je pad forme nastao nakon povrede faraona, a ovaj s druge strane igra lose kada je s njim. Pravi buckuris. Svejedno mislim da ce biti bolje kada napokon zaigraju skupa.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
aBdUrbyEmanuelson je napisao/la:Mario Balotelli on twitter: 'This is the end.
Unico amore sei!
❤️🖤
						❤️🖤
- _forzamilan_
- Kontakt:
Nažalost stavio je smajlija na kraju pa se sigurno zajebavao.

Krepat ma ne molat!
						Krepat ma ne molat!
Ako je ovo istina, onda je totalno rasulo u klubu.Cirkus u Milanu, Balotelli i Robinho zakasnili na trening !
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Lazio gubi,kao i Fiorentina,Napoli kiksao,kostat ce nas puno onaj bod sinoc  

Nemoj tako, pojedini navijači manjeg kluba iz Milana misle da cemo se boriti za opstanak u ligi   

A bas mi ih zao, mozete misliti koliko je jadan onaj ko više mrzi drugi klub nego sto voli svoj

A bas mi ih zao, mozete misliti koliko je jadan onaj ko više mrzi drugi klub nego sto voli svoj

Il Club più titolato al mondo!
						- francobaresi
- Kontakt:
 AC Milan fired 39 shots vs Genoa, more than any other side in the top-5 Euro Leagues since Man City vs QPR in May 2012.   Uzalud.
Shaarawy je danas izgleda trenirao sa ostatkom ekipe.
Balotelli i Robinho opet pokazali koliko su neprofesionalni.

Shaarawy je danas izgleda trenirao sa ostatkom ekipe.
Balotelli i Robinho opet pokazali koliko su neprofesionalni.
-Rui Costa-
						-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Robinho je davno pokazao kakav je profesionalac još prošli Januar kada je bio nadomak Santosa ali je deal propao a on ostao u Milanu ali u međuvremenu NIJE TRENIRAO jer je mislio da će u Brazil.  Ne trebam ni spominjati da mjesecima nije bio spreman pa je tek pred kraj sezone uhvatio par utakmica. A o Balonji ne treba trošiti riječi. Ozbiljan klub to sebi ne bi dozvolio  

Krepat ma ne molat!
						Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.